הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספקית אינטרנט מועדפת

כי חוסמים אותך בראוטר הביתי שלך? אתה אמיתי?

לא הבנתי למה אתה מתכוון, אבל בכל מקרה כן זה שחוסמים אותי מהראוטר הביתי זה לא לעניין, וזה גם לא תפקידי לטפל בו. בכל מקרה זה מה שיש כרגע

מבין החברות בארץ בזק בינלאומי היחידה שלא חוסמת פורטים,
אבל מי שמשתמש בrapidshare או MU או Fileserve וכו זה לא כזה משנה
מנסיוני הם גם הכי טובים בשירות (מבין הם, נטויזין-crap, וסמייל)
כבר חצי שנה שאני על 12 מגה ואין לי תלונות!
התלונה היחידה זה שבארץ המסריחה שלנו האפלואד פשוט זוועה וזה בכל החברות!!!

וחסינת פורטים לא קשורה לראוטר שלך ולא לשום דבר שיש לך בבית.
החסימה זה אצלהם - הם חוסמים את זה חלקית ככה שאתה מוריד אבל במהירויות הרבה יותר נמוכות ממה שהית אמור...

חסימה של פורטים יכולה להיות קשורה בראוטר, אם לדוגמה יש לך VOIP של אחת מהחברות והחייגן שלך הוא בתוך המודם של ה VOIP והרואטר מחובר מאחוריו, יש לך QOS שכולו עובר דרך המודם של ה VOIP, לכן לא לחבר בחיים את המודם VOIP ראשון ותמיד מאחורי ראוטר (אם אתם ב 012 תבקשו מודמים של MPLS [אם זה עדיין קיים]).
בכל מקרה יש הרבה ראוטרים שצריך לפתוח פורטים ידנית כדי להשתמש באימיול או טורנטים למינהם, אם מורידים מ HTTP שזה פורט 80 בעיקרון אין עם זה בעיה, אבל זה לא קשור בחברה זה קשור בראוטר.

חסימה של פורטים יכולה להיות קשורה בראוטר, אם לדוגמה יש לך VOIP של אחת מהחברות והחייגן שלך הוא בתוך המודם של ה VOIP והרואטר מחובר מאחוריו, יש לך QOS שכולו עובר דרך המודם של ה VOIP, לכן לא לחבר בחיים את המודם VOIP ראשון ותמיד מאחורי ראוטר (אם אתם ב 012 תבקשו מודמים של MPLS [אם זה עדיין קיים]).
בכל מקרה יש הרבה ראוטרים שצריך לפתוח פורטים ידנית כדי להשתמש באימיול או טורנטים למינהם, אם מורידים מ HTTP שזה פורט 80 בעיקרון אין עם זה בעיה, אבל זה לא קשור בחברה זה קשור בראוטר.
הם דורשים ממך לחבר את המודם VOIP לפני הראוטר. מבלבלים את המוח שאחרת זה יוצר בעיות ושהם לא תומכים בזה.
(אבל לא לא עשיתי את זה בזמנו- והעפתי את הVOIP הזה לקיבינימט)

אני יודע, בזמנו גם אני הייתי אומר את זה 😃
אבל זה לא בעיה לחבר את הראוטר לפני ה VOIP, זה תלוי בדגם VOIP שקיבלת, אם רשום מאחורה במדבקה MPLS אתה מסודר, אם רשום משהו אחר נדרש להיכנס לפאנל של ה VOIP ולשנות פשוט שזה יקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר וזהו.
היה לי VOIP של 012 בבית מאחורי ראוטר, פשוט קינפגתי את זה וזה עבד טוב (היה לי גם VOIP בפלאפון, הייתי בניסוי מעפן שהיה דיי מוצלח עד החודש האחרון שלו שכל שיחה התנתקה אחרי 5 דקות).

זה שיש הגדרות מוזרות בראוטרים שלכם זה לא קשור. אף ספק שירצה לחסום פורט כלשהו לא יעשה את זה מהראוטרים הביתיים שלכם. זה מגוחך.

זה דיפולט בראוטרים המסריחים שמחלקים בחינם אם אתה מתחייב ל 500 חודשים.
לא מחלקים לך לינקסיס, מחלקים לך LEVEL1 או EDIMAX

נכון, אבל ספקיות עושות QOS פנימי ומביאה תיעדוף לדברים כאלו ואחרים.
מפה נולד כל החרא הזה של פרופיל GAMERS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית