הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 ביצים ביום עם שני גיינרים? כדאי?

• פותח/ת השרשור xpc
  • פורסם בתאריך

xpc

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
5
51
0
אז אני מתאמן כל יום וגם אני שחקן כדורסל...אז אני נמצא על גיינרים כל היום כדי להישאר במשקל וגם כדי לעלות קצת...אז לשאלתי....מאז שלקחתי גיינר התחלתי להוריד ת'כמות של הביצים לאחת ליום במקום 2.

האם לחזור ולאכול 2 ביצים? אחת לבצפר בכריך ואחד בארוחת הערב כולל הגיינרים או רק ביצה אחת?

הגיינר סך הכל משלים לך את כמות הפחמימות/חלבונים היומית שלך.
אם תביא נתונים כמו משקל אני ישמח לפרט לך על זה

---------- התגובה התווספה ב 20:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:03 ----------

אם יש לך מספיק חלבון בתפריט אז לא צריך לקחת עוד ביצה
למרות שביצה אחד לא ממש מזיזה עניינים

• פותח/ת השרשור
אז ככה....הגובה שלי מטר 90 משקל 83 משהוא כזה....ארוחת בוקר קורנפלקס וקפה, שני סנדוויצ'ים אחד של חומוס ואחת של ביצה, צהריים קערה גדולה של פסטה עם חזה עוף בערך מחבט שלמה פעמים בשבוע ושלוש פעמים בשבוע אחרות 9-8 קציצות של בשר אדום, אימון (או כדורסל או חדר כושר תלוי ביום) אחרי האימון גיינר פסטה ויוגורט (פה אני רוצה להכניס את הביצה ביחד עם היוגורט) ולפני השינה ב11 גיינר.

כמובן שבמשך היום אני גם אוכל חטיפי בריאות לפני אימון בננות תמרים כל דבר לאנרגיה לפני...

מה נסגר עם האימונים שלך? זה מטומטם שאין לך ימי מנוחה, תחליט על מה אתה מתמקד - כדורסל או פיתוח גוף, אם הכדורסל חשוב לך, תרד אפילו ליום אימון אחד בשבוע, רק כדי שתוכל לנוח. כמובן שתוכל לשלב בין השניים (כל עוד אתה מתאמן עם משקלי ציפור) - אבל לא תוכל למקסם תוצאות כשאתה מנסה לתפוס שני ציפורים ביד אחד.

בנוגע לתפריט שלך, לדעתי אתה אוכל מעט מדי.
כמה תוספות קלילות שיסדרו אותך:
בארוחת בוקר, תוסיף ליד הקורנפלקס גם טוסט גדול עם 4 פרוסות גבנ"צ.
בסנדוויץ' חומוס תוסיף 2 ביצים, את הסנדוויץ' השני תעשה עם חומוס וקופסאת טונה. בנוסף תקח גם שני פירות, וחבילת מסטיקים.
בארוחות הצהריים והערב אתה לא כתבת כמויות מדויקות אז אני רק מקווה שאתה אוכל מספיק.
את הגיינרים תשתה עם חלב.

זהו בגדול.
אתה רוצה להיות שחקן יותר פיזי? תתחיל להיות רציני.
המון בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הגיינר של איזו מאס אני אסתכל על הקלוריות לא ראיתי אני לוקח סקופ וחצי בכף פעמיים ביום...ולגבי פיזיות האמת שזה צד מאוד חזק אצלי אני נחנשב לשחקן מאוד פיזי אבל תודה רבה בכל מקרה:)!!!
אני נח יום יומיים...תבין אין לי זמן יש לי גם קבוצת נוער (נוער לאומית), גם נבחרת בצפר (ליגת העל לבתי ספר) וגם נבחרת ישראל לנוער שזה בימי שבת אז בשבתות כשאני מסיים את האימון בווינגיט אני מתאמן שם בחדר כושר...הבעיה היחידה שאני לא מסוגל לאכול טונה אבל בסדר....אני אתחיל לאכול כמו מטורף כי אני גם מתאמן כמו מטורף.

הורדת ביצה אחת מתוך השתיים כי אתה חושב שזה מה שישאיר אותך חטוב? זה כמו שתאכל אורז ותוריד גרגיר אחד.. בתקווה להיות חטוב.
לביצה אין ערך קלורי מפוצץ כל כך ככה שאין לך מה לדאוג..
האמת שאתה בכלל לא רשמת למה הורדת את הביצה הזאת ככה שאני רק יכול לשאר.

בכל מקרה, כמו שאמרו לך אין שום הגיון בלהתאמן כל יום כי הגוף חייב מנוחה אחרת לא תהיה התקדמות מקסימלית וסיכוי טוב להיפצע.
אני מבין שעל הכדורסל אתה לא תוותר אז לפחות תקצץ באימונים ל2-3 אימונים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אוקי, תודה רבה והורדתי את הביצה פשוט כי אני חושב שאני אוכל יותר מידי חלבונים.

כמות החלבון צריכה להיות פחות או יותר כפול 2 ממשקל הגוף שלך... אם אתה שוקל 100 אז תאכל 200 ג' חלבון
לדעתי אתה לא אוכל יותר מידי חלבונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית