הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפשפות, יש פאקינג פיתרון לחרא הזה?

מצב
השרשור נעול

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אני כבר סובל משפשפות כמה שנים טובות תמיד בקיץ, בחורף בדרך כלל אין בעיה (בהולנד למשל בקושי סבלתי)
איזו משחה לדעתכם הכי טובה?
נסיתי כבר כמה, האמת לא הרבה עזרו ואלו שכן עזרו היו רק לזמן קצר לאחר השימוש.
שמעתי שלשים אלכוהול יכול לעזור (כגון אקס), אפשרי?

תמיד עזרה לי המשחה של התינוקות בייבי פסטה קוראים לה.

כן גם אני כבר חצי שנה סובל מזה...ועוד יש לי טירונות בקרוב ולא מצאתי שום פתרון, גם משחות העלימו לי אותו אבל כמה ימים אח"כ חזר לי

בנתיים קראתי שאלכוהול שורף מאוד אבל מעלים כל זכר תוך שעתיים

יש משחות לפני שאפשר לקחת? אני הולך לשים בבוקר לפני האימונים ובלילה ><

טייץ.

אני כבר סובל משפשפות כמה שנים טובות תמיד בקיץ, בחורף בדרך כלל אין בעיה (בהולנד למשל בקושי סבלתי)
איזו משחה לדעתכם הכי טובה?
נסיתי כבר כמה, האמת לא הרבה עזרו ואלו שכן עזרו היו רק לזמן קצר לאחר השימוש.
שמעתי שלשים אלכוהול יכול לעזור (כגון אקס), אפשרי?

לכל מי שבצבא יש שפשפת מתישהוא, אצלנו היינו הולכים קומנדו וזה היה עובר עם הזמן.

בוקסר צמוד וארוך יחסית.
חוצמזה..בעיקרון זה משו שמתרגלים אליו. אחרי כמה פעמים שיש לך שפשפת רצינית, אחרי כמה פעמים זה פחות ופחות כואב.

זה אומר שביננו לבין עידן מפרידה רק שכבה דקה אחת של בד.

בוקסר צמוד וארוך יחסית.
חוצמזה..בעיקרון זה משו שמתרגלים אליו. אחרי כמה פעמים שיש לך שפשפת רצינית, אחרי כמה פעמים זה פחות ופחות כואב.
ךמה צמוד? אני דווקא קראתי שצריך בוקסר משוחרר מכותנה כדי שהאזור "ינשום"

הרבה בצבא שמים AXE וזה עובר להם , אבל הם אומרים שזה שורף שורף .
אני תמיד הבייבי פסטה הזה עוזר לי שם הרבה בפעם הראשונה ובפעם שניה כאילו ביום שלמחרת שם טיפה כזה וזהו עובר לי .

מישהו יודע איך קוראים לבוקסרים צמודים מלייקרה עם שרוולים ארוכים בירכיים? אני חייב כאלה עוד מעט חוזרים ללמוד ואצטרך לשוטט לא מעט בין הפקולטות :(

*זהירות: קשקושי פליאו! לא לאנשים שחייבים מחקרים!*

אני יכול לספר מניסיון אישי (או מחקר שבוצע על נבדק אחד) שברגע שהוצאתי את הדגנים מהתפריט שלי, נעלמו להן השפשפות. ואלוהים עדי, הן היו קוץ בתחת (מפשעה). מקרה בלבד? אולי, זה לא משנה לי.

מהניסיון הנרחב שלי עם הבעיה 😃( ) הדרך הטובה ביותר ליבש את השיפשוף (ללא שריפת הביצים עם ספריי\בנזין\אציטון ) היא פונגימון שמקבלים בצבא. אפשר לשלב אותו עם פיטריון שגם הוא מצוי בצה''ל והחיים יותר טובים 😃

מהניסיון הנרחב שלי עם הבעיה 😃( ) הדרך הטובה ביותר ליבש את השיפשוף (ללא שריפת הביצים עם ספריי\בנזין\אציטון ) היא פונגימון שמקבלים בצבא. אפשר לשלב אותו עם פיטריון שגם הוא מצוי בצה''ל והחיים יותר טובים 😃

😳

האבקה נגד פטריות ברגליים? יש לה מרקם שדי מזכיר טאלק האמת...

גם לקוק יש מרקם כזה - העיקר ההרכב.

נו ברור זה מה שאני מנסה להבין, מה הקשר בין חומר נגד פטריות ברגליים לשפשפת מעבר לזה שהמרקם של האבקה בה הוא נמצא מזכיר מרקם של טלק שגם נחשב בפני רבים לתכשיר נגד שפשפת.

הפיתרון הכי טוב הוא מניעה.

תלבש טייטס ואז לא יהיה חיכוך של הירכיים אחת בשנייה.

אבל אז תפתח בעיה חדשה... חוסר בגבריות..

נו ברור זה מה שאני מנסה להבין, מה הקשר בין חומר נגד פטריות ברגליים לשפשפת מעבר לזה שהמרקם של האבקה בה הוא נמצא מזכיר מרקם של טלק שגם נחשב בפני רבים לתכשיר נגד שפשפת.
קשר ישיר -חלק מהפעילות היא ייבוש והריגת חיידקים\פטריות. מה שקורה אחרי שפשפת זה שהלחות גורמת לסביבה נוחה לחידקים להתרבות והמקום לא מחלים מהר.
בנוסף לזה, 3 שנות ניסיונות אמפיריים לשימוש בפונגימון הוכיחו את יעילותו.
100%.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית