הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איזה תרגיל לורנזו מבצע בסירטון הזה?

• פותח/ת השרשור Nitro
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הוא מבצע טוב? כי אני רואה שהוא מזיז את הגוף כשהוא מרים.

זה בכל מקרה לא תרגיל שאמור לענייןא ותך בתקופת אימונים של הכמה שנים הקרובות....

מעולם לא התעמקתי ברזי התרגיל הנ"ל... וגם כנראה לא התעמק חחחח...

• פותח/ת השרשור
למה לא צריך לעניין אחי? זה למתקדמים?

בתור התחלה [עד שאתה מביא את ההרמות הבסיסיות שלך - סקוואט,דדליפט,בנץ',אובר-הד פרס,משיכה נוספת כלשהי - למשקלים כבדים.. עם כמה וכמה פלטות של 2 בכל צד של המוט.. אין לך מה להתעסק עם זה] עבודה על תרגילי הבסיס עם מעט תרגילי עזר בתוכניות יותר מתקדמות יורת יזערו לך מ"לתת דגש לסיבים הפנימיים לואסטוס לאטראל... ולבלבל את השריר"

סליחה על הבורות, כמה זה פלטה?

אני עובד עם מישקולות שהם לא אולימפיות ככה שאני לא מוכר אם המושג..

פלטה = 20 ק"ג (לכל צד כמובן)
יוצא ככה נגיד שנגיד אתה עושה פרס עם פלטה = פרס עם 60 ק"ג (20 ק"ג מוט + 20 ק"ג כל צד)

הוא מבצע טוב? כי אני רואה שהוא מזיז את הגוף כשהוא מרים.

גם לי מפריע בעין שהוא מתנדנד קדימה ואחורה.
ממש לא ניראה לי שאמורים לבצע כל כך הרבה "פיצויי תנועה".

בתור התחלה [עד שאתה מביא את ההרמות הבסיסיות שלך - סקוואט,דדליפט,בנץ',אובר-הד פרס,משיכה נוספת כלשהי - למשקלים כבדים.. עם כמה וכמה פלטות של 2 בכל צד של המוט.. אין לך מה להתעסק עם זה] עבודה על תרגילי הבסיס עם מעט תרגילי עזר בתוכניות יותר מתקדמות יורת יזערו לך מ"לתת דגש לסיבים הפנימיים לואסטוס לאטראל... ולבלבל את השריר"

אחי. זה לא נכון. אין דבר כזה "לבלבל את השריר" השריר לא יודע עם אתה עושה דד ליפט פולי עליון באחיזה זרה או בנט אובר. הכל זה גירוי של שריר ואתה יכול להגיע לגירוי הזה במשקולות חופשי או במכונות באותה מידה. הכי חשוב זה להקפיד על טכניקה נכונה עבודה על טווח תנועה מלא ולדעתי (ואני יודע שיש כאלה שלא יסכימו אבל זה כבר נושא אחר) לעבוד עד כשל שריר

הייתי ציני לגבי ה"בילבול שריר".. ו"תן דגש" ...... 🤫 אני האחרון שיתכוון לכזה דבר ברצינות 🥷

זה בכל מקרה לא תרגיל שאמור לענייןא ותך בתקופת אימונים של הכמה שנים הקרובות....

מעולם לא התעמקתי ברזי התרגיל הנ"ל... וגם כנראה לא התעמק חחחח...

עד שהדוק' או מי מטעמו ישאלו אותך על זה במבחן מעשי (אם אתה לומד בשיאים. לדעתי זה מופיע בכל הכרטיסיות במבחן מעשי).

עד שהדוק' או מי מטעמו ישאלו אותך על זה במבחן מעשי (אם אתה לומד בשיאים. לדעתי זה מופיע בכל הכרטיסיות במבחן מעשי).

לא בשיאים במכללה לוינגייט

אם הוא ישאל אני ידע לענות

חתירה למעלה במוט ישר בעמידה

דגשים..

לשמור על גב ישר עבודה איטית ולטווח תנועה מלא

בלה בלה בלה בלה...

תכלס עד שלא נכנסתי לקורס לא באמת הבנתי כמה הוא ליצני

טוב שהוא ממש מבצע את התרגיל נקי..ממש לא מערב גב בכלל

התרגיל לשרירי הכפתיים, המרפק הוא זה שאמור להוביל כלפי מעלה, מדובר בהרחקת כתף כנגד מוט.
הוא מזייף המון אך במשקלים כאלה זה קורה לרוב, עדיף לא לחקות אותו כי זה מתכון לפציעה בגדול.

לורנזו עובד מאוד "הארדקור" ומלוכלך,ידוע שהבודיבילדר המוערץ עליו הוא פראנק מקגארת, אבל מרים כבד החרא הקטן.

צודק רק הבעיה שנערים מחקים אותו ואז יושבים בבית פצועים 😉

לדיון תרגיל מצוייין!!
מבצע אותו מתחילת ימי כמתאמן!

לורנזו הזה לא-אמיתי

Back
למעלה תחתית