הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול

kicker122

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
מה יותר עדיף?
זריקה או כדורים
ו אם מינון 100מג יתן את אותו האפקט כמו 50מג
עוד דבר אחד אני ידע שלא מומלץ להריץ אותו בלי חומר בסיסי שזה ה טסט.
אבל אם נגיד אני עושה אותו סולו כמה שידוע לי ויני לא אסטרוגני אז לא צריך NOLVA ב פסט?
סליח אל ה שגיות כתיב ו עוד דבר אחד אני לא אולך להריץ אותו לבד זה רק שאלה..

א. עדיף זריקה.
ב. 100 מג יתן אפקט חזק יותר, מן הסתם זו כמות כפולה.
ג. ויני זה לא חומר שמומלץ להריץ לבד... אחת מהתופעות לוואי שלו היא ירידה בדחף המיני, ולכן ביחד עם טסט' זה פחות מורגש.
ד. לגבי PCT, לדעתי גם לא צריך..אבל חכה לתשובה של משין האד.

---------- התגובה התווספה ב 12:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:29 ----------

מצאתי תשובה של 'משין האד' בנוגע לוינסטרול

קצת סדר,

סטרומבה זה וינסטרול בכדורים, ברור שזריקות הרבה פחות רעילות לכבד, אך עדיין החומר רעיל לכבד. ישנו 2 שלבים של מעבר בכבד, בזריקות חוסכים את השלב הראשון. לכן פחות רעיל לכבד.

יש יתרון עצום לזריקות, יותר חומר פעיל עובד למחזור הדם, מאזן חנקתי גבוה יותר. אך צריך להזריק כל יום!! לא יום כן יום לא.

הבעיה שוינסטרול לקחת לבד לא כדאי, כי הוא גורם לדיכוי של ה SHBG, זה הורמון הסקס, משמע - התפקוד המיני שלך ייפגע עד כדי כך שלא יעמוד לך.
ויאגרה וסיאליס לא בטוח שיפתרו את הבעיה, לכן לוקחים פרווירון או טסטוסטרון בשביל למנוע את הפגיעה בתפקוד המיני.

מקווה שעזרתי לך.

• פותח/ת השרשור
א. עדיף זריקה.
ב. 100 מג יתן אפקט חזק יותר, מן הסתם זו כמות כפולה.
ג. ויני זה לא חומר שמומלץ להריץ לבד... אחת מהתופעות לוואי שלו היא ירידה בדחף המיני, ולכן ביחד עם טסט' זה פחות מורגש.
ד. לגבי PCT, לדעתי גם לא צריך..אבל חכה לתשובה של משין האד.

---------- התגובה התווספה ב 12:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:29 ----------

מצאתי תשובה של 'משין האד' בנוגע לוינסטרול

קצת סדר,

סטרומבה זה וינסטרול בכדורים, ברור שזריקות הרבה פחות רעילות לכבד, אך עדיין החומר רעיל לכבד. ישנו 2 שלבים של מעבר בכבד, בזריקות חוסכים את השלב הראשון. לכן פחות רעיל לכבד.

יש יתרון עצום לזריקות, יותר חומר פעיל עובד למחזור הדם, מאזן חנקתי גבוה יותר. אך צריך להזריק כל יום!! לא יום כן יום לא.

הבעיה שוינסטרול לקחת לבד לא כדאי, כי הוא גורם לדיכוי של ה SHBG, זה הורמון הסקס, משמע - התפקוד המיני שלך ייפגע עד כדי כך שלא יעמוד לך.
ויאגרה וסיאליס לא בטוח שיפתרו את הבעיה, לכן לוקחים פרווירון או טסטוסטרון בשביל למנוע את הפגיעה בתפקוד המיני.

מקווה שעזרתי לך.

תודה גבר. אפשר לינעול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית