S snirsnir משתמש מתחיל 17 0 נק' מוניטין: 0 0 17 0 25/7/16 #1 קניתי אותו אתמול והכנתי לי סקופ והוספתי 5 גרם קריאיטין ופשוט לא הצלחתי לשתות והיום גם ניסתי ושתיתי חצי בכוח ופשוט עוד שניה הקאתי!! (טעם ששוקולד) למה ככה? קשה לשתות אותו פשוט אי אפשר...
קניתי אותו אתמול והכנתי לי סקופ והוספתי 5 גרם קריאיטין ופשוט לא הצלחתי לשתות והיום גם ניסתי ושתיתי חצי בכוח ופשוט עוד שניה הקאתי!! (טעם ששוקולד) למה ככה? קשה לשתות אותו פשוט אי אפשר...
D Dor1325 משתמש מתחיל 19 1 נק' מוניטין: 1 0 19 1 31/7/16 #2 לי יש גם את הסופר מאס. היה לי וניל ועכשיו קאם עוגיות. בכל אופן תנסה לפרט יותר על אופן השימוש אולי כמה טיפים שיעזרו: אם זאתי בעיה של כמות/גודל המנה: תנסה לחלק את המנה למשך היום. נסה לשתות במשך כמה דקות או לשתות במקביל לעיסוק אחר (מחשב,טלוויזיה, עיתון וכו') אם זה עניין של טעם: אם אתה שותה עם מים אז תנסה חלב גם יותר טעים וגם עדיף אם אתה מנסה לעלות במסה. נסה להוסיף מוצרים שהם טבעיים (שוקולד שאתה אוהב, או פירות שאתה אוהב שיעבירו לך אץ הטעם המלאכותי.. ) בכל מקרה אני גם יחסית חדש בתחום ואמרתי דברים שאני חושב שיעזרו..בטח גם יגיבו מבינים יותר ממני.. Upvote 0 Downvote
לי יש גם את הסופר מאס. היה לי וניל ועכשיו קאם עוגיות. בכל אופן תנסה לפרט יותר על אופן השימוש אולי כמה טיפים שיעזרו: אם זאתי בעיה של כמות/גודל המנה: תנסה לחלק את המנה למשך היום. נסה לשתות במשך כמה דקות או לשתות במקביל לעיסוק אחר (מחשב,טלוויזיה, עיתון וכו') אם זה עניין של טעם: אם אתה שותה עם מים אז תנסה חלב גם יותר טעים וגם עדיף אם אתה מנסה לעלות במסה. נסה להוסיף מוצרים שהם טבעיים (שוקולד שאתה אוהב, או פירות שאתה אוהב שיעבירו לך אץ הטעם המלאכותי.. ) בכל מקרה אני גם יחסית חדש בתחום ואמרתי דברים שאני חושב שיעזרו..בטח גם יגיבו מבינים יותר ממני..