הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דופק לא סדיר זו תופעה לוואי "נורמלית"

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
אחרי השימוש זה אמור לעבור(למרות שאצלי זה לא ממש עבר יש לי מדי פעם אבל זה כי אני חולה נפש), בכל מקרה אחרי חודש אתה תקח כדור ואחרי שעה תלך לישון

• פותח/ת השרשור
אחרי השימוש זה אמור לעבור(למרות שאצלי זה לא ממש עבר יש לי מדי פעם אבל זה כי אני חולה נפש), בכל מקרה אחרי חודש אתה תקח כדור ואחרי שעה תלך לישון

את זה אני גם יכול לעשות עכשיו, אם לא הייתי בודק לחץ דם לא הייתי שם לב בכלל

את זה אני גם יכול לעשות עכשיו, אם לא הייתי בודק לחץ דם לא הייתי שם לב בכלל
איך אתה יכול לדעת מלחץ דם שיש לך דופק לא סדיר? איך אתה מודד? אולי הדופק לא סדיר רק במאמץ - אצלי זה היה רק במאמץ לפחות..

• פותח/ת השרשור
איך אתה יכול לדעת מלחץ דם שיש לך דופק לא סדיר? איך אתה מודד? אולי הדופק לא סדיר רק במאמץ - אצלי זה היה רק במאמץ לפחות..

אני מודד כל פעם בבוקרבערך חצי שעה עד 45 דקות אחרי לא אחרי מאמץ(או שלעלות קומה במדרגות נקרא מאמץ...😳), אני עושה את הבדיקה אצל האח בבצפר , הוא בודק לי את שניהם (את הלחץ דם עם מד לחץ דם ואת הדופק עם סטוטוסקופ)

אולי תכתוב את התוצאה של הבדיקה למשך 3-4 ימים, אחרי מנוחה של כמה דקות בישיבה ולא אחרי הליכה של רבע שעה לבית ספר או משהו כזה...

• פותח/ת השרשור
אולי תכתוב את התוצאה של הבדיקה למשך 3-4 ימים, אחרי מנוחה של כמה דקות בישיבה ולא אחרי הליכה של רבע שעה לבית ספר או משהו כזה...

זה היה אחרי עלייה של חצי דקה במדרגות קשה לי להאמין שזה כזה משפיע

יום שני: 147 על 90
יום שלישי : 138על 87
יום רביעי(היום): 127 על 70

זה השבוע השני או השלישי שאני משתמש באפדרין קבוע (לפני זה הייתי לוקח אותו לפעמים לפני אימונים כבדים)
ביום שלישי התחילה הפרעה בדופק אז החלטתי להפסיק ליום אחד (רביעי) כדי לראות אם ההפרעות בדופק יפסיקו הלחץ דם חזר להיות נורמלי בערך (לפני חודש בערך הוא היה 120 על 60) ההפרעות בדופק לא הפסיקו

כמה אתה לוקח? אני עכשיו לוקח 60 אפדרין \ 400 קפאין וזה כבר בקושי משפיע עלי.
אני ממש מתאמץ בזמן אירובי בכדי להגיע לדופק מטרה.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה לוקח? אני עכשיו לוקח 60 אפדרין \ 400 קפאין וזה כבר בקושי משפיע עלי.
אני ממש מתאמץ בזמן אירובי בכדי להגיע לדופק מטרה.

אני לוקח 75 , 25 בבוקר 50 לפני אימון שניהם עם כוס קפה דיי חזק אז אני מאמין שיש שם את ה200-250 מ"ג קפאין בכל כוס.

אני לוקח 75 , 25 בבוקר 50 לפני אימון שניהם עם כוס קפה דיי חזק אז אני מאמין שיש שם את ה200-250 מ"ג קפאין בכל כוס.
רוב האנשים ששותים קפה לא יודעים את ההשפעה האמיתית של כדור קפיאין מרוכז 200 מ"ג, ורק אחרי שהם מנסים אחד כזה הם מבינים כמה חזק האפדרין שהם לוקחים..

אור אתה לוקח את ההירפוואר שהבאתי לך הקפיאין זה חרא אני אביא לך כמה כדורי פרולאב תנסה אותם יעוף לך התחת, אני גם לא אהבתי את הקפסולות

קפאין פרו לאב באמת טוב,אני תמיד היתי שותה קפה עם אפדרין. עם כדורי קפאין זה שונה לגמרי מרגישים את הלב רוקד סמבה 🤩

• פותח/ת השרשור
רוב האנשים ששותים קפה לא יודעים את ההשפעה האמיתית של כדור קפיאין מרוכז 200 מ"ג, ורק אחרי שהם מנסים אחד כזה הם מבינים כמה חזק האפדרין שהם לוקחים..

אור אתה לוקח את ההירפוואר שהבאתי לך הקפיאין זה חרא אני אביא לך כמה כדורי פרולאב תנסה אותם יעוף לך התחת, אני גם לא אהבתי את הקפסולות

נבדוק את זה כמה שיותר מהר...
דרך אגב מה ההבדל בין כדורי גווארנה לכדורי קפאין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית