הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון כושר טוב בטבריה

MeFailEnglish

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
טוב אז אני גר בגליל התחתון, ואני מחפש חדר כושר בטבריה. אני כבר מצאתי חדר כושר אחד, אבל הוא עולה 650 ש''ח ל-3 חודשים, ואין בו כלוב משקולות (אולימפוס אם מישהו מכיר).

האם מישהו מכיר בטבריה חדר כושר שיש בו כלוב משקולות, נמצא ליד תחנת אוטובוס ואם אפשר אבל לא חובה שייעלה פחות מ-500 ש''ח?

תודה בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקה פעם,כולם שם ליצנים ואין אף מכון ששוה להוציא עליו כסף.
מאיפה אתה בדיוק?

אני מגבעת אבני, דווקא כשהלכתי לחדר כושר ההוא שהזכרתי הם אמרו שייתנו לי לעשות סקוואט, דאדליפט, ובכללי מורכבים ואפילו המליצו לי.
אגב אני בן 14.

ולקנות ציוד לבית זה יקר מדי, וגם אין לי מספיק מקום.
אז יש לך איזה רעיון איפה אני יוכל להתאמן? אני רוצה לעשות SS אם זה עוזר.

נערך לאחרונה:
סליחה לא ראיתי עריכה.
ודווקא הייתי הולך יותר לכיוון חיפה או אפילו כרמיאל אם זה לא רחוק מידי

• פותח/ת השרשור
סליחה לא ראיתי עריכה.
ודווקא הייתי הולך יותר לכיוון חיפה או אפילו כרמיאל אם זה לא רחוק מידי

הבעיה שאין אוטובוס לכרמיאל, ואני לא יכול ללכת לחיפה. אני בקושי מוצא זמן ללכת לטבריה, אז אני צריך שהנסיעה תקח פחות או יותר 30 דקות.

נערך לאחרונה:
חח אתה בכדורי?
ובאמת מישהו הזכיר סקוואט ודדליפט באולימפוס?
הייתי בטוח שזה עוד חדר כושר של זקנות וכאלה שמתאמנים רק מכונות..

לקנות ציוד לבית זה פחות יקר ממכון.ובטח אם יש לך כבר חדר/שטח פנוי
תחשוב..מכון עולה לך לשנה בערך 2000
תוך שנתיים-שנה וחצי אתה מוציא יותר מאשר בבית(ציוד לבית במקרה הטוב 2500 ואם אתה משקיע עד הסוף יגיע ל4000~)

יצא לי להתאמן בחדר כושר של חמי טבריה. הוא נטוש לחלוטין, קטנטן, אבל יש סקוואט ראק, ומדריך שמאוד התלהב מהסקוואט שלי. לטענתו זה היה הדבר הכי מעניין שקרה לו בשנתיים שהוא עובד שם.

לא יודעת כמה עולה, או מתי פתוח. הייתי במקרה פעם אחת.

• פותח/ת השרשור
יצא לי להתאמן בחדר כושר של חמי טבריה. הוא נטוש לחלוטין, קטנטן, אבל יש סקוואט ראק, ומדריך שמאוד התלהב מהסקוואט שלי. לטענתו זה היה הדבר הכי מעניין שקרה לו בשנתיים שהוא עובד שם.

לא יודעת כמה עולה, או מתי פתוח. הייתי במקרה פעם אחת.

את יכולה להגיד איפה זה? או שלפחות איך קוראים לזה או שקוראים לו "חדר כושר של חמי"? אני חושב שמצאתי בגוגל אבל הבעיה שזה ליד הכנרת ואני לא יודע כמה זמן זה ייקח, ואם בכלל יש הסעה....

למעלה: כן אני לומד בכדורי xD
האמת שאני הגעתי לשם ואז שאלתי אם הם ייתנו לי לעשות את זה, ציפיתי שהם יגידו שזה לא מומלץ אבל שלפחות ייתנו לי לעשות אותם בכל מקרה. להפתעתי הם אמרו שאלה דווקא תרגילים טובים. יש שם סקוואט ראק ומוט אולימפי.

אני האמת רציתי לקנות ציוד אבל באמת שאין לי חדר פנוי, הגינה מלאה מדי ואין שום חדר ריק.
אני גם הייתי בחדר כושר בכפר טבור אם אתם מכירים, שמה נתנו לי סטירה על כל המאמרים שקראתי. הם אמרו שצריך להתאמן רק עם מכונות, ולהתקדם לאט לאט, ממש לאט כמובן שעזבתי אותו באותו רגע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חמי טבריה. זה על הכנרת, לקראת היציאה מהעיר בחלק הדרומי.

אני לא יודע אם אני יוכל להגיע לשם..
כמה זמן זה בערך מגליל התחתון? (נגיד 20 דקות מכפר תבור אם את מכירה).

אתם חושבים שאם באולימפוס אני יוכל לעשות את המורכבים אז זה מספיק? או שחייב כלוב משקולות? זה די צפוף החדר כושר הזה...

נערך לאחרונה:
אני מקפיץ את השרשור למרות הזמן הארוך שעבר מכיוון שאין פה מענה ברור. כיום יש בטבריה מספר חדרי כושר לפי דפי זהב.
אני מגיע בסוף השבוע להתארח במלון (ואני כבר יודע כי חדר הכושר שם לא ראוי להקרא כך) ויש לי זמן לאימון אחד או 2 בשישי\שבת.
מישהו יכול להמליץ על מכון מהרשימה?

אני מטבריה -

ככה - יש לך את אולימפוס אבל לא יתנו לך להכנס בכניסה חד פעמית, מינימום חודש

יש לך את חדר כושר במלון קיסר - שזה באזור הטיילת איפה שכל המלונות וזה בטח הכי קרוב אליך

יש את חמי טבריה - שזה לא במרחק הליכה מהמלונות, תצטרך רכב או אוטובוס - 5 דקות נסיעה ברכב

ויש את בלו ג'ים - שזה גם מכון כושר גדול ושם כן ניתן להכנס חד פעמי - אבל תצטרך רכב לשם כך - זה באזור תעשייה של טבריה עלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית