TMM משתמש פעיל 534 2 נק' מוניטין: 148 0 534 2 17/9/10 #1 אני בן 17 עוד חודש וקראתי עכשיו באחד העיתונים כתבה על פוטבול והספורט הזה מאוד מעניין אותי,מישהו מכיר קבוצות פוטבול לנוער בשרון?
אני בן 17 עוד חודש וקראתי עכשיו באחד העיתונים כתבה על פוטבול והספורט הזה מאוד מעניין אותי,מישהו מכיר קבוצות פוטבול לנוער בשרון?
N Nethaniel משתמש פעיל 952 2 נק' מוניטין: 9,918 0 952 2 18/9/10 #2 יש אאל"ט קבוצת נוער בכפר סבא (זה תאכלס הקבוצת נוער היחידה בארץ), תנסה לחפש בפייסבוק קבוצה כזו. יש את הרצליה האמרס שתיאורטית הם "הרצליה", אבל תאכלס מתאמנים בת"א. אתה מוזמן לבוא לאימון מחר בשעה 8 בספורטק צפון (ליד גני התערוכה) ת"א, לראות ולהיראות.
יש אאל"ט קבוצת נוער בכפר סבא (זה תאכלס הקבוצת נוער היחידה בארץ), תנסה לחפש בפייסבוק קבוצה כזו. יש את הרצליה האמרס שתיאורטית הם "הרצליה", אבל תאכלס מתאמנים בת"א. אתה מוזמן לבוא לאימון מחר בשעה 8 בספורטק צפון (ליד גני התערוכה) ת"א, לראות ולהיראות.
TMM משתמש פעיל 534 2 נק' מוניטין: 148 0 534 2 18/9/10 פותח/ת השרשור #3 מחר כנראה זה לא ייקרה כי בכל-זאת יש אימון ושיעור-נהיגה אבל באחד הימים שאבוא לתל-אביב אני כנראה אבוא לראות
מחר כנראה זה לא ייקרה כי בכל-זאת יש אימון ושיעור-נהיגה אבל באחד הימים שאבוא לתל-אביב אני כנראה אבוא לראות