הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

!!!הזמנת חגורות!!!

החגורות הגיעו?

---------- התגובה התווספה ב 20:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:57 ----------

דרך אגב, איפה אתה משרת?
יש לי מישהו שגר באשדוד שיכול להביא את זה לחבר בבסיס שלו והוא כבר יעביר לי את זה...
השאלה איפה אתה משרת?

החגורות לא הגיעו,אבל אני רוצה שכשיגיעו,ישאר לי רק לשלוח ולא להתחיל רק לברר מי מה מו.
אני משרת בעתלית,זה לא כלכך עוזר לך.
אני אשמח להעביר את זה לחבר שלך.

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:57 ----------

שלחתי מייל, תשאר שקיבלת.

קיבלתי,שלחתי לך מייל בחזרה.

הפרטים שצריך לציין:
-שם ושם משפחה
-כתובת מלאה(ישוב,רחוב,בית,דירה,מיקוד)

החגורות לא הגיעו,אבל אני רוצה שכשיגיעו,ישאר לי רק לשלוח ולא להתחיל רק לברר מי מה מו.
אני משרת בעתלית,זה לא כלכך עוזר לך.
אני אשמח להעביר את זה לחבר שלך.

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:57 ----------

[/B]

חבל, קיוויתי שאתה משרת בתל נוף...
בכל מקרה, אני אדבר עם חבר שלי שיקח את זה ממך או משהו ואחר כך שיביא לי את החגורה.

יש סבלנות זה בסדר...
גם ככה כבר שלושה שבועות בערך אני עם דלקות בשתי הבייספס LOL
הזמנתי את החגורה בזמן טוב 😃

אהלן חבר'ה!
חזרתי מחו"ל היום וחיכה לי מכתב בדואר שהחגורות נמצאות בארץ במכס.
צריך לפקסס להם היום את המכתב הזה+קבלה+תצלום תעודה מזהה שלי.

ימח שימם

---------- התגובה התווספה ב 14:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:57 ----------

דרך אגב זה אומר שיקח לזה כ7-10 ימים להגיע אליך הביתה אם אני זוכר נכון..

יש סבלנות זה בסדר...
גם ככה כבר שלושה שבועות בערך אני עם דלקות בשתי הבייספס LOL
הזמנתי את החגורה בזמן טוב 😃

מה עדין לא עבר? מה המצב שלהם יש שיפור? עשית את הפרוטוקול?
אני גם בבאסה רצינית עכשיו. כבר שבוע וחצי לא התאמנתי בכלל - במחלה קשה. אני בצום כבר 3 ימים שותה רק תה ומים. רצו היום לאשפז אל תשאל 🤫
כבר איבדתי קרוב ל5 קילו אבל אני מקווה שזה בינתיים רק נוזלים. זה מה שנקרא לסיים את החיטוב 😵
הקטע המוזר זה שאני מרגיש יותר נפוח מתמיד אבל זה בטח בגלל המחלה.

אהלן חבר'ה!
חזרתי מחו"ל היום וחיכה לי מכתב בדואר שהחגורות נמצאות בארץ במכס.
צריך לפקסס להם היום את המכתב הזה+קבלה+תצלום תעודה מזהה שלי.

נו נהנת? ✌️

מוזר מה שאתה אומר בקשר למכתב, ממתי חבילות 'מחכות' במכס? זה תמיד מועבר אוטומטית לסניף הדואר הקרוב (חוץ ממשלוחי אקספרס של UPS וכאלה). מקווה שלא יתעכב יותר מידיי...

מה עדין לא עבר? מה המצב שלהם יש שיפור? עשית את הפרוטוקול?
אני גם בבאסה רצינית עכשיו. כבר שבוע וחצי לא התאמנתי בכלל - במחלה קשה. אני בצום כבר 3 ימים שותה רק תה ומים. רצו היום לאשפז אל תשאל 🤫
כבר איבדתי קרוב ל5 קילו אבל אני מקווה שזה בינתיים רק נוזלים. זה מה שנקרא לסיים את החיטוב 😵
הקטע המוזר זה שאני מרגיש יותר נפוח מתמיד אבל זה בטח בגלל המחלה.

האמת שאני חזרתי להתאמן ואפילו הצלחתי לעשות מתח בלי שום בעיה אבל יומיים אחרי זה אני עשיתי סקוואט ומשום מה היו לי שוב כאבים בידיים אז עכשיו החלטתי שנמאס לי ואני מתכוון לקחת שבוע וחצי מנוחה וחוזר על הפרוטוקול שוב פעם ושם קרח כל הזמן וממש עושה את זה כמה שיותר מושלם..
אני מקווה לחזור להתאמן כמו בן אדם ביום ראשון.

דרך אגב תרגיש טוב!

נו נהנת? ✌️

מוזר מה שאתה אומר בקשר למכתב, ממתי חבילות 'מחכות' במכס? זה תמיד מועבר אוטומטית לסניף הדואר הקרוב (חוץ ממשלוחי אקספרס של UPS וכאלה). מקווה שלא יתעכב יותר מידיי...

לפעמים החבילות נשארות במכס ולפעמים לא.

תודה - אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב אני חושב היום אני ינסה לעשות אימון בקטנה אתמול בערב אכלתי קצת וגם היום ובינתיים הכל בסדר..
בהצלחה בהחלמה

אגב אם מישהו קנה חגורה ומתבאס עליה אני מוכן לשלם מחיר מלא עליה. :I

אני יודע שזה לונגשוט, אבל אני נואש.
THX

חבר'ה אני מאוד מצטער כנראה שתצטרכו לחכות עוד ואסביר למה.
הבני זונות מהאוס אוף פיין לא שלחו לי קבלה כשקניתי.
כשהייתי בבית יום אחד אחרי החזרה מחו"ל הייתי צריך ביום הזה לשלוח למכס פקס עם המכתב הזה+תעודה מזהה+קבלה(שלא הייתה לי).
שלחתי להם מייל שאני חייב את זה דחוף,והם שלחו לי את זה רק יומיים אחרי המכתב,ככה שהייתי בצבא כל השבוע בלי לעשות שומדבר.:(
אני אוכל לשלוח את הפקס מחר על הבוקר,הבעיה היא שביום ראשון אני נוסע לבסיס לשבועיים,ורק בעוד שבועיים אני אוכל לשלוח לכולכם את החגורות,רק לשלוח.
אני מזה מתבאס ומצטער על אי הנעימות,הנגרמת עקב היותי חייל.

אני מבטיח לעשות כל מאמץ כדי לזרז תהליכים,רק בספק שאוכל לקדם משהו בשבועיים האלה.:(

אם יש מישהו שגר קרוב אליך אפשר לעשות לו יפוי כח ושהוא יטפל בזה. אם זה דחוף למישהו.
אבל בקטנה, התאמנו כ"כ הרבה זמן בלי חגורה אז מה זה עוד שבועיים 😃
רק שלא נגיע לעוד שבועיים ואז יהיה עוד פיקשוש ועוד פעם תלך לצבא ואז עוד שבועיים 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית