הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע yep big no no

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
http://yaeldror.com/content/articles/article_1930

לאחר שעתיים מסיום האימון חלון ההזדמנויות נסגר! גם אם נאכל בדיוק את אותה הארוחה לפי עיקרון ההצלבה, אך לאחר שעתיים, הגוף יפתח תנגודת לאינסולין ורכיבי המזון שאכלנו לא יוכלו להשפיע על בניית השרירים באותה הצורה.... מי שמחכה, מפספס את המומנט!

🤡🤡🤡

היום הייתי בכנס של שיאים,
לטענתה כשאוכלים קערת פסטה שלמה בתור מנה אחת כל הפחמימות ילכו לשומן,
וכאשר מחלקים את אותה קערת הפסטה למנות קטנות ואוכלים לאורך היום הפחמימות הולכות היישר למאגרי הגליקוגן...
עכשיו תאמרו לי - לצחוק או לבכות??.

להתעלם. ולא ללכת ל"כנסים" של שיאים.
לא סתם קוראים להם ככה- הם באמת שוברים שיאים בטמטום שלהם.

• פותח/ת השרשור
היום הייתי בכנס של שיאים,
לטענתה כשאוכלים קערת פסטה שלמה בתור מנה אחת כל הפחמימות ילכו לשומן,
וכאשר מחלקים את אותה קערת הפסטה למנות קטנות ואוכלים לאורך היום הפחמימות הולכות היישר למאגרי הגליקוגן...
עכשיו תאמרו לי - לצחוק או לבכות??.
אפשר היה לשאול שאלות?

1. צריך לקרוא לה דיאטנית קלאונית ולא דיאטנית קלינית
מלשון clown

2. היא מזכירה כוכבת פורנו

3. איך בדיוק בא לידי ביטוי 'עקרון ההצלבה'?
חחחחחחחחחחחחח בהצלבת חלבונים עם פחמימות? טוב שהיא לא קראה לזה עיקרון הסינטזה הקינטית של ג. יפית
חחחחחחחכוס גרגירי חומוס אחרי האימון חחחחח טוב בחורה טוב

תכל'ס דומה לג'יאנה 😛

• פותח/ת השרשור
כן, מה היית שואל?
אם אני במאזן קלורי שלילי בסופו של יום, אבל אכלתי בארוחה אחת 300 גרם פחמימה מפסטה, האם אני אשמין/הפחמימות מהפסטה יהפכו לשומן/ האם המאזן הסופי היומי שלי יתבטא באגירה של שומן או איבוד שומן.
משם אפשר להמשיך את הדיון לכל אחת מהתשובות שהיא תתן.
אם תתן שאתה תאגור שומן, אז תשאל איך זה הגיוני אם אתה בגירעון קלורי, לגוף חסרות קלוריות למה שהוא יאגור שומן אם הוא צריך להוציא שומן לאנרגיה?
מצד שני אם היא תגיד שאתה לא תעלה בשומן בסופו של יום, אז למה היא מדברת שטויות מלכתחילה?

:Oהיא מאמנת אישית בחדר כושר שלי, ועם כל השטויות שהיא פולטת, זה פשוט משכנע אין מה לעשות, כל רגע אני רואה מתאמן שלה מעביר לה אלפייה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית