עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי השימוש זה אמור לעבור(למרות שאצלי זה לא ממש עבר יש לי מדי פעם אבל זה כי אני חולה נפש), בכל מקרה אחרי חודש אתה תקח כדור ואחרי שעה תלך לישון
איך אתה יכול לדעת מלחץ דם שיש לך דופק לא סדיר? איך אתה מודד? אולי הדופק לא סדיר רק במאמץ - אצלי זה היה רק במאמץ לפחות..את זה אני גם יכול לעשות עכשיו, אם לא הייתי בודק לחץ דם לא הייתי שם לב בכלל
איך אתה יכול לדעת מלחץ דם שיש לך דופק לא סדיר? איך אתה מודד? אולי הדופק לא סדיר רק במאמץ - אצלי זה היה רק במאמץ לפחות..
אולי תכתוב את התוצאה של הבדיקה למשך 3-4 ימים, אחרי מנוחה של כמה דקות בישיבה ולא אחרי הליכה של רבע שעה לבית ספר או משהו כזה...
כמה אתה לוקח? אני עכשיו לוקח 60 אפדרין \ 400 קפאין וזה כבר בקושי משפיע עלי.
אני ממש מתאמץ בזמן אירובי בכדי להגיע לדופק מטרה.
רוב האנשים ששותים קפה לא יודעים את ההשפעה האמיתית של כדור קפיאין מרוכז 200 מ"ג, ורק אחרי שהם מנסים אחד כזה הם מבינים כמה חזק האפדרין שהם לוקחים..אני לוקח 75 , 25 בבוקר 50 לפני אימון שניהם עם כוס קפה דיי חזק אז אני מאמין שיש שם את ה200-250 מ"ג קפאין בכל כוס.
רוב האנשים ששותים קפה לא יודעים את ההשפעה האמיתית של כדור קפיאין מרוכז 200 מ"ג, ורק אחרי שהם מנסים אחד כזה הם מבינים כמה חזק האפדרין שהם לוקחים..
אור אתה לוקח את ההירפוואר שהבאתי לך הקפיאין זה חרא אני אביא לך כמה כדורי פרולאב תנסה אותם יעוף לך התחת, אני גם לא אהבתי את הקפסולות
ואללה צודק במיליון אחוז.רוב האנשים ששותים קפה לא יודעים את ההשפעה האמיתית של כדור קפיאין מרוכז 200 מ"ג, ורק אחרי שהם מנסים אחד כזה הם מבינים כמה חזק האפדרין שהם לוקחים..