הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום שאלה לגבי HCG

• פותח/ת השרשור דני
  • פורסם בתאריך
ד

דני

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
בן 44
אני לא קשור לפיתוח הגוף אבל הגעתי לנושא עקב חיפושי אחר פיתרון לבעיה שלי-ניוון אשכים בעקבות תרופה בשם איטרנול (נגד פטריה בעור)שנתן לי רופא עור לפני שנתיים ועדיין לא חזרתי לעצמי (לפני מה שקרה לא היתה לי שום בעיה בכל נושא המין-הייתי מעל ומעבר בחוזק מיני)

ראיתי באינטרנט שמה יכול להבריא ניוון אשכים ולהחזירם לגודלם זה HCG
דיברתי עם כ-10 רופאים ופרופסורים בארץ-על ה HCG *
והם נשמעו לי לא מקצועיים-לא יודעים לטפל ב HCG

הבנתי מהאינטרנט שמזריקים את זה פעם-פעמיים בשבוע -וזה בעזרת השם יכול להחזיר לי את הביצים והחוזק המיני שהיה לי לפני שלקחתי את האיטרנול לפני שנתיים

מישהו פה יכול לטפל / להדריך / לכוון / להפנות למי יעזור לי לעשות את הטיפול ב HCG בצורה מיקצועית והכי טובה

מחכה לעזרתכם המהירה

טיפול לבד ב HCG לא בטוח שיבריא את ניוון האשכים, אין תחליף לטיפול עם רופא מומחה, בפורום הזה אין כאן אף אחד עם הסמכה.
אני לא מאמין שאין שום רופא בארץ שאינו יודע לטפל במקרה שלך.
תחפש רופא מומחה פרטי, במידה ולא מצאת. אז אתה יכול תמיד(אם יש כסף) להיבדק אצל רופא מומחה מחו"ל.

מסכים לגמרי. זה נשמע כאילו אתה צריך HRT (טיפול הורמונלי) לך לאנדוקרינולוג עם בדיקות דם הורמונליות עדכניות הוא\היא כבר ידעו מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית