הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למביני המחשבים

למה למישהו לעדכן דרייבר דרך תוכנה ועוד ב SAFE MODE? ימי WIN95 עברו צריך להתעורר.

תעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך

זה מה שעשיתי כאשר משחק נתקע לי אתמול בשלב השני (SC2)

אחרי שעידכנתי את הדרייבר חזר לעבוד חלק

נערך לאחרונה:
למה למישהו לעדכן דרייבר דרך תוכנה ועוד ב SAFE MODE? ימי WIN95 עברו צריך להתעורר.
התוכנה מוחקת שאריות של הדרייבר לכרטיס מסך(מה שמאפשר עדכון מלא לקבצים),בנוסף בסייף מוד התוכנה אפילו מוצאת עוד קבצים.
בקיצור היא בסך הכל מוחקת שאריתו שהמחיקה הרגילה לא מוחקת.
תודה על הזלזול?

זה לא זילזול אין מאחורי זה שום בסיס טכני, כאשר הדרייבר החדש עושה OVERWRITE לכל הקבצים הישנים ואין צורך להסיר ואז להתקין, זו פעולה שהיו עושים לפני עשור אבל כבר לא תקפה היום.
יש דרייברים שיסירו את הקודם אוטומטית ויתקינו את החדש ואז יבקשו לעשות ריסט, יש כאלו שעושים את זה אוטומטית בלי שתדע בכלל תוך כדי ההתקנה.

משה לך לכל פורום מכובד ויגידו לך שלא תמיד כל ההתקנה מוסרת באופן נקי. מומלץ להשתמש בתכנות כמו driver cleaner להסרת הדרייברים. אין צורך בצעדים קיצוניים כמו לעשות את זה ב-safe mod.

זה לא זילזול אין מאחורי זה שום בסיס טכני, כאשר הדרייבר החדש עושה OVERWRITE לכל הקבצים הישנים ואין צורך להסיר ואז להתקין, זו פעולה שהיו עושים לפני עשור אבל כבר לא תקפה היום.
יש דרייברים שיסירו את הקודם אוטומטית ויתקינו את החדש ואז יבקשו לעשות ריסט, יש כאלו שעושים את זה אוטומטית בלי שתדע בכלל תוך כדי ההתקנה.
תכתוב את זה בHWZONE תראה מה יכתבו לך:victory:

עריכה:
Cygnus (מותר לקרוא לך בשם האמיתי ? O: ) אין חובה להשתמש בסייף מוד אבל אתה תראה בעצמך שהוא מוצא הרבה יותר "שאריות",והדבר אפילו מומלץ בעידכון תת גרסאות(10.2-10.3 נגיד)

נערך לאחרונה:
אני אף פעם לא עשיתי את זה ואף פעם גם לא ראיתי שהמליצו על זה במקרים "רגילים" שאין בעיות מיוחדות של דרייברים והכל עבר חלק.

מה דגם הכרטיס מסך שיש לך? נדמה לי שהוא לא מיועד למשחקים כבדים לכן הוא נתקע לך

glubi, אתה לא יודע את השם האמיתי שלי 😃 ניק זה ניק ואין משמעות לקרוא לי בניק קודם שאינו רלוונטי לכאן 😃

משה, אתה יודע מה לרוב אתה עונה לאנשים שאומרים "לי אף פעם לא היתה בעיה עם זה וגם לא שמעתי על החשיבות של הדבר הזה" 😛

במקרה הזה, זה פשוט נראה מיותר, אם יש לך בעיה אז תעשה את זה אם לא אז לא.

glubi, אתה לא יודע את השם האמיתי שלי 😃 ניק זה ניק ואין משמעות לקרוא לי בניק קודם שאינו רלוונטי לכאן 😃

משה, אתה יודע מה לרוב אתה עונה לאנשים שאומרים "לי אף פעם לא היתה בעיה עם זה וגם לא שמעתי על החשיבות של הדבר הזה" 😛
:aFypqSlkBU:ניר סיפר לי(ender)

• פותח/ת השרשור
איזה וינדוס יש לך? תלחץ מקש ימני על המחשב שלי ותעשה מאפיינים תראה איזה וינדוס ואיזה SP מותקן לו (בהנחה שזה XP)
בקשר לכרטיס מסך, צריך לדעת איזה כרטיס מסך יש לך.
בשביל זה תתקין EVEREST
http://www.lavalys.com/sites/default/files/releases/everestultimate550.exe
ותשים את הסריאל הזה:
http://www.mediafire.com/?xjqouye4oq4

תלחץ שם על summary וזה יגיד איזה כ.מ יש לך.

אחרי זה אתה הולך לכאן:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

ובוחר את הדגם שראית ב EVEREST ומוריד את הדריבר, מתקין ועושה ריסט ומנסה שוב.

משה יש לי XP .. איך אני בודק איזה SP יש לי?
נכנסתי לSUMMARY , איפה אני רואה שם איזה כרטיס מסך יש לי? איך זה נקרא?
ובאתר שהבאת לי אחרי.. יש שם עוד הרבה אפשרויות שצריך למלא.. אתה יכול להסביר קצת יותר?
תודה

נערך לאחרונה:
ב Summary רשום לך :
OS Service Pack ומצד ימין הסרביס פאק שלך אם רשום לך 2 אז יש לך SP2 ואם רשום לך 3 אז זה SP3 כמובן שרשום לך קודם Service Pack ואז את המספר חח .
ב SUMMARY יש Video Adapter מה שרשום בצד ימין זה הכרטיס מסך שלך .
אממ לגבי השלישי קודם תגיד איזה כרטיס מסך יש לך ואז יהיה יותר קל להוביל אותך לדרייבר ..
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. יש לי סרוויס פאק 3 , והכרטיס מסך הוא : ATI RADEON HD 3200 GRAPHICS

ובאתר הזה שמשה הביא לי אין את האפשרות של הכרטיס מסך שלי.. מה לעשות?

זה מחשב נייד כי הכ.מ הוא למחשבים ניידים ו 3200 זה כרטיס מאוד חלש, לא חושב שתצליח להריץ איתו משחקים ואם כן אז בהכי LOW וגם זה בספק.

• פותח/ת השרשור
זה מחשב רגיל.
אפשר איך שהוא לנסות לשדרג אותו? למחוק דברים, או משהו כזה?
וגם בתוכנה שמישהו הביא פה זה רשם לי שאני יכול לשחק נורמלי בפרו או פיפא.. לא זוכר

באתר של הדרייברים תבחר בראשון
Desktop
אחרי זה Radeon HD
ואז יהיה לך Radeon 3xxx

ואז תבחר את המערכת הפעלה שלך ותזרום משם.

כבר בדקת וראית שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות המינמליות של פיפא,הפתרון הוא לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב (בהנחה שיש לך מספיק זכרון )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית