הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ noz super charged!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים,

אני קראתי לאחרונה הרבה על המוצר Noz super charged וראיתי גם תגובות של אנשים מעטים כאן, מישהו כאן אמר שזה עזר לו, עשה קצת פאמפ, כוח ומרץ אבל הטעם היה מגעיל כמו דלק מטוסים.

אשמח לשמוע על הטעם שלו? האם הוא עד כדי כך גרוע?

אני בעבר לקחתי no explode וזה עשה את העבודה חמוד, אבל לאחר שבוע הטעם גם הגעיל לי את הצורה וגם היה לי מזה גרעפסים, בכל מקרה המוצר עורר בחילה.

הנוז יותר גרוע?

אגב ניסיתי את הג'ק, לעומת האן או אקספלוד בטעם הג'ק לוקח! אפשר לשתות את הג'ק בקלות והטעם נעלם.
הג'ק יותר נתן לי מרץ וקצת כוח, הרגשתי שאני יכול לעשות אירובי בלי בעיות.

אשמח לשמוע תגובות שלכם

וואי האמת שאני מזה לא זוכר... אני רק זוכר שהיה איזשהו שילוב של קפאין ל-ארגינין ועוד חומצה..
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כל כך.
אני אעשה חיפוש יותר אינטנסיבי.
מה שאני זוכר זה שהשם היה "חומצה בלה בלה"

לא לוקחים אחרי אימון אלא אם אתה רוצה לעשות לילה לבן
אם אני זוכר נכון זה היה קפאין ל-טירוזין וסוכר ענבים
אולי אתה מתכוון לזה?

בקשר לחבר'ה שלוקחים SSRI, כמו שרשמת "טירוזין זה חומר מוצא לאדרנלין ונור אדרנלין", מאותה סיבה גם ממליצים להתרחק מאפדרין/יהומבין/קלן ושאר הממריצים שגורמים לאדרנלין להיות מופרש, כי אצל אנשים כאלו שסובלים מחרדות ו/או דיכאון ו/או OCD זה עלול להחמיר את המצב.

בקשר לחבר'ה שלוקחים אלטרוקסין(אני נמנה כאחד מהם), ההורמון הסינתטי הנ"ל, תירוקסין(T4), מורכב מיוד וחומצת האמינו ל-טירוזין ככה שכאשר נכניס טירוזין ממקור חיצוני זה יהיה סוג של OVERDOSGE, כמו שלאותם חברים מומלץ להימנע מיוד, כנ"ל, מאותה סיבה.
מה לגבי אלטרול?
זה לא באמת SSRI

אלטרול עובד על סרוטונין ונוראדרנלין.
אבל מה הבעיה בכך? מי אמר שזה מזיק?
אולי זה דווקא משפר את המצב בכך שאתה מגביר ייצור נוראדרנלין על ידי טירוזין ומגביר ספיגתו על ידי אלטרול?
מדוע זה נחשב למזיק? זה נראה לי כמו אותה המטרה בשתי דרכים שונות.

אלטרול עובד על סרוטונין ונוראדרנלין.
אבל מה הבעיה בכך? מי אמר שזה מזיק?
אולי זה דווקא משפר את המצב בכך שאתה מגביר ייצור נוראדרנלין על ידי טירוזין ומגביר ספיגתו על ידי אלטרול?
מדוע זה נחשב למזיק? זה נראה לי כמו אותה המטרה בשתי דרכים שונות.

זו הבעיה, שלשניהם יש פעולות די דומות והדבר הזה יכול להוביל לעלייה בלחץ הדם ולטכיקרדיה.

אז למה אתה לא מייחס חשיבות גם לקפאין?
מה גם שמפרידים שעות בין לקיחה של אלטרול לבין טירוזין ושיש אנשים שחיים על מינון מכופל ומשולש של אלטרול.
אני לא מטריל אותך, אני באמת מתעניין לדעת מה דעתך ומה ידוע לך על השילובים השונים.

אז למה אתה לא מייחס חשיבות גם לקפאין?
מה גם שמפרידים שעות בין לקיחה של אלטרול לבין טירוזין ושיש אנשים שחיים על מינון מכופל ומשולש של אלטרול.
אני לא מטריל אותך, אני באמת מתעניין לדעת מה דעתך ומה ידוע לך על השילובים השונים.

ברגע שאתה לוקח אלטרול באופן קבוע זה לא באמת משנה אם אתה מפריד ביניהם בשעת הלקיחה, כיוון שהחומר בכל מקרה נמצא בגוף(מחזור הדם).

בנוגע לקפאין, לא תמצא המלצות לשילוב בין תרופות טריצקליות ו/או SSRI לבין קפאין ובד"כ בזמן לקיחת תרופות כאלו ממליצים גם להפחית/להימנע מצריכת קפאין.

השאלה שלי היא איפה עובר הגבול?
מי אמר שזה יותר מידי נוראדרנלין? בכמה הגרם וחצי טירוזין הזה שונה מהטירוזין שאני מקבל מאוכל?
הרי אם אני על תרופות- אז קרוב לוודאי שהמנגנון של נוראדרנלין שלי פגום.

ואם זכרוני לא מטעה אותי אתה בעצמך לא שילבת בין כל אלה?

השאלה שלי היא איפה עובר הגבול?
מי אמר שזה יותר מידי נוראדרנלין? בכמה הגרם וחצי טירוזין הזה שונה מהטירוזין שאני מקבל מאוכל?
הרי אם אני על תרופות- אז קרוב לוודאי שהמנגנון של נוראדרנלין שלי פגום.

ואם זכרוני לא מטעה אותי אתה בעצמך לא שילבת בין כל אלה?

לא, כאשר הייתי על החומרים הללו הורדתי לגמרי את השאר, כיוון שלא הרגשתי טוב.

פעם נתת לינק יפה שמדבר על שילוב של תרופות שונות עם אלטרול. משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.
יש לך אותו בשלוף? אתה יודע על מה אני מדבר?

פעם נתת לינק יפה שמדבר על שילוב של תרופות שונות עם אלטרול. משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.
יש לך אותו בשלוף? אתה יודע על מה אני מדבר?

פרטי תגובה עם תרופות אחרות:
[תרופות המדכאות את מערכת העצבים המרכזית]: כל התרופות מסוג זה מגבירות את ההשפעה של אמיטריפטילין על מערכת העצבים המרכזית. [בארביטוראטים]: אלה מפחיתים את ההשפעה הנוגדת דיכאון של אמיטריפטילין ועלולים להגביר את השפעותיו הרעילות במינון עודף. [עישון כבד]: עלול להקטין את ההשפעה הנוגדת דיכאון של אמיטריפטילין. [תרופות להורדת לחץ דם]: אמיטריפטילין עלול להפחית את יעילותן של תרופות מסוימות להורדת לחץ דם. [מעכבי מונואמין אוקסידאז (MAOI)]: תרופות אלה יחד עם אמיטריפטילין עלולות לגרום לתגובות קשות ומסכנות חיים: חום התקפי עווית ועירפול חושים. [חומרים סימפאתומימטיים]: המצויים בכדורי מרץ, נוגדי תיאבון, או בתכשירים המכילים חומרים אלו המשמשים לטיפול בשיעול, נזלת או אסתמה עלולים לעורר השפעת מצטברת של עליית לחץ הדם וגירוי הלב (טכיקרדיה). [חומרים אנטיכולינרגיים כגון אטרופין, אורפנאדרין, נוגדי פארקינסון. ייתכן חיזוק ההשפעה על עליית לחץ הדם וקצב הלב. [סימטידין]: מוריד את פירוק התרופה בכבד ובכך מעלה את ריכוז התרופה בדם. [וארפארין]: ייתכן שתוגבר השפעתו הנוגדת קרישה. [ציסאפריד]: סיכון לאי סדירות בקצב הלב. יש להימנע משילוב זה.
תופעות לוואי:
תופעות הלוואי האפשריות של תרופה זו נובעות בעיקר מפעולתה האנטיכולינרגית ומפעולתה הבולמת מעבר אותות דרך הלב.

פרטי תגובה עם תרופות אחרות:
[תרופות המדכאות את מערכת העצבים המרכזית]: כל התרופות מסוג זה מגבירות את ההשפעה של אמיטריפטילין על מערכת העצבים המרכזית. [בארביטוראטים]: אלה מפחיתים את ההשפעה הנוגדת דיכאון של אמיטריפטילין ועלולים להגביר את השפעותיו הרעילות במינון עודף. [עישון כבד]: עלול להקטין את ההשפעה הנוגדת דיכאון של אמיטריפטילין. [תרופות להורדת לחץ דם]: אמיטריפטילין עלול להפחית את יעילותן של תרופות מסוימות להורדת לחץ דם. [מעכבי מונואמין אוקסידאז (MAOI)]: תרופות אלה יחד עם אמיטריפטילין עלולות לגרום לתגובות קשות ומסכנות חיים: חום התקפי עווית ועירפול חושים. [חומרים סימפאתומימטיים]: המצויים בכדורי מרץ, נוגדי תיאבון, או בתכשירים המכילים חומרים אלו המשמשים לטיפול בשיעול, נזלת או אסתמה עלולים לעורר השפעת מצטברת של עליית לחץ הדם וגירוי הלב (טכיקרדיה). [חומרים אנטיכולינרגיים כגון אטרופין, אורפנאדרין, נוגדי פארקינסון. ייתכן חיזוק ההשפעה על עליית לחץ הדם וקצב הלב. [סימטידין]: מוריד את פירוק התרופה בכבד ובכך מעלה את ריכוז התרופה בדם. [וארפארין]: ייתכן שתוגבר השפעתו הנוגדת קרישה. [ציסאפריד]: סיכון לאי סדירות בקצב הלב. יש להימנע משילוב זה.
תופעות לוואי:
תופעות הלוואי האפשריות של תרופה זו נובעות בעיקר מפעולתה האנטיכולינרגית ומפעולתה הבולמת מעבר אותות דרך הלב.

OMG 😲
אתה מדען !

תודה רבה.
אבל דיברתי על דף שלם באתר באנגלית שמוקדש לתרופה ומציג שילובים שלה גם עם חומרים שהם לא תרופות כגון קפאין. אני אנסה למצוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית