הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה של ג'ינסים וחולצות מחו"ל, למישהו יש ניסיון?

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אחרי כמה חודשי מאסה, כל הג'ינסים שלי קטנים עלי (וגם אחרי חיטוב הם לא יעלו, הם צרים ברגליים - כמו טייץ), אני רוצה ג'ינסים של דיזל \ בוס, נמאס לי לממן חנויות ישראליות ולשלם 150% יותר, במחיר של דיזל בארץ אפשר להביא מחו"ל 2 ג'ינסים + חולצה.

חיפשתי קצת באיביי ומצאתי הרבה פרטיים שמוכרים ג'ינסים (סטייל יד-2), איך ואיפה אני מוצא חנויות \ משווקי משנה ששולחים לארץ ואפשר לסמוך על הסחורה שהם מספקים (שתהיה מקורית)?

אני מחפש ג'ינסים של דיזל \ בוס וחולצות של לקוסט, ראלף לורן וכו' (יד ראשונה ולא כאלו שנלבשו).

תודה רבה.

ברשותך, אני אוסיף שאלה קטנה שקשורה גם אלייך,
כמה מכס יש על נעליים/בגדים/מוצרי אופנה?

• פותח/ת השרשור
בינתיים ממה שאני רואה ג'ינסים עולים בסביבות ה150$-200$ (לדגמים היותר יפים) לא כולל משלוח.
זה לא רחוק מהמחיר בארץ :\ למישהו יש המלצות על עוד אתרים פרט לאיביי או למשווקים מסויימים באיביי?

יצא לי להזמין כמה בגדים מאיביי,אבל של חברות שאין בארץ. לפעמים המחיר יוצא משתלם מאד,אבל בדרך כלל המחיר של המשלוח לארץ מכביד על העניין.

חוץ מזה יש את העניין של המקוריות של הפריטים ואני ממליץ לך לבדוק את המוכר ואת הפידבקים שהוא קיבל מכל מני אנשים-ככה שתהיה בטוח שמה שאתה קונה זה לא זיוף זול.

תשמע אני חושב שזה בעייתי. לכל ג'ינס יש גיזרה כלשהיא, צריך למדוד את זה בכל זאת. זה לא גופייה. אם גם ככה את בבעיות עם המידות, להזמין מהאינטרנט זה קצת SHOOT IN THE DARK מה שנקרא לא?

חוץ מזה, אין חנויות אמיתיות באינטרנט? אני מתכוון מקומות שמוכרים מותגים במחירים טובים.

אור, בגדים בארץ לא הרבה יותר יקרים מאשר בחו"ל, אם בכלל. בהכללה כמובן.
לא ממליץ לך להזמין שום דבר שאינו פריט "יעודי"

אני מסכים. לרוב מותגים כמו ג'ינסים וכו לא יצאו בהרבה יותר זול.

אם לקנות בארץ מותגים כמו דיזל ובוס - בחנויות Factory 52 היו עד לא מזמן הנחות סופעונה ממש טובות. ראיתי בסניף בנמל ת''א לפני קצת פחות מחודש ויש שם עוד חנות של ריפליי שגם אצלם ראיתי הנחות גדולות והג'ינסים שלהם טובים. אני חושבת שזה עדיין רלוונטי ושווה בדיקה.

גם אם הולכים לחנות הכי זולה, ולוקחים את מה שבהנחה הכי גדולה, יוצא בערך פי 2.5 יותר יקר מארה"ב (אאוטלטים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית