נק' מוניטין:
876
- 1,358
- 4
למה כשנשקלים לפני האימון אז יש משקל X ואחרי האימון זה X+1~ ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי לרוב אתה שותה באימון
ואולי יש הצטברות נוזלים ועודח ומרים בתוך השריר (פאמפ) וזה משפיע. אבל זה סתם רעיון שעלה בראש שלי כרגע
כי לרוב אתה שותה באימון
ואולי יש הצטברות נוזלים ועודח ומרים בתוך השריר (פאמפ) וזה משפיע. אבל זה סתם רעיון שעלה בראש שלי כרגע
LOLלא יודע למה לי עלה חוק שימור המסה לראש:s59:
איך יכול להיות שתעלה במשקל בלי שיכנס/יצא שום דבר מהגוף שלך :S
אני חושב שהוא עלה על משקל דיגיטאלי שעובד ע"פ חישנים.
אם תשקול את עצמך על משקל מכני שעובד ע"פ קפיץ, אתה תראה שאתה יורד.
תלמד אלקטרוניקה ותלמד שיש סטיות קטנות.זה כל העניין.
איך זה קורה?
כן אני עולה על משקל דיגיטלי אבל אני לא רואה כל קשר.
תלמד אלקטרוניקה ותלמד שיש סטיות קטנות.
כשאתה עושה סקוואט או כל תרגיל אחר ומחמם את הגוף, טמפרטורה הגוף עולה, כלומר נפח השריר גדל.תלמד לקרוא ותבין שאמרתי שהמשקל תמיד עולה ולא יורד.
כשאתה עושה סקוואט או כל תרגיל אחר ומחמם את הגוף, טמפרטורה הגוף עולה, כלומר נפח השריר גדל.
אני לא יודע איך חישן משקל עובד, אבל לדעתי הוא עובד גם ע"פ שטח. גם שאתה מפעיל יותר לחץ (התאששות מהתרגיל) וגם השטח של המשקל, אז הוא מראה שיש עוד 100 גרם שעלית.
כשאתה עושה סקוואט או כל תרגיל אחר ומחמם את הגוף, טמפרטורה הגוף עולה, כלומר נפח השריר גדל.
אני לא יודע איך חישן משקל עובד, אבל לדעתי הוא עובד גם ע"פ שטח. גם שאתה מפעיל יותר לחץ (התאששות מהתרגיל) וגם השטח של המשקל, אז הוא מראה שיש עוד 100 גרם שעלית.
למדתי את זה היום בשיעור הידרודנמיקה: כאשר כמות החומר משנה את הטמפרטורה, נפח החומר משתנה.מה?! 😆
למדתי את זה היום בשיעור הידרודנמיקה: כאשר כמות החומר משנה את הטמפרטורה, נפח החומר משתנה.
אתה יכול לראות את זה אחרי אימון השרירים שלך ענקיים ובולטים, ואחרי זמן מנוחה ארוכה השריר מתקבץ וחומר למצבו הרגיל.
וזה אומר שהמסה שלו משתנה?
נעזוב את זה שאתה גם לא בדיוק יודע לכתוב 🙄