ייעוץ תוכנית אימונים לאחר SS.

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אהלן.
אני כבר בסביבות החצי שנה עושה SS, רק שלצערי בגלל כמה בעיות תזונה (לא מעצלנות, מחוסר בררה) לקח לי די הרבה זמן להגיע למשקלים גבוהים (ביחס אליי). החלטתי שנמאס לי מהתוכנית הזאת, גם בגלל שכבר חרשתי אותה טוב טוב וגם בגלל שלפי דעתי המשקלים בסקוואט ובדדליפט שלי לא צריכים לעלות עוד, אני לא באדי בילדר שהולך לתחריות, כל מה שאני שואף אליו זה בסה"כ גוף יפה וטוב ;) .
אני שוקל 69 והגובה 170 ומתכוון להמשיך מסה עד 80 קילו, או עד שאני אגיע בערך ל18% שומן.
בכל מקרה אלו המשקלי עבודה שלי:

פרס 52 קילו
בנצ' 65 קילו
בנט אובר ראו 52 קילו
דדליפט 110 קילו (למרות שיש עוד מה לתת)
סקוואט: 111 קילו

ללולא הבעיות תזונה שלי (רגישות ללוקטוז ועוד) המשקלים היו טובים יותר. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה לעבור לתוכנית של פיתוח היפטרופי מקסמימלי של השריר וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
בטח שאני אשלב את התרגילים המורכבים בתוכנית, אבל אין לי מושג מה לעשות, לאיזה כיוון בכלל ללכת, אני מתאר לעצמי שAB רגילה לא תיהיה טובה כל כך.
על איזו תוכנית אתם ממליצים?

למרות שאני צופה שחלק מהתגובות יגידו לי שאין לי מה להפסיק עם הSS ושיש אנשים שגמרו על 140 קילו, לי זה לא מתאים.
תודה..🙌

זאת אומרת שאני צריך להרים את המרפק גבוה יותר?
הרמת המרפקים בדרך כלל עוזרת לבעיה, בעיקר בגלל ששרירי הגב יהיו מכווצים יותר והמוט יהיה יציב יותר על הגב. כשלא תצטרך לחשוב על להחזיק את המוט יהיה לך קל יותר להקפיד על תנוחה נטראלית של מפרק כף היד.

• פותח/ת השרשור
הרמת המרפקים בדרך כלל עוזרת לבעיה, בעיקר בגלל ששרירי הגב יהיו מכווצים יותר והמוט יהיה יציב יותר על הגב. כשלא תצטרך לחשוב על להחזיק את המוט יהיה לך קל יותר להקפיד על תנוחה נטראלית של מפרק כף היד.
הגעתי כבר למצב שאני בכלל לא חושב על זה, רק אולי בחודש הראשון של התוכנית התעמקתי ועכשיו אני בכלל לא מתייחס ויוצא לי אותה תנוחה נטראלית..

pomfect, הסברתי לך כמיטב יכולתי מה עדיף לך לעשות. זכותך לבחור. אם אתה נמצא במכון שאין לך שום דרך לעשות סקוואט ע"י הוצאת ישירה ממתקן כלשהו, לא משנה מה, מגובה החזה, זה לא מכון. זאת בדיחה. תחליף מכון מהר.

ובמקום לבזבז זמן עם HST הייתי עושה SS עד שאי אפשר כבר בגלל הסקוואט ובינתיים מחפש מהר מאוד מכון אחר.

• פותח/ת השרשור
pomfect, הסברתי לך כמיטב יכולתי מה עדיף לך לעשות. זכותך לבחור. אם אתה נמצא במכון שאין לך שום דרך לעשות סקוואט ע"י הוצאת ישירה ממתקן כלשהו, לא משנה מה, מגובה החזה, זה לא מכון. זאת בדיחה. תחליף מכון מהר.

ובמקום לבזבז זמן עם HST הייתי עושה SS עד שאי אפשר כבר בגלל הסקוואט ובינתיים מחפש מהר מאוד מכון אחר.

כן, שוב תודה על העזרה אחי.

וזה נכון שהמכון שלנו בדיחה, אבל חראם על הכסף של החצי שנה. אז אני אקשיב לעצתך. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית