הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

!!!הזמנת חגורות!!!

לא נורא ולד אף אחד לא כועס\עצבני עליך... וגם לא ניראה לי שיש למישהו את הזכות אחרי כל המאמץ וההשקעה שלך.
תודה רבה על המידע ואם יצא לך לשלוח אנחנו נהיה מרוצים ואם לא אז נחכה בסבלנות וגם נהיה מרוצים 😃 !

חברה קבלו עדכון לא משמח כלכך,במיוחד אותי.
מתברר שהחגורות במכס מה24.10,שזה בדיוק כשיצאתי לחו''ל.
במכתב שקיבלתי לבית רשום שזאת כבר הודעה שניה.
רשום שאחרי 20 יום מתחילים לשלם 8 ומשהו שקל קנס כל יום על זה שהמוצר נמצא במדף.
אחרי 30 יום החבילה נשלחת בחזרה כאשר אני זה שמשלם על המשלוח וכו'.
שלחתי בפקס את הטפסים ביום שישי האחרון ואני מנסה להשיג אותם בטלפון כבר 3 ימים ואף אחד לא עונה,זה הגיע למצב שישבתי על הטלפון איזה 15 דקות ואין תגובה.

חבר'ה מישהו מוכן לעזור לי עם זה בתחילת שבוע הבא בכך שיוכל לבקר במכס במקומי?
כל הטפסים עלי ואני יכול ביום ראשון-שני להפגש איתו ולהעביר לו הכל!

חבר'ה,בחיאת שמישהו יתן יד,כי אני לא רואה את עצמי מגיע לשם באמצע שבוע הבא עד ה24 בין שעות הפעילות המגוכחות 8-14.
כל הזין בצה''ל ובמכס ישראל.:(

שמע בוא נגיד כזה דבר...
אני מוכן להתנדב לקחת את זה עלי אבל אני גר באלפי מנשה ואני לא מתכוון להיות באיזור שלך בזמן הקרוב.
אתה תהיה בתל אביב או משהו בסופ"ש הזה כדי שנוכל להיפגש?
אם יש מישהו אחר שמוכן להתנדב אז זה יהיה מצויין כי פשוט אני גם עובד עד שעה 4 במשך השבוע ואני אוכל פשוט לשבת ולנדנד למכס כי אני עובד על המחשב..
אני יודע שיש איזה משהו שאני אצטרך להביא מאיזור תל אביב באמצע השבוע אבל אני לא יודע מתי ככה שזה לקחת ריזיקה קצת.
אבל אם אתם מוכנים אז אין בעיה.

פאק, איזה סרט רע.
ולד - מה הם ביקשו שתשלח להם ומה פיקססת להם? אם שלחת הכל אני חושב שיהיה בסדר, + אמרת שקיבלת הודעה שניה מהדואר, אולי החבילה בדואר עצמו?

בעע
לא הבנתי, ההודעה שקיבלת היא של הדואר או לא? תגיד בדיוק איזה מכתב קיבלת.

בסוף יתברר שהחבילה בדואר ליד הבית שלך בכלל.. אולי תעשה גיחה לשם ותשאל אם הגיע משהו?

המכס עובד בשישי? ואם לא, אתה תוכל לקפוץ לשם בראשון בבוקר לפני הצבא? או שאם תאחר שנייה לבסיס, הרס"ר יהרוג אותך?

אז ככה,אני בטוח ב100 שזה מכתב שאומר שהחבילה נמצאת במכס,כי הייתי בדואר ליד הבית בישביל לאסוף כמה דברים והיא לא הייתה שם.
בנוסף לזה רשום במכתב והמכתב עצמו הגיע במעטפה ולא בתור פתקית קטנה כרגיל.
אין לי שום אפשרות להגיע לשם בבוקר כי אני משרת בצפון ואני גם ככה מגיע מאוחר לבסיס בתחילת השבוע כי אני בא מאשדוד.
בנוסף לכל זה,אני גם נמצא בבסיס בשבת הזאת.
פקססתי להם את כל מה שדרוש,תעודת זהות,קבלה על המוצר ואת המכתב עצמו ביום שישי.

אין באפשרותי להפגש אם אף אחד בסופש בגלל סיבה שכבר ציינתי למעלה.
מה שכן,יש פקס בבסיס ואני יכול לפקסס את המסמכים שצריך למי שיוכל לקחת על עצמו את קבלת החגורות מהמכס.
חברים תעזרו בבקשה,אני מודה לכם מראש!

אני קיבלתי היום מכתב מהמכס בקשר לאיזה משהו שהזמנתי (וכן זה המכתב עם הכותרת "הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ראשונה") ואמא שלי אמרה לי שהחבילה פה בדואר פשוט לא היה לה עליה 151 שקל אז מחר אני אלך להוציא את זה..
אולי גם החבילה שלך נמצאת בדואר תבדוק את זה..

לי אישית אין כל כך מה לעשות...ילד בן 17 מהצפון חחח

בכל מקרה תעשה מה שאתה יכול...אולי תבקש מאיזה חבר או מישהו קרוב שיוכל לעזור לך...?

רגע, אז אם אתה לא בבית כל השבוע, חוץ משישי-שבת, והמכס לא עובדים בשישי - משמע אתה אף פעם לא תוכל להוציא את החבילה מהמכס.
ואם כן יש איזה יום שבו אתה תוכל לקחת את החבילה, שלח פקס שהם ישאירו את החבילה בארץ עד התאריך הזה, ואנחנו נצטרך לספוג את הקנס

אז ככה,אני בטוח ב100 שזה מכתב שאומר שהחבילה נמצאת במכס,כי הייתי בדואר ליד הבית בישביל לאסוף כמה דברים והיא לא הייתה שם.
בנוסף לזה רשום במכתב והמכתב עצמו הגיע במעטפה ולא בתור פתקית קטנה כרגיל.
אין לי שום אפשרות להגיע לשם בבוקר כי אני משרת בצפון ואני גם ככה מגיע מאוחר לבסיס בתחילת השבוע כי אני בא מאשדוד.
בנוסף לכל זה,אני גם נמצא בבסיס בשבת הזאת.
פקססתי להם את כל מה שדרוש,תעודת זהות,קבלה על המוצר ואת המכתב עצמו ביום שישי.

אין באפשרותי להפגש אם אף אחד בסופש בגלל סיבה שכבר ציינתי למעלה.
מה שכן,יש פקס בבסיס ואני יכול לפקסס את המסמכים שצריך למי שיוכל לקחת על עצמו את קבלת החגורות מהמכס.
חברים תעזרו בבקשה,אני מודה לכם מראש!
תסתכל על התאריך של ההודעה השניה, אם זה לפני יום שישי שעבר הכל בסדר.
הרי שלחת להם הכל, אין סיבה שיבקשו שתשלח להם את זה שוב.
תעדכן מה קורה, מאוד מוזר מה שהולך פה.

במכתב רשום שצריך לסוע אליהם ולשחרר לבד(ת''א,דרך ההגנה 137)או לפקסס להם את מה שכבר שלחתי.
פקססתי מה צריך ביום שישי,אבל רציתי לבדוק אם זה הגיע כי זה מדאיג אותי מאוד,ואף אחד פשוט לא עונה.

טוב שמע צריכים לחשוב על משהו זה לא הולך ככה...
אין פה עוד מישהו שיש לו אפשרות לנסוע באמצע השבוע לקפוץ לשם?

במכתב רשום שצריך לסוע אליהם ולשחרר לבד(ת''א,דרך ההגנה 137)או לפקסס להם את מה שכבר שלחתי.
פקססתי מה צריך ביום שישי,אבל רציתי לבדוק אם זה הגיע כי זה מדאיג אותי מאוד,ואף אחד פשוט לא עונה.
תסזתכל על התאריך של המכתב השני ששלחו לך, התאריך שהוא יצא הוא לפני יום שישי שעבר? הרי אין סיבה הגיונית שישלחו לך הודעה שניה כשפיקססת כבר הכל.
אני עדיין חושב שהחבילה כבר אצלך בדואר.

אתה בטוח שלא פתוח שם אחר הצהריים (אחרי 4) או בערב?
בשעות שציינת אני לא יכול להגיע לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית