הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ blue tops

van-damme

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
142
67
0
gh blue topsמישהו ניסה ויכול להגיד לי עם זה עובד תודה.?
או עם gh jintropin הבנתי שזה סיני ?

אני קצת אנסה לחדד את העניין.

בלו-טופס - זה HGH סיני גנרי, הבעיה היא שקשה לדעת מה האיכות שלהם וכמה באמת IU יש שמה.
נניח שהדילר שלך אומר לך שיש בזה 10IU לבקבוק, יכול להיות שהספק הסיני שם שמה 4IU.
אין דרך לדעת אלא רק בבדיקת מעבדה להורמונים - בדיקה כזו עולה הרבה כסף.
בנוסף, בד"כ הסינים מספקים מוצרים עם איכות משתנה לאורך זמן, זה לאו דווקא הורמונים - זה בהכל, החל ממוצרים אלקטרונים ועד ביגוד.

אין ספק שה GH הרפואי הכי טוב, כמו נורדויטרופין, ביוטרופין. אבל הם יקרים מאוד ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו.

בדיוק. אני נסיתי הייגטרופיו וגטרופין.
יצאו יותר טוב מהבלוטופס. הבלוטופס היו הראשונים שניסיתי, קניתי כח היה זול,תוצאות בהתאם.
מטשהו רוצה לבדוק תזונה שלי או תוכנית? 😃

---------- התגובה התווספה ב 13:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:36 ----------

:s28:בדיוק. אני נסיתי הייגטרופיו וגטרופין.
יצאו יותר טוב מהבלוטופס. הבלוטופס היו הראשונים שניסיתי, קניתי כח היה זול,תוצאות בהתאם.
מטשהו רוצה לבדוק תזונה שלי או תוכנית? 😃

• פותח/ת השרשור
משינהד וקלינה תודה על התשובות .
הציעו לי גם גינטרופין (סיני) הוא ייקר פי שתיים מהבלו טופ האם הוא כדאיי תודה מראש??

לא בטוח שהוא יותר טוב, לרב זה בלו-טופס עם מדבקה - וככה מעלים את המחירים ו"מוציאים" מותג חדש לשוק.

תתאושש קודם מהסייקל חחח אתה כבר מחפש מה להזריק הא חחח.. בקיצור אחי כבר דיברנו על זה אני מקווה שעכשוי אתה מאמין לי

• פותח/ת השרשור
תתאושש קודם מהסייקל חחח אתה כבר מחפש מה להזריק הא חחח.. בקיצור אחי כבר דיברנו על זה אני מקווה שעכשוי אתה מאמין לי
בטח שאני מאמין לך מה לעשות שאני בודיבילדר דפוק שמחפש רק לבזבז כסף חחח

---------- התגובה התווספה ב 13:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:20 ----------

ואה ובסוף הזמנתי igf1 חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית