עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הולך לחבר שלך עם בנות זה לא בגלל השרירים. אחרת מה היו עושים רוב האנשים בעולם?
הדבר היחידי שיעזור לך עם בחורות זה GAME, אם אין לך GAME אז כן שרירים זה פיתרון או כסף או השילוב בינהם.
בגלל זה יש בתולים בעולם
מסכים עם הטענה הראשונהף אבל השאר נראות לי מופרכותעד גיל 18 הם אוהבות אותם חטובים
עד 18-21 תהייה יחצן במסיבות חיילים
21-23 תהייה בדרום אמריקה או בהודו זה כבר לא משנה מי אתה או איך אתה נראה הכל הולך
24-55 הרבה כסף,מלומד,איבר גדול,לא שמן
56-99 שיעמוד לך,וזה מספיק
ההשערה לא מדויקת כי יש עכשיו תרופות שדי פותרות את העניין.אני נמצא כרגע בשלב ה24-55
ככה שהכל מבוסס
לגבי ה56-99 זאת השערה כרגע..
ההשערה לא מדויקת כי יש עכשיו תרופות שדי פותרות את העניין.
בטווח הזה או נשארים עם מי שבא איתך מהתקופות הקודמות - או שמוצאים מישהו צעיר 😆
ולגבי הטווח 24-55 - קודם כל גודל האיבר פחות משמעותי כי בגיל הזה נשים כבר מבינות שזה פחות עניין של גודל ויותר עניין של השקעה. גודל זה בונוס מבורך אבל לא העיקר 😃 מלומד ועשיר - זה גם לא מדויק כי אם גבר עשיר ולא מלומד זה טוב וגם אם הוא מלומד ולא עשיר זה גם טוב. העיקר שיהיה שכל בקודקוד ומטרה בחיים.
ויחד עם כל הכיף הזה - עוד לא נתקלתי באישה שלא נמשכת למראה חיצוני אטרקטיבי (לצורך העניין - שרירים).
עם זה אתה מגרש אותי? 😆את מטאליסטית.
מה שאת רושמת לא תקף לנשים רגילות!
לא תעבדי עלינו עם עבודת השטן שלך!
בשם האב, הבן, ורוח הקודש.. be gone!
🤡
עם זה אתה מגרש אותי? 😆
הדבר היחיד שאפשר לגרש אותי איתו זה דוגמניות אנורקסיות.. וגם זה לא יעבוד עליי בפורום הזה כי אני יודעת שזה לא יהיה מכוונה אמיתית 👹
הוא חמוד! 🤡אם זה לא יעבוד, הסנאי מהחתימה שלי כן יעבוד!🤪
הוא חמוד! 🤡
זה הרבה יותר גרוע :
![]()
נכוןאוי
הסנאי שלי הוא סופרמן, שלך סתם טעם רע.