הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ noz super charged!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים,

אני קראתי לאחרונה הרבה על המוצר Noz super charged וראיתי גם תגובות של אנשים מעטים כאן, מישהו כאן אמר שזה עזר לו, עשה קצת פאמפ, כוח ומרץ אבל הטעם היה מגעיל כמו דלק מטוסים.

אשמח לשמוע על הטעם שלו? האם הוא עד כדי כך גרוע?

אני בעבר לקחתי no explode וזה עשה את העבודה חמוד, אבל לאחר שבוע הטעם גם הגעיל לי את הצורה וגם היה לי מזה גרעפסים, בכל מקרה המוצר עורר בחילה.

הנוז יותר גרוע?

אגב ניסיתי את הג'ק, לעומת האן או אקספלוד בטעם הג'ק לוקח! אפשר לשתות את הג'ק בקלות והטעם נעלם.
הג'ק יותר נתן לי מרץ וקצת כוח, הרגשתי שאני יכול לעשות אירובי בלי בעיות.

אשמח לשמוע תגובות שלכם

אלה יותר חומרים לאימוני כוח - אם אתה רוצה להרגיש פאמפ כדאי להשתמש בגלולות הקפאין עם טירוזין לאירובי.

אין טעם להשתמש בל-טירוזין במסה, המטרה העיקרית שלו היא לעלות את הפוקוס באימון שזה רלוונטי כשאתה על דלת פחמימה וגם הוא מעלה מחצית אורך חיים של חומרים מסויימים ועוד כל מיני דברים שלא רלוונטיים לאשכול הזה.

נערך לאחרונה:
טוב לדעת.. אני ידעתי על שילוב אחר של ל-ארגינין קפאין ועוד איזה חומצה ששכחתי את שמה שזה בעצם יוצר נו אקספלוד.

אין טעם להשתמש בל-טירוזין במסה, המטרה העיקרית שלו היא לעלות את הפוקוס באימון שזה רלוונטי כשאתה על דלת פחמימה וגם הוא מעלה מחצית אורך חיים של חומרים מסויימים ועוד כל מיני דברים שלא רלוונטיים לאשכול הזה.
טירוזין זה חומר מוצא לאדרנלין ונור אדרנלין. זה לא משנה אם אתה במאסה או חיטוב, תמיד מומלץ להוסיף את זה לקפאין.

אהה הבנתי... אחלה!
משום מה היה ניראה לי שקראתי על זה של-טירוזין וקפאין מעלה את הפוקוס באימון (בספר RFL)
לא ידעתי שזה תורם גם סתם ככה באופן כללי

---------- התגובה התווספה ב 13:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:13 ----------

דרך אגב EMZ אתה זוכר את השם של החומצה שמשלבים עם הקפאין ל-ארגינין כדי ליצור סוג של נו אקספלוד טבעי?

• פותח/ת השרשור
מדיון על נוז, הפכתם את זה לדיון קצת שונה...

נחזור לשאלתי...מישהו ניסה? הטעם כזה גרוע? יותר גרוע מאן או אקספלוד?

אגב אני יצאתי מסייקל חיטוב, ירדתי ל8 אחוזי שומן, ועכשיו אני באיזון ועלייה נקייה במסה, ככה שאני לא אוכל יותר מדי פחמימות, הג'ק והקריאטין עזרו לי באופן חמדמד.
השאלה היא האם הנוז יותר טוב?

אהה הבנתי... אחלה!
משום מה היה ניראה לי שקראתי על זה של-טירוזין וקפאין מעלה את הפוקוס באימון (בספר RFL)
לא ידעתי שזה תורם גם סתם ככה באופן כללי

---------- התגובה התווספה ב 13:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:13 ----------

דרך אגב EMZ אתה זוכר את השם של החומצה שמשלבים עם הקפאין ל-ארגינין כדי ליצור סוג של נו אקספלוד טבעי?
אני מניח שאתה מדבר על טאורין, לא?

אני מניח שאתה מדבר על טאורין, לא?

וואי האמת שאני מזה לא זוכר... אני רק זוכר שהיה איזשהו שילוב של קפאין ל-ארגינין ועוד חומצה..
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כל כך.
אני אעשה חיפוש יותר אינטנסיבי.
מה שאני זוכר זה שהשם היה "חומצה בלה בלה"

שאלה קטנה, לוקחים את הנוז לפני אימון, אבל לאחר אימון לוקחים עם כוס מים קרים ואז ישר שייק חלבון?

לא לוקחים אחרי אימון אלא אם אתה רוצה לעשות לילה לבן

BSN NO-Xplode

Amount Per Serving % Daily Value†
Calories 25
Total Carbohydrates 6g 2%
Sugars 0g **
Vitamin B6(Pyridoxine HCL) 25mg 1,250%
Vitamin B9(Folic Acid) 400mcg 100%
Vitamin B12(Cyanocobalamin) 120mcg 2,000%
Calcium 75mg 8%
Phosphorus 535mg 54%
Magnesium 60mg 17%
Sodium 235mg 10%
Potassium 75mg 2%
N.O.-Xplode™'s Proprietary Blend 18,000mg **
(Contains A Patented Nutrient Suspension Matrix & Efforsorb™ Delivery System)
N.O. Meta-FusionPatent Pending **
L-Arginine AKG, L-Citrulline Malate, RC-NOS™ (Rutacarpine 95%), L-Citrulline AKG, L-Histidine AKG, NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide), Gynostemma Pentaphyllum (Leaves & Stem) (Gypenosides 95%)
AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology) **
Modified Glucose Polymers (Maltodextrin), Di-Creatine Malate, Trimethylglycine, Creatine Ethyl Ester -Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®), Sodium Bicarbonate, Sodium Creatine Phosphate Matrix, Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion, Glycocyamine, Guanidino Proplonic Acid, Cinnulin PF® (Aqueous Cinnamon Extract) (Bark), Ketoisocaproate Potassium, Creatine AAB (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate)
Ener-Tropic Xplosion™(Patent Pending) **
L-Tyrosine, Taurine, Glucuronolactone, Methylxanthine (Caffeine), L-Tyrosine AKG, MCT's (Medium Chain Triglycerides)[Coconut], Common Periwinkle Vinpocetine 99%, Vincamine 99%, Vinburnine 99% (Whole Plant)
Phospho-Electrolyte Replacements™ **
Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate
Glycerol Hydrating Polymers™ **
Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate​

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב הנה תגובה שלי משימוש עם נוז היום.

לקחתי לפני אימון, הנוז הוא בטעם תפוז, לא היה קשה לשתות אותו, שמתי המון מים קרים ועירבבתי טוב עם כפית...בקיצור היה בטעם של תפוזים לייט ולא קשה מדי לשתייה.
אותו הדבר אחרי אימון גם עשיתי ולא הייתה בעיה, אחרי 5 דקות כבר דפקתי שייק עם תמרים 😃

בכל מקרה הרגשתי פאמפ טוב מהנוז, הרגשתי כוח באנאירובי וקצת מרץ באירובי, שתיתי תוך כדי המון מים, והשתנתי גם המון.
הרגשתי פאמפ טוב באימון וגם הורידים בלטו יפה.

לסיכום, אהבתי את המוצר....

הנה תגובה של מישהו שבאמת ניסה.

נ.ב

הטעם של האן או אקספלוד לפי דעתי מגעיל יותר!

לחבר'ה כאן שלוקחים כדורים ממשפחת SSRI(דיכאון, חרדות, OCD), ו/או אלטרוקסין (תת פעילות בלוטת התריס ), מומלץ להימנע מלקיחת ל-טירוזין.

אפשר הסבר למה?
האם תופס גם לגבי אלטרול?

בקשר לחבר'ה שלוקחים SSRI, כמו שרשמת "טירוזין זה חומר מוצא לאדרנלין ונור אדרנלין", מאותה סיבה גם ממליצים להתרחק מאפדרין/יהומבין/קלן ושאר הממריצים שגורמים לאדרנלין להיות מופרש, כי אצל אנשים כאלו שסובלים מחרדות ו/או דיכאון ו/או OCD זה עלול להחמיר את המצב.

בקשר לחבר'ה שלוקחים אלטרוקסין(אני נמנה כאחד מהם), ההורמון הסינתטי הנ"ל, תירוקסין(T4), מורכב מיוד וחומצת האמינו ל-טירוזין ככה שכאשר נכניס טירוזין ממקור חיצוני זה יהיה סוג של OVERDOSGE, כמו שלאותם חברים מומלץ להימנע מיוד, כנ"ל, מאותה סיבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית