הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוצא לכם שבחורות מתלהבות מהשרירים? משוויצים להם?

אגב פשוט לגשת לבחורה, זה מזכיר לי שבסנטר אפישהו כנראה מעבירים סדנאות ל"איך להתחיל עם בנות". זה כל כך מציק!! כמה פעמים אפשר לשמוע את אותו המשפט, ומילא הוא היה טוב, אבל: "את יודעת שהצבע של התיק לא מתאים לך למדים" בפעם העשרים זה פשוט מחרפן כבר.

אגב פשוט לגשת לבחורה, זה מזכיר לי שבסנטר אפישהו כנראה מעבירים סדנאות ל"איך להתחיל עם בנות". זה כל כך מציק!! כמה פעמים אפשר לשמוע את אותו המשפט, ומילא הוא היה טוב, אבל: "את יודעת שהצבע של התיק לא מתאים לך למדים" בפעם העשרים זה פשוט מחרפן כבר.
כן יש להם שם אספות, פעם הבאה תגידי לו את המשפט הבא וזה ישבור לו את הלב:

"המסגרות הערכה שלך לא מספיק טובות חמוד...."

אז לא רק אני נתקלתי בזה LOL
זה כל כך מצחיק לראות בחור בא משום מקום, זורק איזו מחמאה/אמירה מצוצה ואז כשעונים לו לא מוצא מה לומר ובורח. אבל בסוף זה מציק.
חוסר בטחון של בנים מורגש מקילומטר (אני אסתייג ואומר שיש בנות בלי שכל שעליהן כל דבר עובד) ולא יעזור כל התרגול שמעבירים בסדנאות האלה. זה הופך אותם לפאתטים בניסיון לשחק אותה קולים ומרשימים.

כנראה שהוא חשב שאת בלונדינית ולא הבין שאת בעצם ג'ינג'ית עצבנית.

כן יש להם שם אספות, פעם הבאה תגידי לו את המשפט הבא וזה ישבור לו את הלב:

"המסגרות הערכה שלך לא מספיק טובות חמוד...."
יש לי אופציה יותר טובה - אם מישהו מעיר משהו ביקורתי על הופעה חיצונית להגיד לו "תודה אבל כבר יש לי ידיד הומו שעוזר לי לבחור בגדים. ביי"

נערך לאחרונה:
בטח בחדר כושר אף אחד לא מתחיל איתך כי הם יודעים שאת מרימה יותר מהם 😃
זה בטח נחמד 😛

בטח בחדר כושר אף אחד לא מתחיל איתך כי הם יודעים שאת מרימה יותר מהם 😃
זה בטח נחמד 😛
1. Wrong
2. Wrong
אבל כשאומרים לי "וואו את מרימה הרבה" זה נעים ואני מדברת איתם יפה.
כשאומרים "למה את מרימה? למה את צריכה להיות חזקה?" אני משתדלת להשפיל אותם כמה שיותר או סתם מתעלמת.
משמע - אדם שנותן מחמאה זה סבבה. אדם חסר בטחון שינסה להוציא אותי מאיזון ע''י אמירה עוקצנית - זה מה שהוא יקבל בריבוע.

חח עשית לי חשק לבוא לראות אותך מתאמנת. נראה לי צחוקים 😃

חח עשית לי חשק לבוא לראות אותך מתאמנת. נראה לי צחוקים 😃
לאאאא - אצלנו שטן-שור כבר הפחיד את כולם אז גם כשהוא לא בא איתי -כולם רק צופים מרחוק 😆
ואין נרשמים חדשים - רק דודות.

• פותח/ת השרשור
אחים שלי אל תהרסו את הנושא
אני רציני
לא יצא לי בכלל להכיר הרבה בחורות שאוהבות שרירים
אז אם קרה לכם ספרו

אחים שלי אל תהרסו את הנושא
אני רציני
לא יצא לי בכלל להכיר הרבה בחורות שאוהבות שרירים
אז אם קרה לכם ספרו

ברגע שבחורה תאהב אותך זה לא משנה אם יהיה לך שרירים או לא..חברה שלי לא סובלת שרירים ולא ורידים ויש לי ברוך השם צנרת של ורידים וגם לא חסר שריר, ככה שזה לא באמת מה שגורם לבחורה לאהוב אותך....

בכללי אבל בנות לא אוהבות שרירים, אלא אם כן מדובר באיזו מפלצת סאדו שרוצה 120 ק"ג על 8% שומן ..

כן גם האישה שלי לא מתלהבת משרירים. אבל אוהבת את הגובה. כל הזמן מזכירה לי ממציקה שאני לא יגדל יותר מדי - הקטע שעכשיו מתחיל החורף והחיטוב בסיומו - הגיע הזמן לתת מאסה לגוף

אני לא רוצה לענות לבחורים המסכנים האלו לא יפה כי אני לא רוצה לרסק להם את המעט ביטחון שהם מנסים לפתח.

וחיים, נכון שבגילך הראייה היא לא מה שהיתה פעם כשהיית צעיר, אבל אני בטוח לא ג'ינג'ית.

אני לא רוצה לענות לבחורים המסכנים האלו לא יפה כי אני לא רוצה לרסק להם את המעט ביטחון שהם מנסים לפתח.

וחיים, נכון שבגילך הראייה היא לא מה שהיתה פעם כשהיית צעיר, אבל אני בטוח לא ג'ינג'ית.

בואי לא נגזים. אני בטוח שאם תעני להם הם יתגברו על זה מהר מאוד.

וחוץ מזה לדעתי לא צריך להתסכל על זה בצורה מזלזלת. לדעתי התהליך שחלקם עוברים הוא יפה בסך הכל, כלומר הם הבינו שיש להם בעיה והם מנסים לפתור אותה.

אני עונה להם - כי הרי זה חלק ממטרות הניסוי שהם עושים- למשוך תשומת לב. אם הם אמרים משהו יפה - מקבלים תגובה יפה. אם הם אומרים משהו ביקורתי ומטומטם - מגיע להם.
לרחם עליהם זה לא חינוכי כי יש עולם אכזר בחוץ מוהההה 😆

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית