הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשלב OXY ELITE עם אימון בוקר?

stas12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום.

קבלתי OXY ELITE PRO ואני רוצה לנסות אותו לצורך חיטוב, כרגע אני לא משתמש בכלום בחיטוב.
בגדול אני מתאמן 5-6 פעמים בשבוע, 3 אימוני משקולות ו2-3 אימוני אירובי.

אני מתאמן ב 6 בבוקר, ומתעורר ב 4:40.
השאלה איך אני משלב את ה OEP באימוני המשקולות בבוקר? האם אפשר/כדאי לעשות אימון משקולות על בטן ריקה (כי צריך לקחת את ה OEP על בטן ריקה לפני ארוחת בוקר)? או שלשתות את ה OEP ישר איך שאני קם ואז לפני אימון לאכול חטיף קטן כלשהוא?

(אחרי אימון אני שותה שייק חלבון, ואני אחרי כשעה אני אוכל טונה עם לחם וסלט).

תודה מראש.

באימוני אירובי תקח את זה על בטן ריקה, אין בעיה.
באימונים שיש לך אימוני משקולות, או שאל תקח את זה בכלל או שתאכל משהו קל לפני האימון משקולות, משהו נניח שמכיל 20 גרם פחמימה, 10-15 גרם חלבון ומעט שומן כדי שלא יקח הרבה זמן למוצר להיספג יחד עם האוכל.
אתה יכול לנסות גם לרכוש חומצות אמינו ולקחת אותם לפני האימון האנאירובי במקום האוכל, תהיה בעניין שתצטרך לפחות 8-10 גלולות וזה דיי ביזבוז כסף.
סקופ חלבון גם יעשה את העבודה דרך אגב.

• פותח/ת השרשור
באימוני אירובי תקח את זה על בטן ריקה, אין בעיה.
באימונים שיש לך אימוני משקולות, או שאל תקח את זה בכלל או שתאכל משהו קל לפני האימון משקולות, משהו נניח שמכיל 20 גרם פחמימה, 10-15 גרם חלבון ומעט שומן כדי שלא יקח הרבה זמן למוצר להיספג יחד עם האוכל.
אתה יכול לנסות גם לרכוש חומצות אמינו ולקחת אותם לפני האימון האנאירובי במקום האוכל, תהיה בעניין שתצטרך לפחות 8-10 גלולות וזה דיי ביזבוז כסף.
סקופ חלבון גם יעשה את העבודה דרך אגב.

אם אני שותה לפני אימון משקולות סקופ חלבון + פרי (בננה או תפוח או פרי אחר), האם אחרי האימון עדין צריך לשתות את החלבון? או שאני יכול להקדים את הטונה לישר אחרי האימון וזהו?

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית