הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ק 3d

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי לקחתי היום פעם ראשונה 2 סקופים של ג'ק. הרגשתי טיפה כוח והמון מרץ גם באנאירובי וגם באירובי.

שאלתי היא כזאת, כמה גרם קריאטין יש בסקופ 1 של ג'ק? פשוט לא הבנתי לפי הערכים שם כמה יש? או שהם לא חושפים זאת?

פשוט יש לי קריאטין מונהידרט שאני רוצה להוסיף יחדיו עם הג'ק, אבל תלוי בכמות של הקריאטין שיש בג'ק.

אגב מישהו כאן ניסה את המוצר של סיינטקס? הנייטרוס? אם כן מה התגובות?

הי,

הנושא לגבי הג'ק נטחן כמו הישבן של מדונה.

אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום.

בשורה התחתונה לפי ניסיוני האישי - הג'ק הוא היעיל מבינהם. לגבי מינון מדויק של הקריאטין לא ברור.

• פותח/ת השרשור
הי,

הנושא לגבי הג'ק נטחן כמו הישבן של מדונה.

אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום.

בשורה התחתונה לפי ניסיוני האישי - הג'ק הוא היעיל מבינהם. לגבי מינון מדויק של הקריאטין לא ברור.

היי אם תשים לב לא התייעצתי כאן לגבי להשתמש בג'ק, קראתי את כל הדברים שנרשמו.

שאלתי פשוטה, אם מישהו כאן יודע כמה קריאטין יש בסקופ אחד?

וחוץ מזה שאלתי על המוצר נייטרוס אם מישהו התנסה.

אין טעם לומר שהג'ק נטחן כי שאלתי שאלה עניינית!

• פותח/ת השרשור
זה PROP BLEND, אף אחד לא באמת יודע בצורה "רשמית", אבל כנראה מדובר בכ-1 גרם קריאטין לסקופ.

עשיתי חיפוש בפורומים של בודיבילדינג ואכן אומרים שכנראה יש בסקופ 1 גרם קריאטין עד 1.2

ראיתי הרבה עושים שילובים עם הג'ק יחד עם קריאטין מונהידרט כמו שאני עושה.

תודה על התגובה

אני גם שילבתי ג'ק וקריאטין טהור שילוב מורגש!!
אם אתה שוקל 90+ אני ממליץ על מנה וחצי של קריאטין..

אני משתמש בג'ק תוצרת בית - לפי עצתו של משה בזמנו ושל אלירן (אם אני זוכר נכון את מה שהם אמרו) בכל מקרה זה עובד עבורי:

הרי המתכון - 5 גרם קיראטין מונו, 200-400 גרם קפאין*, 3 גרם טירוזין, ~40 גרם סוכר (רצוי ענבים).

חצי שעה לפני האימון

זה מעיף ת'תחת

*בפרולב מספיק 200 מיליגרם

אני משתמש בג'ק תוצרת בית - לפי עצתו של משה בזמנו ושל אלירן (אם אני זוכר נכון את מה שהם אמרו) בכל מקרה זה עובד עבורי:

הרי המתכון - 5 גרם קיראטין מונו, 200-400 גרם קפאין*, 3 גרם טירוזין, ~40 גרם סוכר (רצוי ענבים).

חצי שעה לפני האימון

זה מעיף ת'תחת

*בפרולב מספיק 200 מיליגרם
אכן זה המתכון וגם אני אישית משתמש בו. אחלה חסכון בכסף. זה נותן הרגשה של כאילו אפדרין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית