הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שחיפים נמאסתם

אין כמו להתאמן בבית השקעה חד פעמית של כמה אלפי שקלים ואף בן זונה לא מוציא אותך מ״שלוות האימון״ שלך
והכי מצחיק שעכשיו כולם מבקשים לבוא להתאמן אצלי כי נשרף פה החדר כושר הכמעט יחיד שיש באילת חח
תגיד רציתי לדעת.. יש הולמס פלייס באילת?
כי יש לי כרטיס כזה שאפשר להכנס בכל הארץ אז חשבתי אולי באיזה חופשה אני יתאמן שם חח

גם לי פעם היה איזה קטע עם סבא אחד, בזמן שנחתי מסט של סקוואט. השתנתי על הראק ומסביב לו, והוא בא אלי ביציאה של "מה לעזאזל אתה עושה? אתה מלכלך פה!", אמרתי לו "בוא ותפסיק אותי, נראה אותך פולש לטריטוריה שלי".

צחוק צחוק, אבל זה קרה באמת... יש לי עדים! חחחחח

אתה יודע, גם יש צורה לדבר לאנשים מבוגרים ממך. מה שאתה עשית זה פשוט להיות ערס.
ממש ממש לא... אני תמיד נותן כבוד לאנשים מבוגרים, אבל יש אנשים שמחפשים את הטאקלים האלה, והוא אחד מהם, יש לי חבר שמתאמן איתי שהוא מה"צועקים", אז הוא גם כמה פעמים התבכיין למדריך עליו, והוא שמעתי אותו מדבר מאחורי הגב "למה הם עושים את זה זה יפגע בהם" ובולשיט בסגנון הזה, בנוסף הבנאדם הכלל לא משתמש במוט אף פעם וזה הרגיז אותי כי הוא נטו חיפש לריב... אז במקרים כאלה אין יותר מדי ברירות...

ממש ממש לא... אני תמיד נותן כבוד לאנשים מבוגרים, אבל יש אנשים שמחפשים את הטאקלים האלה, והוא אחד מהם, יש לי חבר שמתאמן איתי שהוא מה"צועקים", אז הוא גם כמה פעמים התבכיין למדריך עליו, והוא שמעתי אותו מדבר מאחורי הגב "למה הם עושים את זה זה יפגע בהם" ובולשיט בסגנון הזה, בנוסף הבנאדם הכלל לא משתמש במוט אף פעם וזה הרגיז אותי כי הוא נטו חיפש לריב... אז במקרים כאלה אין יותר מדי ברירות...
מזה קשור "מחפש לריב" למה ניראלך שכל בנאדם מחפש לריב? בנאדם מבוגר, ביקש ממך משהו קטן אתה יכול להגיד לו גם לא אבל אתה באת בצורה מלוכלכת.
ומה אתה משחק אותה איזה ערס שמדבר ככה אני רוצה ליראות אם אתה תגיד את זה לבנאדם שהוא לא 40 שנה מעליך.
תיתיחס בכבוד כמו שאתה היית רוצה שלא ידברו אליך ככה שתיהיה בגיל הזה או שידברו ככה למשפחה שלך או שתמשיך לדבר ככה.. עד שתיפול על הבנאדם הלא נכון ותקבל משקולת לראש

מזה קשור "מחפש לריב" למה ניראלך שכל בנאדם מחפש לריב? בנאדם מבוגר, ביקש ממך משהו קטן אתה יכול להגיד לו גם לא אבל אתה באת בצורה מלוכלכת.
ומה אתה משחק אותה איזה ערס שמדבר ככה אני רוצה ליראות אם אתה תגיד את זה לבנאדם שהוא לא 40 שנה מעליך.
תיתיחס בכבוד כמו שאתה היית רוצה שלא ידברו אליך ככה שתיהיה בגיל הזה או שידברו ככה למשפחה שלך או שתמשיך לדבר ככה.. עד שתיפול על הבנאדם הלא נכון ותקבל משקולת לראש
תגיד אתה דפוק?
א.אני לא משחק אותה ערס, כי אני לא
ב.אל תטיף לי מוסר

ויפה מאוד שאתה מנתח את הסיטואציה וזה אבל בתכלס לא היית שם ואתה לא יודע מה היה ובאיזה צורה הוא ביקש או דיבר, אז בבקשה תספיק לשחק אותה איזה צדיק שמגן על כבודם של מבוגרים... כן תתפלא יש גם אנשים שהם מבוגרים והם חארות.

וכמובן שזה לא קשור לגיל, גם אם הוא היה בן 18, 25, או 30 הייתי מדבר אליו באותו צורה אם הוא היה בא באותה גישה.

• פותח/ת השרשור
לא חסרים אנשים שמחפשים צומת לב במקומות ובזמן לא נוחים.

הבעיה היא שלפעמים הם באים אליך בדיוק שאתה מרים את הסט הכבד בדדליפט\סקוואט\בנצ' - בנקודה שאתה בקושי נושם ועצבני. אם משפטים מפגרים - "אתה יודע, שאתה יכול לגרום לעצמך נזק לגב?" \ "בקצב הזה תיהיה לך דלקת בכתפיים?" גרררררררררררררררררררררר

לא חסרים אנשים שמחפשים צומת לב במקומות ובזמן לא נוחים.

הבעיה היא שלפעמים הם באים אליך בדיוק שאתה מרים את הסט הכבד בדדליפט\סקוואט\בנצ' - בנקודה שאתה בקושי נושם ועצבני. אם משפטים מפגרים - "אתה יודע, שאתה יכול לגרום לעצמך נזק לגב?" \ "בקצב הזה תיהיה לך דלקת בכתפיים?" גרררררררררררררררררררררר

גם אלי אנשים באו ובאים באמצע סטים ואני עדיין יודע איך לדבר איתם, ובטח ובטח אם הם מבוגרים ממני.
לבנאדם צריך להיות טיפת תושיה ושיקול לדעת בשביל לדעת להתנסח ולא ללכת לחפש ריבים.

הכי מצחיק אותי אלו שבאים לחדר מנוחה ומקלחות וכאילו עשו איזה אימון קשה כולה הליכון אופניים וכמה מכשירים כאלה ומתחילים להתנשף ולגנוח כמו לא יודע מה

אין כמו להתאמן בבית השקעה חד פעמית של כמה אלפי שקלים ואף בן זונה לא מוציא אותך מ״שלוות האימון״ שלך
והכי מצחיק שעכשיו כולם מבקשים לבוא להתאמן אצלי כי נשרף פה החדר כושר הכמעט יחיד שיש באילת חח

חדר כושר זה גם מקום סוציאלי, יש לי שם המון אנשים שאני מדבר לפעמים כשאני שם, המאמנים אחלה אנשים וכיף להיות שם לרוב. זאת גם הזדמנות נחמדה לחטוף בת זוג לפעמים

• פותח/ת השרשור
אני מכיר את אלה - שחיפים שדופקים פוזות מול הראי - מרימים את החולצה ובודקים כל שניה את החצי קוביה שיש להם.

ואחר כך הולכים ומפמפמים ידיים עם משקוליות יד של 5 ק"ג.

---------- התגובה התווספה ב 19:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:45 ----------

חדר כושר זה גם מקום סוציאלי, יש לי שם המון אנשים שאני מדבר לפעמים כשאני שם, המאמנים אחלה אנשים וכיף להיות שם לרוב. זאת גם הזדמנות נחמדה לחטוף בת זוג לפעמים

מסכים לגמריי. את המרוקאית שלי הכרתי שם 😃

גם אלי אנשים באו ובאים באמצע סטים ואני עדיין יודע איך לדבר איתם, ובטח ובטח אם הם מבוגרים ממני.
זה תלויי בסיטואציה שבה אתה נמצא ואיך הבנאדם פונה אליך ואיך הוא מדבר, כמובן גם שזה תלויי בבנאדם, יכול להיות שאתה mr goody2shoe שנחמד לכולם, גם אני בנאדם נחמד, אבל כשבנאדם בה אלי ככה אחרי שאני עושה סט סופר כבד ומדבר לא יפה אין לי כח להתעסק איתו יותר מדי...

למה לא לחפש ריבים? זה אחד הדברים הכי כיפיים בחיים.
מסכים לגמריי. את המרוקאית שלי הכרתי שם 😃
חוב לראק? 🙄

חח בדיוק בגלל זה שאלתי. מרוקאית זה לא התפארות 🤡
אם פגשת אותה בחד"כ היא בטוח כוסית, לא?
אבל בעצם אין מרוקאיות כוסיות...אז לא... 😛

הכי מצחיק אותי אלו שבאים לחדר מנוחה ומקלחות וכאילו עשו איזה אימון קשה כולה הליכון אופניים וכמה מכשירים כאלה ומתחילים להתנשף ולגנוח כמו לא יודע מה
אז אתה מהטיפשים שמאמינים שהאימון היחידי הקשה בעולם הוא אימון משקולות?
כאילו על האופניים ועל ההליכון אי אפשר להתעייף? (שלא נדבר על העובדה שכל אחד שונה, ויש אנשים שגם מ2 דקות על ההליכון מתעייפים מספיק מספיק בשביל להתנשף ולגנוח).

אני אחרי כמה דקות (לא ארוכות) של ריצה מהירה מתנשף בטירוף (כי אני לא רץ כמעט בכלל והכושר שלי ברצפה)

אבל לגנוח עוד לא יצא לי

לא אמרתי את זה להתנשף בסדר , אבל יש גבול לגניחות שבנאדם יכול לעשות אחרי אימון כזה אני לא צריך לבוא למקלחות ולשמוע אנשים גונחים כאילו הם דוחפים משהו ( סליחה על הדיבור כן לא ידעתי איך להגיד את זה .. ) .
אני יודע שהליכון וכל זה , זה אימון קשה מי אני שיכול להגיד שלא אני מתעייף תוך איזה כמה זמן שאני רץ .
אני לא באתי לבקר שיטות אימון או משהו אין לי ידע גדול בשביל זה אז אני מעדיף לשתוק בנושא הזה אבל דיברתי על זה שהם באים למקלחות וחדר מנוחה ומתחילים לגנוח לי ולהתנשף אחרי שהם נחו כמה דקות וסידרו את הדופק והכל ..

איך לחטוף אחי יש שם מלא עדים?!🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית