הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בטוח שיצא לכם לשאול את עצמכם מדוע זה קורה

• פותח/ת השרשור
לא... גם אם אני לא שותה ואני עושה סקוואט כבד אז תמיד אני אשקול טיפה יותר...
וזה קורה אפילו שאני מזיע.
מי שלא ניסה את זה אז שישקל בתחילת האימון ויעשה כמה סטים כבדים של סקוואט ואז יבדוק כמה הוא שוקל.

זה נוזלים, אני לפעמים לא שותה ויורד איזה חצי קילו ולפעמים עולה קילו.

• פותח/ת השרשור
לא אני התכוונתי למשהו אחר,
היום בערב תלך למכון ותשקול את עצמך, המשקל שלך יהיה 85 (לדוגמא) ואז תעשה סטים כבדים של סקוואט או בנץ' או כל דבר אחר ואז תעלה על המשקל.
תראה שהמשקל שלך פתאום יעלה.

למה זה קורה?

---------- התגובה התווספה ב 13:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:38 ----------

ואני לא אומר את זה בקטע של "אמאלה השמנתי" אלא יותר בקטע של WTF למה זה קורה?!

כי לרוב אתה שותה באימון

ואולי יש הצטברות נוזלים ועודח ומרים בתוך השריר (פאמפ) וזה משפיע. אבל זה סתם רעיון שעלה בראש שלי כרגע

• פותח/ת השרשור
איך יכול להיות שתעלה במשקל בלי שיכנס/יצא שום דבר מהגוף שלך :S

אני חושב שהוא עלה על משקל דיגיטאלי שעובד ע"פ חישנים.
אם תשקול את עצמך על משקל מכני שעובד ע"פ קפיץ, אתה תראה שאתה יורד.

• פותח/ת השרשור
איך יכול להיות שתעלה במשקל בלי שיכנס/יצא שום דבר מהגוף שלך :S

זה כל העניין.
איך זה קורה?

אני חושב שהוא עלה על משקל דיגיטאלי שעובד ע"פ חישנים.
אם תשקול את עצמך על משקל מכני שעובד ע"פ קפיץ, אתה תראה שאתה יורד.

כן אני עולה על משקל דיגיטלי אבל אני לא רואה כל קשר.

תלמד לקרוא ותבין שאמרתי שהמשקל תמיד עולה ולא יורד.
כשאתה עושה סקוואט או כל תרגיל אחר ומחמם את הגוף, טמפרטורה הגוף עולה, כלומר נפח השריר גדל.
אני לא יודע איך חישן משקל עובד, אבל לדעתי הוא עובד גם ע"פ שטח. גם שאתה מפעיל יותר לחץ (התאששות מהתרגיל) וגם השטח של המשקל, אז הוא מראה שיש עוד 100 גרם שעלית.

כשאתה עושה סקוואט או כל תרגיל אחר ומחמם את הגוף, טמפרטורה הגוף עולה, כלומר נפח השריר גדל.
אני לא יודע איך חישן משקל עובד, אבל לדעתי הוא עובד גם ע"פ שטח. גם שאתה מפעיל יותר לחץ (התאששות מהתרגיל) וגם השטח של המשקל, אז הוא מראה שיש עוד 100 גרם שעלית.

מה?! 😆

• פותח/ת השרשור

אני לא חושב שאתה צודק אחי 😃

למדתי את זה היום בשיעור הידרודנמיקה: כאשר כמות החומר משנה את הטמפרטורה, נפח החומר משתנה.
אתה יכול לראות את זה אחרי אימון השרירים שלך ענקיים ובולטים, ואחרי זמן מנוחה ארוכה השריר מתקבץ וחומר למצבו הרגיל.

למדתי את זה היום בשיעור הידרודנמיקה: כאשר כמות החומר משנה את הטמפרטורה, נפח החומר משתנה.
אתה יכול לראות את זה אחרי אימון השרירים שלך ענקיים ובולטים, ואחרי זמן מנוחה ארוכה השריר מתקבץ וחומר למצבו הרגיל.

וזה אומר שהמסה שלו משתנה?
נעזוב את זה שאתה גם לא בדיוק יודע לכתוב 🙄

וזה אומר שהמסה שלו משתנה?
נעזוב את זה שאתה גם לא בדיוק יודע לכתוב 🙄

מה בדיוק לא בסדר בכתיבה שלו?
ומה הקשר לעזאזל הכתיבה שלו? זה שהוא לא יודע לכתוב זה בהכרח אומר שמה שהוא כותב לא נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית