ייעוץ בקשר לבעיה עם הכלבה

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
יש לי כלבה בת 11 והיא כבר בקושי מצליחה ללכת.. היא הולכת אבל מתחלקת, האגן שלה לא מצליח להחזיק אותה.. עכשיו היא ממש מתקשה לרדת ולהעלות במדרגות,
יש איזה מתקן לכלבים ?
מישהו מכיר פורום שיכול לעזור בקטע הזה?
ממש כואב לי לראות את זה

ניסית לשאול את הוטרינר שלך? יכול להיות שיש לו פתרון לבעיות כאלה

• פותח/ת השרשור
כן .. הוא הביא איזה כדורים לחיזוק עצמות, אבל אני לא מאמין שזה יעזור, אין תרופה נגד זיקנה.. אבל אולי איזה מתקן שיעזור לה לרדת במדרגות

התכוונתי אולי הוטרינר יודע אם יש מתקן כזה ואם אפשר להשיג את זה...
בכל מקרה ראיתי איזה תוכנית פעם שיש איזה "עגלה" כזאת כמו כיסא גלגלים שמלבישים על הכלב,אבל מצטער אין לי מושג מאיפה אפשר להזמין את זה

יש כיסא גלגלים לכלבים כזה קטן אבל נראה לי שזה בעיקר לכלבים ששברו עצם או נכים ... אבל במקרה של הכלבה שלך זה גם אפשרי.

גם לי יש כלב והוא בן 2 וחצי ויש לו בעיות ברגל אחת וגם הוא לוקח אותם כדורים לחיזוק העצם אבל זה לא מממש עוזר מה שהבנתי זה רק מחזק אותם שלא יחלשו כדי שלא יעבור ניתוח וכאלה.

המלצה: חפש באינטרנט מכשירים לכלבים נכים, בנוסף שמעתי שיש דרך טובה לחזק להם את ההליכה והעצם -אתה יכול לקנות בריכה קטנה לילדים ולתת לכלבה שלך לשחות שם כל יום איזה שעה . תאמין לי זה יעבוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דרך אגב.. הכלבה היא לא כלבה קטנה
הממ הבריכה זה אולי יכול לעזור בלא להחמיר את המצב, אבל לשפר את המצב אין סיכוי בגלל זה אני מחפש מתקן, אף פעם לא שמעתי על מתקן לכלבים גדולים.
זה די דחוף..

דרך אגב.. הכלבה היא לא כלבה קטנה
הממ הבריכה זה אולי יכול לעזור בלא להחמיר את המצב, אבל לשפר את המצב אין סיכוי בגלל זה אני מחפש מתקן, אף פעם לא שמעתי על מתקן לכלבים גדולים.
זה די דחוף..

שמע אחי דפקה שהיא גדולה הבריכה הקטנה שהמלצתי לך לקנות תעזור יותר אם היא יודעת לשחות ואוהבת מים זה סיכוי טוב בשביל לשפר את הכושר שלה ויש עוד דבר אחד שנראה לי יכול לעזור זה כיסא גלגלים כזה לכלבים (אבל קשה להשייג אותו וגם יקר) בנתיים תברר על הבריכה לילדים קטנה כזאת שאפשר להכניס את כלבה שתשחה (חשוב שהבריכה תיהיה טיפה יותר מגובה שלה כדי שבאמת תשחה )

ושמע עוד דבר הכלב שלי צעיר והוא נולד עם בעיה ברגל ואף פעם לא היה יורד ועולה במדרגות רק במעלית , אחרי כמה זמן התחלתי לקחת אותו לים איתי עם המשפחה למד לשחות והכל ועכשיו הוא עולה מהר במדרגות יותר מימני ויורד גם.

בקשר לגיל של הכלבה מבוגרת הבנתי אז זאת הבעיה - היא לא בכושר וגם אתה אשם בזה וכדי לך להתחיל להזיז אותה יותר בבית או בחוץ או לקחת אותה לים או בריכה קטנה כל דבר שיעזור לשיפור ההליכה שלה!
ושמע הבריכה לא תחמיר את המצב ואין סיכוי שתחמיר ועל תסתמך רק על מכשירים כמו הכיסא גלגלים לכלבים זה לא מה שיפתור לך הכל אם היא לא מוכנה בקושי להזיז את עצמה זאת אומרת שהיא לא בכושר כמעט בגלל הזיקנה ותאמין לי יש אפילו טיפולים לכלבים שנפצעו או עם בעיות הליכה בבריכות שיש בהם הליכונים (בקיצור אחי תברר באינטרנט כמה שיותר)

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחח:Banane36:🚬🤪🚬😈👹🤘
לא הבנתי מה מצחיק הבנאדם מבקש עזרה בקשר לכלבה שלו ואתה אומר לו זה בגלל שהיא לא עושה SS מה קשור ? מה אתה ילד קטן .. תתחיל להתבגר שונא ילדים מפגרים כמוך עם לב קרח שחושבים שהם גברים אבל בחיים האמיתים הם סתם ילדי כאפות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית