עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בואנה היו אימונים שהייתי לוקח לפני אימון 3 סקופים של NO אז תבא להגיד לי שדחפתי 600 מלגרם קפאין ולא ידעתי?(200 לסקופ)?אם כבר אפדרין בלי קפאין כי באנו יש כבר את הקפאין.
אם תנסה את השילוב הזה רוב הסיכוים תרגיש רע ,בחילות, סחרחורות, פרניות, פאניקה, חרדה ועוד המון הרגשות לא נעימות.
לך על זה.אם אתה אוהב את האימונים פסיכיים אז תקשיב ל-ד"ר.מה אתם אומרים על השילוב של
שעה לפני אימון אפדרין+קפאין (200,30) +40 דקות לפני האימון סקופ NO אקספלואוד?
מטרה? לתת אימון כוח מטורף להיות עירני ומלא מרץ באימון בקיצור הארדקורררררררררר:Sync-0h5y1d7:
יש פה כמה שניסו את זה?
איך הדופק הגיב לזה?
עזבו את זה... בשיא החיטוב לקחתי 140 מיקרוגרם של קלן... ועוד 400 מילגרם קפאין... ועוד no vassive.... באמא שלי הרגשתי תוורידים בעיינים מקבלים פאמפ..
מה אתם אומרים על השילוב של
שעה לפני אימון אפדרין+קפאין (200,30) +40 דקות לפני האימון סקופ NO אקספלואוד?
מטרה? לתת אימון כוח מטורף להיות עירני ומלא מרץ באימון בקיצור הארדקורררררררררר:Sync-0h5y1d7:
יש פה כמה שניסו את זה?
איך הדופק הגיב לזה?
בתקופת החיטוב שלי הייתי על 100 מ"ג אפדרין עם 800 מ"ג קפאין+כף של נענו זה הארדקור:s13:
בואנה איזה חנון אני לא עברתי עדיין את ה80 מיקרוגרם עם קלן חיטוב הבא מינימום 100 😡עזבו את זה... בשיא החיטוב לקחתי 140 מיקרוגרם של קלן... ועוד 400 מילגרם קפאין... ועוד no vassive.... באמא שלי הרגשתי תוורידים בעיינים מקבלים פאמפ..
בואנה איזה חנון אני לא עברתי עדיין את ה80 מיקרוגרם עם קלן חיטוב הבא מינימום 100 😡
יש פה כאלה שעברו כבר את ה200 בלי לשים לב 😲
היה לי עם זה סרט שחבל על הזמן.
יש פה כאלה שעברו כבר את ה200 בלי לשים לב 😲
WTF
5 כדורים ביום?
אתה חולה
מה עם לישון בלילה לא היה בא לך באותה תקופה?🤫
WTF מה אתה פיל ? 😲יש פה כאלה שעברו כבר את ה200 בלי לשים לב 😲