הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוצא לכם שבחורות מתלהבות מהשרירים? משוויצים להם?

animato

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אחים שלי
אני לא כותב פה הרבה, אבל יש לי שאלה
אני לא כל כך שרירי אבל יש לי חבר טוב כמו אח שהוא ממש שרירי וממש הולך לו עם בחורות
הוא לא סתם רזה עם ריבועים הוא באמת באמת שרירי
הוא מתאמן בחדר כושר ולוקח תוספים וכל הבלאגן
יש לנו ידידה שממש מתלהבת מהשרירים שלו וכל הזמן מבקשת ממנו שיעשה שרירים ופעם אחת הוא הראה לה איך הוא מקפיץ את החזה והיא נגעה וממש התחרפנה וגם בים שאנחנו הולכים בחורות רואות אותו בלי חולצה ורוצות לגעת בשרירים והוא תמיד מראה להם ומשוויץ והם מתחרפנות
גם לכם זה קורה? ספרו על איזה מקרה כזה אחים שלי

רוב הבחורות אוהבות שיש לבנים ריבועים(וגם לא כולם) אבל הן לא אוהבות שרירים..
הראתי סתם לכמה ידידות שלי אנשים עם מסה ממוצעת+ והן ישר נגעלו ואמרו איכס זה יותר מדי..

הראתי סתם לכמה דודות שלי אנשים עם מסה ממוצעת+ והן ישר נגעלו ואמרו איכס זה יותר מדי..

תיקנתי, בבקשה

אני חייב להגיד שאתה מצחיק מיום ליום..
אולי תניח לי כבר? כל תגובה שלי יש לך משהו להגיד..

בוא נגיד שלפני עידן ועידנים (בכיתה ט') הבנות בכיתה שלי ביקשו כל הזמן שאני אראה להן את הקוביות. כמובן שלא התנגדתי. 😉
בגילאים יותר מבוגרים כולן נהיות חסודות ואליטיסטיות - "לא, המראה לא כל כך חשוב לי". כן, ממש...ספרו את זה למי שמוכן לקנות.
ואולי בגלל זה עד היום קשה לי לוותר עליהן ואני אונס תכניות עם תרגילי בטן ולא אוכל מספיק.

תבין,בנות אוהבות כלי גדול.
כנס לים עם מכנס שגדול עליך,תן לו שיפול-האנקודה המימית תצא ואז יבואו בתולות הים!

Girls don't like big pecs! they like money and "this"!(as he indicates with his hand mid thigh on the leg)

uncle rip

ארנק זה שולי בגילאים נמוכים כשאתה מוציא 50ש"ח(ופחות) על יציאה.
חוץ מזה אם יש לך חברה אתה לא חייב לשלם עליה.

---------- התגובה התווספה ב 16:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:01 ----------

וריפטו המלך! 🙌

לאן כבר אתה הולך כבר? נסיעות איזה 10 שקל, מועדון/ארוחה/כל שטות אחרת זה עוד 30-40שקל.

הראתי סתם לכמה ידידות שלי אנשים עם מסה ממוצעת+ והן ישר נגעלו ואמרו איכס זה יותר מדי..

אני הייתי אומרת שזה לא ממש נכון.
לא מכירה בחורה שתתנגד לזה שהגבר יהיה שרירי.
זה שהן אמרו איכס לא אומר כלום (חוץ מדבר אחד - אולי הן לא רצו לגרום לך תחושת תסכול 😆) אבל זה לא אומר שאם מישהו עם גוף גדול ופרצוף חמוד היה מתחיל איתן הן היו בורחות ממנו.

באופן כללי אני יכולה להגיד ש:
1. שרירים זה תמיד טוב.
2. קוביות זה אופנתי אבל גם את זה לא כל אחת אוהבת. אני למשל לא כל כך -אלא אם כן זה על מישהו גדול ולא שחיף. יש חלקים הרבה יותר מעניינים מקוביות 😆
4. לכל בחורה יש טעם מישלה. ויש מעט מאד בנות שיגידו ישירות שהן מעדיפות מראה מסוים כי זה מוציא אותן שטחיות.
4. הרבה בנות לא יודעות בכלל מה הן רוצות עד שזה בא אליהן.
5. באמת מעצבן אותי שכותבים שבחורות רוצות כסף. אנחנו במאה ה-21 ובאמת שהמציאות כבר השתנתה.

אני הייתי אומרת שזה לא ממש נכון.
לא מכירה בחורה שתתנגד לזה שהגבר יהיה שרירי.
זה שהן אמרו איכס לא אומר כלום (חוץ מדבר אחד - אולי הן לא רצו לגרום לך תחושת תסכול 😆) אבל זה לא אומר שאם מישהו עם גוף גדול ופרצוף חמוד היה מתחיל איתן הן היו בורחות ממנו.

באופן כללי אני יכולה להגיד ש:
1. שרירים זה תמיד טוב.
2. קוביות זה אופנתי אבל גם את זה לא כל אחת אוהבת. אני למשל לא כל כך -אלא אם כן זה על מישהו גדול ולא שחיף. יש חלקים הרבה יותר מעניינים מקוביות 😆
4. לכל בחורה יש טעם מישלה. ויש מעט מאד בנות שיגידו ישירות שהן מעדיפות מראה מסוים כי זה מוציא אותן שטחיות.
4. הרבה בנות לא יודעות בכלל מה הן רוצות עד שזה בא אליהן.
5. באמת מעצבן אותי שכותבים שבחורות רוצות כסף. אנחנו במאה ה-21 ובאמת שהמציאות כבר השתנתה.

מה עדיף? רגל 70 או קוביות? 🤘

חחחח זה בצחוק לא צריך לקחת ללב 😃

מנשה, אתה מתכוון לאדם אחד 50-60? (אגב, ואיזה מונית שפויה תיקח לך 20 שקל לאנשהוא במידה ואתה עושה חצי/חצי?!)

רגל 70 ברור.

😆🤘

c%20tiger%20thumbs%20up%20cut%20out.jpg

חחחח זה בצחוק לא צריך לקחת ללב 😃

מנשה, אתה מתכוון לאדם אחד 50-60? (אגב, ואיזה מונית שפויה תיקח לך 20 שקל לאנשהוא במידה ואתה עושה חצי/חצי?!)

קו לילה? וכן לאחד, מה אני פה רוטשילד?

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:35 ----------

וחוץ מזה שכן יש פעמים שאתה משלם עליה אז יהיה 100-120 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית