הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיסא מחשב מומלץ

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
יש למישהו המלצה לכיסא מחשב מרווח ונוח שמיועד לישיבה ממושכת באזור ה500 ש"ח? אי אפשר עכשיו ללכת ולבדוק כיסאת אז אולי חוכמת ההמונים תעזור לי להזמין אחד מומלץ.
לא אכפת לי איך הוא נראה ובאיזה צבע, רק שיהיה מרווח ונוח עם עדיפות למשענת דינמית.
תבורכו מי שיכול לעזור, הגב שלי יודה לכם אישית.

קניתי בace כסא בשם לקסוס, המחיר שלו נע בין 280 ל400 בערך בהתאם למבצעים שלהם. אני ממש מבסוט עליו

מצטרף לשאלה, הכיוון הוא פחות כיסא מנהלים מעור (כמו הזה של אייס שהציעו) אלא משהו יותר אורגונומי, כמו herman miller aeron
h1_L.jpg

רק שלא עולה 3000שח.
אגב אין לי ניסיון אישי איתו, אבל הרבה אומרים שהוא שווה את המחיר

מצטרף לשאלה, הכיוון הוא פחות כיסא מנהלים מעור (כמו הזה של אייס שהציעו) אלא משהו יותר אורגונומי, כמו herman miller aeron
h1_L.jpg

רק שלא עולה 3000שח.
אגב אין לי ניסיון אישי איתו, אבל הרבה אומרים שהוא שווה את המחיר

יש לי כזה בעבודה, אחלה כסא.

@Avanti הכסא האהוב עליי, במיוחד לישיבות ממושכות:

c_30.jpg

מס' 1 לדעתי, הכי נוח. (אורטופדי)

קניתי לפני כמה זמן כסא משרדי. נוח לטעמי ופרקטי (אפשר לכוון את הזוויות ישיבה וגם את הידיות לגובה הרצוי, המשענת היא רשת אז די מאוורר ולא מזיע הרבה כמו בכסאות "חנוקים"... גם יחסית לא תופס הרבה מקום כמו כסא מנהלים אז יצא לי טוב לחדר הצפוף שלי).

זה הדגם שקניתי: https://www.office-style.co.il/product/כסא-מחשב-מרקורי-מחיר-מבצע/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית