הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פצעים בזמן סייקל...

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
חבר שלי בשבוע ה-6 של הסייקל ויש לו פצעים בכל הגוף בטרוף, נראה כמו פריחה. ידוע שזו אחת התופעות לוואי של חומרים, יש אולי איזה תוסף שיוריד קצת את רמת הפצעים בגוף שלו? בגלל העלייה בנוזלים + משקל גוף והפצעים ההורים שלו חושבים שהוא ימות עוד מעט.( הם לא יודעים שהוא בסייקל)

אולי כדאי לשקול ללכת לראות רופא ???
לשמוע מה יש לו להגיד על הפצעים בלי לספר לו על הסייקל. רק אם לא תהיה ברירה והוא יצמיד אקדח לראשו של חברך לספר לרופא (יש חסיון רפואי) - קצת / הרבה נו נו נו ויהיה טוף !

התופעה שאתה מתאר היא ידועה, עקב אנדרוגנים גבוהים בגוף יש כאלו שמתפתח אצלם פצעי אקנה.
ללכת לרופא לא יפתור את הבעיה, תמסור לחבר שלך שרק לאחר סיום הסייקל הפצעים ייעלמו בהדרגה.

אני סיימתי סייקל לפניי חודש וחצי עשיתי pct כמו שצריך ויצאו לי מלא פצעים רק שהחומרים יצאו לי מהגוף מישהו יודע להסביר את זה??

גם לי זה קרה... לא מלא אבל אחדים יצאו אחרי הסייקל אני חושב שזה קשור לרמה הגבוהה של אסטרוגנים לאחר הסייקל

הסיבה היא בגלל החוסר איזון ההורמונלי בגוף מגיע נקודה שהגוף מתחיל לייצר טסט ויכול להיות שבגלל זה מופיעים פצעים גם לאחר הסייקל. זה לא קשור לאסטרוגן

מישהו פה ניסה טיפול פוטודינמי?
http://www.drsmadar.com/tx_acne.html
לפי תאור הרופאה זה נראה טיפול שמחסל את התופעה.
"אחד עד שלושה טיפולים יביאו לרוב להעלמות האקנה. תוצאות הטיפול נמשכות בין חצי שנה לבין ריפוי תמידי."

מעניין אותי אם זה באמת נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית