הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפשפות, יש פאקינג פיתרון לחרא הזה?

מצב
השרשור נעול
מסכים עם סטן-שור, רוב השפשפות (לפחות בצבא) זה פטריות. אני הייתי חוטף אותם במיוחד אחרי מסעות שהאיזור מזיע במיוחד. טייטס יכול באמת לעזור.

אם כבר יש לך הפתרון הכי טוב (אני מתפלא שאף אחד לא כתב עדיין) היא משחה נגד פטריות שנקראת דרמקומבין זה בין החומרים הכי חזקים שיש נגד פטריות, הייתי שם את זה בלילה אחרי מקלחת ובבוקר לא היה כלום.

ממליץ לך בחום לנסות פעם אחת לפחות שפופרת של זה.

יש בכל בית מרקחת

תעדכן איך היה

בהחלט יש מצב פטריות. בצבא לאחר שבוע שטח קיבלתי שפשפת מטורפת. זה שרף בטירוף.
העניין שמאז עדיין יש לי שם סימנים אדומים וזה יכול לגרד קצת. לא חשבתי לשים על זה חומר נגד פטריות. ננסה

במקרים כאלה זה יראה כמו כתם אדום, אולי לפעמים סוג של סגול בהיר.

כתם חלק. בלי קילופי עור, או גושים או משהו הזוי כזה.

מסכים עם סטן-שור, רוב השפשפות (לפחות בצבא) זה פטריות. אני הייתי חוטף אותם במיוחד אחרי מסעות שהאיזור מזיע במיוחד. טייטס יכול באמת לעזור.

אם כבר יש לך הפתרון הכי טוב (אני מתפלא שאף אחד לא כתב עדיין) היא משחה נגד פטריות שנקראת דרמקומבין זה בין החומרים הכי חזקים שיש נגד פטריות, הייתי שם את זה בלילה אחרי מקלחת ובבוקר לא היה כלום.

יש בכל בית מרקחת

תעדכן איך היה

אחרי שימוש אחד במשחה הזאת השפשפת נעלמת

• פותח/ת השרשור

יש בכל בית מרקחת

תעדכן איך היה

תודה אני אברר לגבי המשחה

עדינול של טבע

אחת התרופות האדירות אבל בצבא גיליתי תרופה חדשה העונה לשם פיטרודרם קומפיזטרוס משהו כזה מיוצרת גם היא ע"י טבע, אני לא צוחק היא קצת גורמת לעקצוצים 10 שניות ואחרי זה השפשפת עוברת כאילו לא הייתה.

חברה, כל התרופות האלה, אפשר להשתמש בהם יום יום?
אני סובל מרגישות לשפשפות, ז"א שבדר"כ אחרי מאמץ יש חיכוח ואני מרגיש אותו, אבל אין אודם או שורף ממש (רק מעצבן) ואחרי יום זה עובר לגמרי
מה אני יכול לעשות? יש משחות חוץ מאלוורה שלא עושה כלום?

חברה, כל התרופות האלה, אפשר להשתמש בהם יום יום?
אני סובל מרגישות לשפשפות, ז"א שבדר"כ אחרי מאמץ יש חיכוח ואני מרגיש אותו, אבל אין אודם או שורף ממש (רק מעצבן) ואחרי יום זה עובר לגמרי
מה אני יכול לעשות? יש משחות חוץ מאלוורה שלא עושה כלום?

יכול להיות שאצלך המצב שונה: אם הבנתי נכון את מה שאתה מתאר אצלך הבעיה נובעת מחיכוך של 2 הרגליים אחת בשנייה (קצת מתחת לביצים)

אם זאת הבעיה תנסה אחת מ-2 הדברים: או להשתמש בטייטס ארוכים (קצת מעל הברך לא כאלה קצרצרים של שחיינים)

או למרוח את מהמשחות תינוקות: בייבי פסטה(מומלץ), בפנטן וכ'ו לפני הפעילות.

במשחות נגד פטריות(לא אלה שכתבתי עכשיו) אפשר להשתמש באפו יומ-יומי, אני הייתי משתמש בדרמקומבין חופשי 3-4 ימים רצוף כדי לחסל את הפטריות 🤩

נ.ב: באיזה פעילות אתה מרגיש את החיכוך? ריצה? אופניים?

יכול להיות שאצלך המצב שונה: אם הבנתי נכון את מה שאתה מתאר אצלך הבעיה נובעת מחיכוך של 2 הרגליים אחת בשנייה (קצת מתחת לביצים)

אם זאת הבעיה תנסה אחת מ-2 הדברים: או להשתמש בטייטס ארוכים (קצת מעל הברך לא כאלה קצרצרים של שחיינים)

או למרוח את מהמשחות תינוקות: בייבי פסטה(מומלץ), בפנטן וכ'ו לפני הפעילות.

במשחות נגד פטריות(לא אלה שכתבתי עכשיו) אפשר להשתמש באפו יומ-יומי, אני הייתי משתמש בדרמקומבין חופשי 3-4 ימים רצוף כדי לחסל את הפטריות 🤩

נ.ב: באיזה פעילות אתה מרגיש את החיכוך? ריצה? אופניים?
מספיק הליכה של 20 דקות וזה מתחיל... אני כבד די נואש, זה חודשים שזה לא עובר
אזור ה "מקרבים" כמעט כל הזמן רגיש, אם אני נוגע באזור הוא כואב (שריפה קטנה), אבל רוב החיכוכים מגיעים דווקא בירכיים, בקיצור בשני המקומות. אני לא שמתי משחות כבר כמה חודשות האומנם כי אני לא יודע באיזו להשתמש בדיוק, ואני די מחפש גם משחה שאני יכול להשתמש בה יום יום, בין אם זה לפני פעילות או אחרי מקלחת כדי למנוע בגלל ניסיון של שפשפת

אז בנתיים, בייבי פסטה ועדינול של טבע, אני יכול להשתמש בהם יום יום לפני פעילות,
ומשחות נגד פטריות לפני השינה כשיש לי שפשפת או קרוב? עוד חודשיים גיוס, אני מת ;O

בדיוק, לפני הפעילות למרוח בייבי פסטה, אל תפחד אפילו למרוח כמות יפה לסכך(מלשון סיכה..) את האיזור, תמרח באיזור המפשעה, ביצי ם, מקרבים.

אני ממליץ לך בחום לנסות טייטס, זה הדבר הכי יעיל למנוע חיכוך, תנסה כמה פעמים ותראה אם זה עוזר לך, אם כן, תקנה לך כמות לפני הגיוס ותלך רק איתם מתחת למדים, כבר ככה הטירונות קשה ומעצבנת והדבר האחרון שאתה רוצה זה גם שפשפות באמצע שבוע שטח.

בצבא תחזיק לך בכל מקרה ערכה קטנה עם משחה לפני(בייבי פסטה וכאלה) ומשחה אחרי(דרמקומבין מומלץ)
בד"כ נותנים זמן לפני המסעות להתארגן לפני ככה שיהיה לך זמן למרוח\ללבוש טייטס חדש.

את המשחה נגד פטריות תשים איך שמתחיל לך הגירוי,אחרי מקלחת. אבל שוב, צריך לעשות את ההבדלה בין מתי זה סתם שפשוף לבין מתי זה פטרייה.

בכל מקרה, טייטס

בהצלחה!

בדיוק, לפני הפעילות למרוח בייבי פסטה, אל תפחד אפילו למרוח כמות יפה לסכך(מלשון סיכה..) את האיזור, תמרח באיזור המפשעה, ביצי ם, מקרבים.

אני ממליץ לך בחום לנסות טייטס, זה הדבר הכי יעיל למנוע חיכוך, תנסה כמה פעמים ותראה אם זה עוזר לך, אם כן, תקנה לך כמות לפני הגיוס ותלך רק איתם מתחת למדים, כבר ככה הטירונות קשה ומעצבנת והדבר האחרון שאתה רוצה זה גם שפשפות באמצע שבוע שטח.

בצבא תחזיק לך בכל מקרה ערכה קטנה עם משחה לפני(בייבי פסטה וכאלה) ומשחה אחרי(דרמקומבין מומלץ)
בד"כ נותנים זמן לפני המסעות להתארגן לפני ככה שיהיה לך זמן למרוח\ללבוש טייטס חדש.

את המשחה נגד פטריות תשים איך שמתחיל לך הגירוי,אחרי מקלחת. אבל שוב, צריך לעשות את ההבדלה בין מתי זה סתם שפשוף לבין מתי זה פטרייה.

בכל מקרה, טייטס

בהצלחה!
המממ תודה. איפה אני יכול לרכוש את שני המשחות הנ"ל? ואיפה אני יכול לרכוש טייטס? אם אני לא טועה, זה יקר גם

המממ תודה. איפה אני יכול לרכוש את שני המשחות הנ"ל? ואיפה אני יכול לרכוש טייטס? אם אני לא טועה, זה יקר גם

משחות: בסופר פארם הקרוב למקום מגוריך, משחות נגד פטריות גם לדעתי יש על המדף, אם לא אז בבית-מרקחת בטוח יש, שים לב שהרוקח לא ימכור לך משהו אחר שיש להם, הם אוהבים לדחוף לך דברים יקרים, תתעקש על דרמקומבין.

טייטס בכל חנות ספורט, שווה לחפש בחנויות עודפים, או לקנות בחנות פרטית ולא ברשת כמו מגה-ספורט, בחנות פרטית אתה יכול לבקש הנחה אם אתה קונה כמות

מחיר סביב 80-100 ש"ח לחתיכה נחשב סבבה אם זה חברה טובה(ספידו,נייק,ארנה..)

משחות: בסופר פארם הקרוב למקום מגוריך, משחות נגד פטריות גם לדעתי יש על המדף, אם לא אז בבית-מרקחת בטוח יש, שים לב שהרוקח לא ימכור לך משהו אחר שיש להם, הם אוהבים לדחוף לך דברים יקרים, תתעקש על דרמקומבין.

טייטס בכל חנות ספורט, שווה לחפש בחנויות עודפים, או לקנות בחנות פרטית ולא ברשת כמו מגה-ספורט, בחנות פרטית אתה יכול לבקש הנחה אם אתה קונה כמות

מחיר סביב 80-100 ש"ח לחתיכה נחשב סבבה אם זה חברה טובה(ספידו,נייק,ארנה..)
תודה...אתה הולך לעשות לי את הטירונות לפחות ניסבלת חחח

אם אתה רוצה עוד טיפים דבר איתי בפרטי יש לי נסיון בהכנה לצבא 😃

חייב לציין את:
היקומיצין.
אונדציל.
אולטרלאן אוינטמנט.
בטאקורטן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית