הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפשפות, יש פאקינג פיתרון לחרא הזה?

מצב
השרשור נעול
חברה הגיוס קרב, ואני מתחיל לחפש פתרונות לשפשפת
אני מחפש לקנות טייטס, יש לי הנחות בספידו ומגה ספורט, יש לכם מושג איפה יותר זול?
כמה לדעתכם כדי לי לקנות? האם אני יכול להשתמש בטייטס כל היום במקום תחתונים או שזה בנוסף? אז זה עולה 100 אני קונה רק שניים...

תחפש בחנות המפעל של ספידו בוינגייט אם זה קרוב אליך, המחירים שלהם טובים, מגה ספורט יקרנים.

אתה יכול לקנות כמות וללכת איתם כל היום, אם אתה קונה רק 2 עדיף לשמור אותם למסעות ולכבס אחרי בבית או בכיור בצבא אם אתה סוגר.

לגבי היום-יום, לך בלי תחתונים, זה נשמע מגעיל ולא נח אבל מנסיון זה הדבר הכי טוב שיש

בכל מקרה תכין לך ערכה כמו שכתבתי לך מקודם עם המשחות, שיהיה לכל מקרה ש..

בהצלחה ושפוף נעים!!

דווקא אני אהבתי את תקופת השפשפות... תמיד אני וחבר שלי הסתלבטנו על הקטע שהלכנו כל היום כמו ראפרים והיינו עושים קולות של ראפרים ונותנים כיפים עם וואטס אפ ניגה וכאלה LOL
החוויה לא נעימה אבל אחר כך יש זכרנות מצחיקים

100 שקל?! זה המון.
לך לסתם חנויות ספורט בעיר. הם מוכרים ב30-40 שקל.

כפר סבא. אני סתם זרקתי 100 שקל כי אמרו לי שזה בין 50 ל 100.
בלי תחתונים אני סובל יותר...אין לי מושג איך היית בלי תחתונים

יש לי הנחה בספידו בגלל שאני חבר ביותר, אני אקפוץ לשם ראשון ואראה מה אני יכול להעמיס.

הספידו מעולים, גם נוחים וגם עמידים ביותר.

אני ממליץ

שווה לך לבדוק אם יש כאלה שהתפירה שלהם יותר רחבה בתחילת הטייטס, אני מתכוון למקום שבו כאילו יש את הגומי של התחתונים, יש כאלה ששם הם יותר רחבים, אלא שהם צרים שם עלולים ללחוץ במותן

הספידו מעולים, גם נוחים וגם עמידים ביותר.

אני ממליץ

שווה לך לבדוק אם יש כאלה שהתפירה שלהם יותר רחבה בתחילת הטייטס, אני מתכוון למקום שבו כאילו יש את הגומי של התחתונים, יש כאלה ששם הם יותר רחבים, אלא שהם צרים שם עלולים ללחוץ במותן

כן אני אבדוק ואקנה את הרחבים האלה, יש לי תחתון ארוך אחד שהוא צמוד, והוא נחמד מאוד אבל לוחץ בביצים וזה סיוט:s59: 😆

הכי טוב זה להמנע - בוקסר בריפס או כל דבר צמוד שמחזיק את "החבר'ה" ומפריד בין הרגליים.
אבל מנסיון אישי (ולאמיצים בלבד) ברגע שכבר יש שפשפת הפתרון הכי מהיר (תוך 10-20 דקות הכל עובר)
זה וודקה אבסולוט או כל אלכוהול , לשפוך בכמות נדיבה ביותר, ולעמוד מול מאוורר ולקלל את העולם.
המאורר חובה. אני מרחם על המסכן שינסה את זה ללא "back up"

הכי טוב זה להמנע - בוקסר בריפס או כל דבר צמוד שמחזיק את "החבר'ה" ומפריד בין הרגליים.
אבל מנסיון אישי (ולאמיצים בלבד) ברגע שכבר יש שפשפת הפתרון הכי מהיר (תוך 10-20 דקות הכל עובר)
זה וודקה אבסולוט או כל אלכוהול , לשפוך בכמות נדיבה ביותר, ולעמוד מול מאוורר ולקלל את העולם.
המאורר חובה. אני מרחם על המסכן שינסה את זה ללא "back up"

אני חושב שזה יותר אגדה אורבנית מאשר האמת. בתקופה שהיתה לי שפשפת רצינית שמתי וודקה סיברוקס 40%... לא הרגשתי כלום, וזה לא עזר בגרוש. 😳
בסוף המשחה הזאת פתרה את העניין.

אני חושב שזה יותר אגדה אורבנית מאשר האמת. בתקופה שהיתה לי שפשפת רצינית שמתי וודקה סיברוקס 40%... לא הרגשתי כלום, וזה לא עזר בגרוש. 😳
בסוף המשחה הזאת פתרה את העניין.

ואלה אחי? מוזר - כי אמרתי את זה מנסיון אישי של יותר מ100 פעם בדוק!
כל הפנמייה הצבאית והסדיר (כשהיתי שמן) היו לי שפשפות על בסיס קבוע אחת לחודש לפחות
והוודקה הזאת היתה ברכה!!! (אני גם רוסי בדרך ותמיד יש לי לפחות 2 בקבוקי אבסולוט במזנון של הסלון 🤩🤩) זה עזר לי יותר מכל משחה ותאמין לי ניסיתי!
אולי יש סוגים של שפשפת? חחחח

יהיה קשה להשיג אלכוהול בתוך הבסיס או באמצע המדבר 😃

גם אני לא עשיתי מחקר בנושא אבל מהניסיון שלי יש משחה מעולה שקוראים לה רד סקין (זה של חברת מורז)
והיא ממש עוזרת לשפשפות, גם למניעה (שים אותה לפני מסעות וכאלה ותראה שלא יהיו לך שפשפות).

שפשוף נעים 😃

יש רק משחה אחת שעובדת עבורי, קוראים לה בייבי פסטה [שם דפוק, משחה פצצה].
למה אתה מקפיץ אשכול מ2010?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית