הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה

light_lift

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
-34
25
0
חתימה טובה לכולם ,

אני מתכנן לעשות סייקל מסה שכולל :

dianabol 30mg/ed 4 שבועות

deca 300 mg פעם בשבוע ל 10 שבועות

sustenon 500 mg מפוצל לפעמיים בשבוע

hcg במהלך הסייקל

nolvaex שבוע אחרי הזריקה האחרונה 40 40 20 20

שאלות:

אם יש לי טבעית פטמות קצת נפוחות אפשר לשלב טמוקסיפןן חצי כדור במהלך הסייקל?

זה סייקל שני שלי הראשון עשיתי בלי כל כך הרבה ידע ורק מתאן 4 שבועות

תודה חברה

נתן לך משהו הדיאנבול ל-4 שבועות בלבד ?!
תופעות לוואי ?! משהו ..
אשמח לדעת.

לגבי התיכנון שלך, חכה קצת לתגובות ועזרה מהמומחים יותר ..
שבוע טוב.
(=

• פותח/ת השרשור
קודם כל ההמלצה של הדיאנה בד היא של מישהו באמת תותח רוסי מבוגר שקח הרבה תחרויות והוא שופט עד היום לגבי תוצאות היו תוצאות של עלייה במסה וכוח פגי החזה אני חושב שהפטמות התנפחו אב יש מצב שזה פסיכולוגי

קודם כל ההמלצה של הדיאנה בד היא של מישהו באמת תותח רוסי מבוגר שקח הרבה תחרויות והוא שופט עד היום

איך אני אוהב את התשובות האלו של אנשים אשר מנסים לתרץ את הטעויות שלהם :D

קודם כל ההמלצה של הדיאנה בד היא של מישהו באמת תותח רוסי מבוגר שקח הרבה תחרויות והוא שופט עד היום לגבי תוצאות היו תוצאות של עלייה במסה וכוח פגי החזה אני חושב שהפטמות התנפחו אב יש מצב שזה פסיכולוגי

מה הקשר בין זה שהבן אדם היה בודיבילדר והוא שופט לזה שהוא מבין בחומרים ??
אם יבוא לך גאון במתמטיקה ויגיד לך ש1+1 שווה 3 אז בגלל שהוא גאון זה אומר שהוא צודק??

אין שום סיבה בעולם לקחת דיאנבול לחוד אלא אם אתה ספורטאי שמחפש להתעלות בזמן תחרות מסויימת, ברור שהייתה לך עלייה במסה ובכוח וברור שגם איבדת את אותם אחרי שהפסקת עם החומר..

עכשיו בקשר לשאלה שלך, הסייקל טוב רק את הנולבה אתה תתחיל לקחת 18-21 יום לאחר הזריקה האחרונה ואני מניח שהתכוונת 40 מ"ג לשבועיים הראשונים ו20 מ"ג לאחרונים ולא הפוך..

מסכים שוב עם BACK-MAN וכן אם אתה מרגיש במהלך הסייקל רגישות באזור הפטמה אתה יכול לשלב 10-20 מג טמוקסיפן עד שהרגישות תחלוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית