הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 70 לביקורת

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
כרגיל בסרטון זה נראה פחות טוב ממה שחשבתי.. אבל נראה לי שיש שיפור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מהמומחים הגדולים אבל הברכיים שלך גולשות. נראה כאילו את לא באמת יושבת אחורה.

מעבר לזה, סחטיין על החגורה! בקרוב נפתח טים RDX 🤘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מהמומחים הגדולים אבל הברכיים שלך גולשות. נראה כאילו את לא באמת יושבת אחורה.

מעבר לזה, סחטיין על החגורה! בקרוב מפתח טים RDX 🤘
אני רואה שיש גלישה בחזרה השניה. יש גם באחרות?
החגורה אחלה. ממש נוח לי איתה. 🤪

את עדיין גולשת, בערך בחצי הירידה למטה את מקזזת את התנועה והמשקל עובר קדימה (את יכולה להסתכל על המסלול שהמוט עושה). בעצם מה שחסר זה רק להוציא ברכיים, לשבת אחורה ולהרגיש את המתיחה בהאמסטרינגס, אם המשקל עובר קדימה את לא תרגישי את זה (אגב, נראה לי שזו גם הסיבה שלא כל החזרות מלאות באותה מידה).

חסר לך עומק.. ותנסי להשען אחורה על התחת, כמו שלטסימוס אמר בערך בחצי דרך את סוג של מעבירה את המשקל קדימה וזה מונע ממך להשיג את העומק שאת צריכה וגם הברכיים גולשות מזה.
פשוט תנסי להרים את האצבעות של הרגליים ולהשען על העקבים ויהיה בסדר גמור ✌️
(בלי קשר, משקל מכובד - כל הכבוד)

תנסי לקבל את כל העצות כאן ולהעלות סרט טכניקה עם משקל קל.
ממש פשוט תנסי לשבת אחורה. זה יעזור לך לחשוב ככה.

האמת שיכול מאוד להיות שצריך לשנות טיפה את הזווית בגב.. כלומר להוציא את הברכיים ולשנות את הזווית בגב (זה ירגיש כאילו שאת נוטה קצת קדימה אבל תוכלי לשבת ביתר נוחות והמתיחה בהאמס תורגש).

• פותח/ת השרשור
האמת שיכול מאוד להיות שצריך לשנות טיפה את הזווית בגב.. כלומר להוציא את הברכיים ולשנות את הזווית בגב (זה ירגיש כאילו שאת נוטה קצת קדימה אבל תוכלי לשבת ביתר נוחות והמתיחה בהאמס תורגש).
כלומר להתחיל את התנועה עם גב נטוי יותר? או להטות אותו יותר קדימה במהלך הירידה למטה?

נערך לאחרונה:
להוציא ברכיים ובשלבים הראשונים של הירידה לנטות טיפה יותר (תוך שמירה על גב מכווץ כמובן). זה ישנה קצת את התנועה אבל זה יביא אותך למצב שתוכלי לשבת אחורה ושהמוט יהיה מעל לאמצע הרגל. תנסי את זה לאט עם משקל יותר נמוך, את תראי גם שהברכיים תזוזנה פחות (בעיקר בתחילת הירידה ואז הן תהיינה מקובעות במקום, אלא אם תעבירי משקל קדימה).

את גולשת, אותם הערות כמו פעם שעברה

אם קשה לך אולי תעשי היי באר, יהיה לך קל כי את בערך עושה היי באר, תעמדי טיפה יותר צר ותשימי את המוט על הטרפזים

אם היא לא מצליחה ללמוד LB שתנסה HB
למרות שלדעתי היא לא עשתה מה שאמרנו לה

ברור שהיא לא עשתה, כי זה קשה כשאין פידבק בזמן שהיא עושה. אני רק לא מבין למה אתה חושב שהיי באר יהיה יותר קל.

למה אני חושב ?
או למה אני חושב ש HB יותר קל מ LB ?

אני חושב שתנסה לשפר את ה LB, שתעבוד עם מישהו שיודע ללמד LB
או שתנסה HB יכול להיות שזה יסתדר לה, לפי הסרטון הסרטון יותר דומה ל HB לכן כנראה יהיה יותר קל לתקן לה את הסקוואט ל HB

זה רק השערה, בשביל שהיא תוכל להחליט מה שטוב לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית