הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחשב נייד

• פותח/ת השרשור Mamadu
  • פורסם בתאריך
אם זה מחשב לצורך לימודים וניידות היא ערך עליון, סביבות ה1500 יקנו לך אחלה נטבוק מבוסס אינטל אטום.

• פותח/ת השרשור
יש לי התבלטות אחרונה לפני הקנייה. מצאתי את המחשב שאני רוצה בשתי חנויות באותו מחיר, החנות הראשונה מציעה אותו יחד עם 4 ג'יגה זיכרון ואחריות שלוש שנים במעבדה, והחנות השנייה מציעה אותו יחד עם 3 ג'יגה זיכרון אבל האחריות היא ל-4 שנים בבית הלקוח. מה עדיף?

יש לי התבלטות אחרונה לפני הקנייה. מצאתי את המחשב שאני רוצה בשתי חנויות באותו מחיר, החנות הראשונה מציעה אותו יחד עם 4 ג'יגה זיכרון ואחריות שלוש שנים במעבדה, והחנות השנייה מציעה אותו יחד עם 3 ג'יגה זיכרון אבל האחריות היא ל-4 שנים בבית הלקוח. מה עדיף?
אם המחשב הולך להיות מחשב ניסויים, אז אני ממליץ לך על 4 שנים אחריות, אם לא - קח את ה-3 שנים.
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6660EJ, אני מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב: 2 ג'יגה ביט זיכרון ומעבד של אינטל T7250 עם ווינדוס 7. המחשב עושה אחלה של עבודה!

נ.ב.
אל תעשה את הטעות שלי, בחר כרטיס מסך של חברה מותגית ולא של אינטל.

• פותח/ת השרשור
הכרטיס מסך יהיה של חברת ATI.
היתרון ב-4 שנים על ה-3 שנים מבחינתי זה לא ההפרש של שנה אחריות אלא שבמחשב עם ה-4 שנים האחריות היא עד הבית, ואילו ב-3 שנים האחריות היא במעבדה.

הכרטיס מסך יהיה של חברת ATI.
היתרון ב-4 שנים על ה-3 שנים מבחינתי זה לא ההפרש של שנה אחריות אלא שבמחשב עם ה-4 שנים האחריות היא עד הבית, ואילו ב-3 שנים האחריות היא במעבדה.
אל תסתמך שבבית הרבה יותר בטוח. תמיד שיהיה לך גיבוי בבית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית