עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי תמשחק ..
תאמת פאדיחות לבארסה.. מי מכיר תהרקולס האלה..
אתה ציני וזה סתםחחחחחחחחחחחחחח
כן העברות היו ביזיוניות.. להעביר את איבראימוביץ התותח שהשתלב מצויין בברצלונה ולהביא את וויה החלש..
להביא את אדריאנו.. מגן לא מוכר ושחקן ללא כישרון.
הא נכון.. גם מסצ'ארנו זו טעות גדולה.. אבל מה אני בטוח שאני לא לא מבין כלום בדיוק כמו גאוורדיולה.. והעברות שלו באמת היו מטומטמות.
יש את המשחקים האלה שאף אחד מהשחקנים לא מגיע למשחק, קורה.
מי המגן הימיני הכי טוב בעולם?
למה אף אחד לא צוחק גם על מילאן? 😃
אתה ציני וזה סתם
מה עם זה שהוא רכש את איברהימוביץ ב70M? מכר את הכובש המצטיין שלו? קנה את ציקירינסקי ב 20M ולא השתמש בו? רכש את אדריאן כשיש לו את המגן הימני הכי טוב בעולם?
גם אני חשבתי שהוא גאון, אבל מסתבר שהוא חסר ניסיון ומוגבל טקטיתהוא לא רכש את איבראימוביץ ב70 מיליון נטו, הוא קנה אותו ב40 + הביא לאינטר את אטו.
אז הוא עשה טעות עם הבלם, הוא ידע להודות בטעות ולא נתן לו דקות משחק ובהזדמנות הראשונה העיפו אותו.
על אלבס יש עומס גדול כמו על כל שחקני ברצלונה, בעיקר בגלל המונדיאל, יש להם משחקי ליגה, גביע וליגת אלופות.. שנה שעברה היו בעיות עם זה שלא היה מחליף לאלבס בגלל זה הוא הביא את אדריאנו, מגן בקנה מידה עולמי.
שנה שעברה הוא לקח "רק" תור אחד מה3 ובגלל זה הוא החליט להגדיל את הסגל עם שחקנים איכותיים.
הוא מתנהל בצורה מצויינת ויש לזה תוצאות.
תסתכל רק איזה שחקנים הוא הביא העונה ואיך הוא מצליח לטפח את הצעירים של ברצלוונה ותראה שהוא גאון.
גוארדיולה מאמן לא רע בכלל, אבל בכל מה שקשור לרכש הוא אפס.
סמואל אטו היה סקורר מדהים בברסה ולא הייתה שום סיבה להעיף אותו מהקבוצה, אבל גוארדיולה לא סבל אותו ולכן הביא את זלאטן במקומו. זלאטן חלוץ גדול ויותר טוב מאטו (לאו דווקא מבחינת כמות השערים), אבל שחקן כמו זלאטן אינו מתאים לשיטה של ברסה, זלאטן באינטר היה הכתובת האחרונה, הוא היה האיש של הקבוצה, בברסה הוא היה עוד שחקן ליד מסי וחבריו ולא ידע איך להסתגל למשחק המהיר של ברסה, ולכן הוא תקע את ההתקפה של הקטלונים בכל משחק ומשחק. בעיניי, העונה שלו בברסה לא הייתה כישלון, כי הוא כבש כמות שערים מכובדת אבל לא משהו שמצדיק את מחירו (49 מליון יורו + אטו).
בנוסף לטעות של פפ עם זלאטן, הוא גם עשה טעות עם טורה, יאיא טורה קשר נהדר אבל גוארדיולה לא נתן לשחק מספיק והעדיף על פניו את קייטה האפור, בסוף טורה נמכר לסיטי, ומסצ'ראנו הובא במקומו. מסצ'רנו קשר אחורי מצויין, אבל לא מעבר לזה, בכל מה שקשור להתקפה הוא די מוגבל.
פלה, מי המגן הימני הכי טוב בעולם?