הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרופת סבתא לכאבי גרון,למישהו יש?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
הגרון שלי כואב פצצות ובגלל זה גם אין אימון היום (4 פלטות בדלליפט יחכו למחר :🙁:🙁:()
למישהו יש איזה תרופת סבתא שעוזרת לו?לימון ודבש ודברים בסגנון?

יש הרבה.. הכי טוב לגרגר מים של מלפפונים חמוצים/זיתים/חומץ תפוחים ,אם זה מגעיל אפשר מי מלח.
גם כפית שמן זית מאוד עוזרת ויש את הרגילים- דבש ולימון.

התרופה של סבתא לייל: ויטמין C+גלוטמין.

• פותח/ת השרשור
ויטמין סי כבר יש
מה אתם ממליצים במידה ומחר אני מרגיש טוב לתת את האימון או לחכות?

אני הרגשתי רע בלילה, הלכתי לאימון היום- נטשתי באמצע ועכשיו אני מרגיש כאילו נכנסה בי משאית. +חום.

אלירן, תתחיל סייקל ויטמין סי 🤡
במבה - כף דבש + ביקור אצל סבתא (מי לא אוהב כשמפנקים אותו ושמים לו מגבת על הראש?).
רק בריאות.

מי מלח
דבש ובצל (כן) אבל אני אומר לך כבר עכשיו שזה איום ונורא, לא ממליץ. מבחינת טעם
אם מדובר בזיהום כל שהוא סודה לשתיה לדעתי גם יכולה לעזור פה כי יש לה טווח רחב של חיידקים פטריות ובקטריות שהיא הורגת.

וכמובן אם כואב אז תה חם זה תמיד מרכך את המקום וזה עוזר.

אלירן, תתחיל סייקל ויטמין סי 🤡
במבה - כף דבש + ביקור אצל סבתא (מי לא אוהב כשמפנקים אותו ושמים לו מגבת על הראש?).
רק בריאות.
כבר התחלתי. רק שאין לי גלוטמין. כוס אמק- החום כבר עלה ל39. אני לא יכול לעשות כלום מעבר ללמצמץ ולהקליד.

tני לא יודע אם זה באמת עובד
אבל כל פעם שהייתי מתלונן על כאבי גרון, אמא שלי הייתה מציעה לי לדחוף את החלק של האגודל לתוך הפה כמה שיותר עמוק עד שאתה מתחיל להרגיש כאילו אתה הולך להקיא 😆

אבל כל פעם שהייתי מתלונן על כאבי גרון, אמא שלי הייתה מציעה לי לדחוף את החלק של האגודל לתוך הפה כמה שיותר עמוק עד שאתה מתחיל להרגיש כאילו אתה הולך להקיא 😆
מזכיר לי שכשהיינו חוטפים בעיטות לביצים באימוני MMA המאמן היה אומר לקפוץ על העקבים כדי להעביר את הכאב (אתה כל כך מתרכז בלקפוץ ככה שאתה שוכח שכואב לך LOL )

אני אישית חליתי(חום,כאבי ראש חזקים,נזלת,ליחה,הרגשה חלשה מאד) ליום וחצי, התחיל להימאס עליי אז לקחתי אקמול ואחרי שעתיים הרגשתי יותר טוב. אז יצאתי להתאמן! באותו היום הצלחתי יפה בסקוואט(200).
ואני לא רואה איך כאב גרון ישפיע עליך..

וזה למה אתה שוקל 70 קילו? 😛

יישמע לך רוסי אבל תגרגר וודקה, כמו שמגרגרים מים, ותירק את זה אחרי כמה שניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית