הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר מאוד בקש לDECA

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
טוב אז ככה,
חבר שלי ואני נכנסנו בתום לב לאתר עם סטרואידים וכאלה...
אמרתי לחבר שלי שלא מזמינים מהאינטרנט בחיים כי יעלו על זה בשיקוף והוא כבר היה באמצע ההזמנה של ה DECA ואז לפני שהוא הכניס את הכרטיס אשראי הוא יצא מהאתר...
לאחר 4 ימים מתקשרים אליו מפדקס והוא לא ידע מה רוצים ממנו.
גם לי לא היה מושג במה מדובר, בכלל לא היינו בכיוון של לחשוב על זה ופתאום באים עד אליו ומביאים לו DECA !
זה היה מקרה הזוי...
אני לא מפרסם את שם האתר כי זה נוגד את החוקים, בכל מקרה זאת הDECA והיא בכדורים.
מישהו מכיר?
ניראה לי קצת מוזר כל העניין, והוא לא שילם שקל

deca.jpg

• פותח/ת השרשור
נשבע לך שאני לא משקר...
ובוא נצא מנק' הנחה שאתה לא מאמין לסיפור כי זאת לא בדיוק הפואנטה... הפואנטה היא אם מישהו מכיר את הכדורים האילו ומה זה?

• פותח/ת השרשור
אני באופן אישי כן מפחד ולא אקח את הסיכון בחיים.
אבל סתם בשביל לדעת, וגם המקרה הזה כל כך הזוי..
הוא קיבל את זה סגור הרמטי עם צמר גפן בפנים והכל.

קרה לי גם מקרה דומה מויטה קוסט. נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וסתם הסתכלתי על המוצרים שנמצאים שם לכמה דקות ואז יצאתי. פתאום אחרי יומיים שליח של UPS דופק לי בדלת עם ארגז ענק! מסתבר שהם שלחו לי את כל הפריטים שהיו בעמוד הראשי באותו זמן. ולא שילמתי שקל.

😣😣😣

אני באופן אישי כן מפחד ולא אקח את הסיכון בחיים.
אבל סתם בשביל לדעת, וגם המקרה הזה כל כך הזוי..
הוא קיבל את זה סגור הרמטי עם צמר גפן בפנים והכל.
וזה אומר שזה החומר שמוצהר? מי אמר לך שזה לא אנטרקס?😣

חייך, אכלת אותה 😃

זה לא דקה, זה עוד מוצר שיש בו סתם כל מיני שטויות - תוספים שלך תדע מה יש שמה ורושמים שזה דקה.

• פותח/ת השרשור
שמע, אני לא קראתי מה כתוב על הארוזה כי הוא גר רחוק ממני ורק בסופ"ש בטח אני אראה אותו ומה זה מכיל אבל בכל מקרה לכל מי שחושב שאני עובד עליו אז אני לא מבין את הקטע... מה? כאילו אני יוצא גבר בזה שאני עובד עליכם בדבר כזה? אתם תופסים ממני עכשיו שנשלח בטעות איזה מוצר? לא נכון.. כי אני לא בא לעבוד על אף אחד..
בכל מקרה, לפי מה שהוא הקריא לי אז אני גם אמרתי לו שזה עוד איזה מוצר שדחפו לו שם של סטרואיד כדי לעבוד על הצרכן כמו בויטה קוסט שיש להם איזה מוצר בשם דיאנבול חח
בקשר לזה שיכול להיות שזה אנטרקס אז כן... גם אני לא הייתי לוקח את הסיכון אבל סתם אני רציתי לדעת אם מישהו שמע על המוצר הזה או השתמש בו בעבר

ושוב תודה לעוזרים

שטויות...
הבן אדם קיבל בטעות (אם נניח לוקחים את הסיפור בפייס ווליו) קופסה של משהו בלי לשלם. לא צריך להיכנס לסרטים

• פותח/ת השרשור
ניראה... עכשיו הוא הזמין משם דיבול ועוד כל מיני, ניראה לי גם קלן כדי לבדוק אם ישלחו לו שוב בטעות חח..
אגב חבר שלי ראה את התגובה של someone והוא לא הבין שהוא מסתלבט עליו אז הוא נכנס לקטע חזק והוא מנסה את זה גם בויטה קוסט LOL
ניראה אם זה יצליח לו שוב עם האתר הזה וכניראה מחר אני אראה את האריזה והכל ואז אני אוכל להיות יותר ספציפי ולקרוא את כל מה שכתוב שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית