עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב אז פשוט נצטרך לחתום על איזה אישור שכל מה שקורה לנו באחריותנו נכון?
חח כן המדריכים הסתומים האלו התקשרו להורים שלנו ועכשיו הם משוכנעים שאנחנו מתאבדים שם.החתימה שלך לא אומרת כלום אתה צריך להחתים את ההורים
חח כן המדריכים הסתומים האלו התקשרו להורים שלנו ועכשיו הם משוכנעים שאנחנו מתאבדים שם.
שטפו לאמא שלי את המוח היא בטוחה שתהיה לי פריצה דיסק עוד כמה שנים,אם אני רק אצליח לשכנע אותה שזה בטוח אוכל לקבל אישור ובעיה אחת פחות..
זה קשור לגיל נכון?
זאץ אומרת, אין מצב שיגידו כזה דבר לבן אדם מעל גיל 18 נכוון?
---------- התגובה התווספה ב 17:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:08 ----------
אני מתכוון מנקודת מבט משפטית או משהו כזה, ביטוח וכו
איזה הסברים הבאת לו?,אתה יכול להפנות אותי?😃אמא שלי בדיוק ככה אבל אבא שלי הבין את ההסברים והוא אומר תעשה מה שבראש שלך:P
איזה הסברים הבאת לו?,אתה יכול להפנות אותי?😃
חח כן המדריכים הסתומים האלו התקשרו להורים שלנו ועכשיו הם משוכנעים שאנחנו מתאבדים שם.
שטפו לאמא שלי את המוח היא בטוחה שתהיה לי פריצה דיסק עוד כמה שנים,אם אני רק אצליח לשכנע אותה שזה בטוח אוכל לקבל אישור ובעיה אחת פחות..
אין לי אלטרנטיבות כמו שכתבתי בכותרת,זה למה זה כלכך מבאס אותי..אין לך מכון אחר בסביבה?
אם יש תעשה מה שבראש שלך, אם מאיימים להעיף אותך קח תכסף ועזוב אותם.
כנראה שמציקים לך שילוב של הגיל הצעיר שלך וגם כי אתה ממש ממש רזה(כמובן אבל שהם מזיינים תמח וכל מה שהם אומרים זה שטות גמורה).
זה כן סוף העולם סעמק אני ממש לא מרגיש שנאי עובד בחרא הזה.שמע, אם זה המצב ואין מה לעשות, תעבוד אז עם מכשירים או תרגילים אחרים. זה לא סוף העולם. אפשר גם להתקדם בצורה כזאת.