הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איום לבעיטה מהחד"כ ללא אלטרנטיבות

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
אני לא בטוח שיתנו לכם
לפי החוק רק המדריכים בחדר כושר יכולים להיות אחראים עליכם( לפחות ככה זה אצלנו)

• פותח/ת השרשור
החתימה שלך לא אומרת כלום אתה צריך להחתים את ההורים
חח כן המדריכים הסתומים האלו התקשרו להורים שלנו ועכשיו הם משוכנעים שאנחנו מתאבדים שם.
שטפו לאמא שלי את המוח היא בטוחה שתהיה לי פריצה דיסק עוד כמה שנים,אם אני רק אצליח לשכנע אותה שזה בטוח אוכל לקבל אישור ובעיה אחת פחות..

חח כן המדריכים הסתומים האלו התקשרו להורים שלנו ועכשיו הם משוכנעים שאנחנו מתאבדים שם.
שטפו לאמא שלי את המוח היא בטוחה שתהיה לי פריצה דיסק עוד כמה שנים,אם אני רק אצליח לשכנע אותה שזה בטוח אוכל לקבל אישור ובעיה אחת פחות..

אמא שלי בדיוק ככה אבל אבא שלי הבין את ההסברים והוא אומר תעשה מה שבראש שלך:P

זה קשור לגיל נכון?

זאץ אומרת, אין מצב שיגידו כזה דבר לבן אדם מעל גיל 18 נכוון?

---------- התגובה התווספה ב 17:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------

אני מתכוון מנקודת מבט משפטית או משהו כזה, ביטוח וכו

זה קשור לגיל נכון?

זאץ אומרת, אין מצב שיגידו כזה דבר לבן אדם מעל גיל 18 נכוון?

---------- התגובה התווספה ב 17:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------

אני מתכוון מנקודת מבט משפטית או משהו כזה, ביטוח וכו

יחפרו לך לא משנה מה אבל זה קורה רק לילדים:🙁

חפרו לי. חפרו לי לא מעט אבל בסוף עזבו אותי.

מעניין אם אפשר גם לעשות בעיות למדריך שנותן במכון כזה שלא דוגל באימונים כאלה, למתאמן אישי שלו אימון עם סקוואט, דדליפט, 5X5, וכו...

יש מקומות שהבנתי שאומרים למאמנים אילו אימונים לתת. די מבאס שבתור מאמן אתה לא יכול לבטא את עצמך.

חחח אני מכיר את ההרגשה, גם המאמנים אצלי בחדר כושר הם כאלה.
רק שיותר גרוע, הם אפילו אמרו שסקוואט זה לא תרגיל למתחילים ושדאדליפט יישבור לי את עמוד השדרה ושאני צריך לעבוד רק עם מכונות או לעשות תרגילי בידוד.

אמא שלי מאמינה להם בגלל שהם עברו קורס "מקצועי" ואני רק קראתי מאמרים באינטרנט.

אבא שלי נכנס לתמונה הוא קרא איתי את הספר של SS, ועכשיו הוא מתאמן ביחד איתי.

אולי תיתן להורים שלך לקרוא את ספר SS, עד שאני לא נתתי לאבא שלי לקרוא אותו הוא גם היה בספק אם לתת לי לעשות את זה. אחרי שהוא קרא הוא השתכנע לגמרי, ואפילו החליט לעשות את התוכנית ביחד איתי.

אין לך מכון אחר בסביבה?
אם יש תעשה מה שבראש שלך, אם מאיימים להעיף אותך קח תכסף ועזוב אותם.
כנראה שמציקים לך שילוב של הגיל הצעיר שלך וגם כי אתה ממש ממש רזה(כמובן אבל שהם מזיינים תמח וכל מה שהם אומרים זה שטות גמורה).

• פותח/ת השרשור
אין לך מכון אחר בסביבה?
אם יש תעשה מה שבראש שלך, אם מאיימים להעיף אותך קח תכסף ועזוב אותם.
כנראה שמציקים לך שילוב של הגיל הצעיר שלך וגם כי אתה ממש ממש רזה(כמובן אבל שהם מזיינים תמח וכל מה שהם אומרים זה שטות גמורה).
אין לי אלטרנטיבות כמו שכתבתי בכותרת,זה למה זה כלכך מבאס אותי..
בכ"מ אני אנסה להראות לאבא שלי את הספר ונראה מה הוא יחשוב:)

שמע, אם זה המצב ואין מה לעשות, תעבוד אז עם מכשירים או תרגילים אחרים. זה לא סוף העולם. אפשר גם להתקדם בצורה כזאת.

• פותח/ת השרשור
שמע, אם זה המצב ואין מה לעשות, תעבוד אז עם מכשירים או תרגילים אחרים. זה לא סוף העולם. אפשר גם להתקדם בצורה כזאת.
זה כן סוף העולם סעמק אני ממש לא מרגיש שנאי עובד בחרא הזה.
התקדמות לינארית היא בדיוק מה שהייתי צריך לאגו ועכשיו גם את זה לא נותנים לי,חדר כושר של חסרי עתיד.
שנים עכשיו יקח לי לשכנע את ההורים שלי =\

rage

נערך לאחרונה:
למה סוף העולם?

למה אתה מצפה שיקרה אם תעשה סקוואט?

• פותח/ת השרשור
איפה כתוב שהתוכנית מיועדת לנערים מישהו יודע(בספר)? אין שום איזכור :S

עריכה: Kman לא הבנתי מה השאלה? סקוואט אחלה תרגיל שבעולם
מה שבטוח אני לא הולך לוותר להם על הSS

נערך לאחרונה:
אתה עדיין צעיר, אתה יכול להשיג תוצאות מרשימות גם בלי SS כשאין ברירה...כשתגדל יהיו לפניך יותר אפשרויות

אני במצבך (במידה ובאמת עשית הכל לשכנע את ההורים - שכח מלשכנע את החד"כ - אם ההורים מאחוריך הכל יהיה טוב) לא ילחם בזה כי כמו שאמרת אין אלטרנטיבות - עדיף לעשות איזשהו אימון מאשר שום אימון בכלל.
ברור ש SS זה אופטימלי אבל אל תדאג אתה תתקדם בכל מה שתעשה אתה צעיר יש לך עוד הרבה לגדול!
תעבוד קשה עם מתח עם משקל מקבילים עם משקל לאנג'ים חתירה פרס עם דמבלים כל תרגיל מורכב שהחד"כ הנבלות יתנו לך לעשות בשקט.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית