הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוצא לכם שבחורות מתלהבות מהשרירים? משוויצים להם?

מארק ריפטו וסופרמן הלכו מכות והמפסיד היה צריך ללכת עם התחתונים מעל המכנסיים..

אחרי 40 תגובות לא הבנת שזה לא בדיוק הפורום המתאים לשאול שאלות כאלה?
טוב ששאלת את אותה השאלה בפורום השני, שם לפחות תזכה לתשובות מאנשים שאכפת להם איך הם נראים ואיך מקפיצים את החזה.

בואו נחזור לנושא
לאף אחד זה לא קרה?

אתה יכול לזהות שאני הולך ברחוב אם אתה רואה כ300-400 בנות 16 רצות אחרי וצועקות "תראה לנו את הקוביות שלך", אבל כשאני מוריד את הבגדים, הן אומרות איכס זה יותר מדי, והולכות.

אתה יכול לזהות שאני הולך ברחוב אם אתה רואה כ300-400 בנות 16 רצות אחרי וצועקות "תראה לנו את הקוביות שלך", אבל כשאני מוריד את הבגדים, הן אומרות איכס זה יותר מדי, והולכות.

בתור אחד שהסמל האישי שלו הוא דובון אכפת לי.. ממש לא אכפת לך..🤯

מיסטרי חולה נפש אבל בהחלט בן אדם שתקע את בולבולו ביותר נשים מכל הפורום כאן יחד.

אבל מיסטרי הוא שחיף!!!

הספר THE GAME הוא אחלה ספר ממש מעניין ממליץ לקרוא, בלי שום קשר לעניין של "פיקאפ".

מיסטרי חולה נפש אבל בהחלט בן אדם שתקע את בולבולו ביותר נשים מכל הפורום כאן יחד.

הוא תותח,הוא גם עשה שינוי מטורף. והשיטה שלו עובדת.
שהיתי מושפע בהתחלה קניתי כל מיני שטויות ל פיקוק שעדיין תקועים לי בחדר:s59:

אבל מיסטרי הוא שחיף!!!

הספר THE GAME הוא אחלה ספר ממש מעניין ממליץ לקרוא, בלי שום קשר לעניין של "פיקאפ".

קניתי את הספר לפני שבועיים, יש שם הרבה חומר בנושא, אבל אני בספק גדול אם המחבר של הספר (ניל שטראוס) באמת עבר את כל הדברים שהוא מספר שם, כי תכלס נראה לי קצת חרטא. (לא הקטע של הסקס, ברור לי שהוא השחיל בכמויות, אבל נראה לי שהוא כתב את הספר שייצא בצורה מהנה לקריאה).

קניתי את הספר לפני שבועיים, יש שם הרבה חומר בנושא, אבל אני בספק גדול אם המחבר של הספר (ניל שטראוס) באמת עבר את כל הדברים שהוא מספר שם, כי תכלס נראה לי קצת חרטא. (לא הקטע של הסקס, ברור לי שהוא השחיל בכמויות, אבל נראה לי שהוא כתב את הספר שייצא בצורה מהנה לקריאה).

תראה, אני לא יודע בדיוק מה אמיתי שם ומה לא, ואם הכל אמיתי או שאמיתי והוא הקצין את זה.

מה שאני יודע שהוא באמת היה די אפס לפני זה, יש תמונות שלו וסרטון שלו עושה סטנדאפ (נראה לי זה סטנדאפ) וללא ספק הוא די השתנה מאז גם במראה וגם בצורת דיבור והתנהגות.

כל הקטע של פיקאפ ו NLP זה נחמד, אבל זה סה"כ מביא לך לגשת ליותר בחורות (או לגשת בכלל), מה שמין הסתם יעלה את % ההצלחה שלך מאשר לא לגשת בכלל או לגשת בהרבה פחות.
כל השאר משנה מעט מאוד את האחוזים של ההצלחה שלך (GAME), יש גם כאלו שמנסים יותר מדי והכל נראה מזוייף והם יוצאים מפגרים. במסיבות לדוגמה אין הרבה הצלחה ל GAME כי קשה לדבר ושם זה עובד על פי מראה כמעט נטו או משיכה מינית, מעט המקרים שתצליח בלי אחד מהדברים הללו (בד"כ PRO).
בכל מקרה זה סה"כ עניין של ביישנות VS כבוד VS רצונות, אם תתגבר על השניים הראשונים השלישי יצליח, גם מבלי ללמוד ולהתעניין ולעשות את עצמך wanna be someone else.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית