שחיפים נמאסתם

• פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי, אבל הוא לא התפאר בה. אבל בוא ננסה:
ליאור, המרוקאית שלך כוסית?

אני יצא עם כוסית? 😃 אין מצב - יש להן אופי של ב'יציות

נ.ב. לי דווקא נראה שאתה תראה כוסיות דוברות גרמנית ? (ולא בRTL)

---------- התגובה התווספה ב 01:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:07 ----------

חח בדיוק בגלל זה שאלתי. מרוקאית זה לא התפארות 🤡
אם פגשת אותה בחד"כ היא בטוח כוסית, לא?
אבל בעצם אין מרוקאיות כוסיות...אז לא... 😛

חחחח - בטח אתה אשכנטוז כמוני.

נערך לאחרונה:
לא חסרים אנשים שמחפשים צומת לב במקומות ובזמן לא נוחים.

הבעיה היא שלפעמים הם באים אליך בדיוק שאתה מרים את הסט הכבד בדדליפט\סקוואט\בנצ' - בנקודה שאתה בקושי נושם ועצבני. אם משפטים מפגרים - "אתה יודע, שאתה יכול לגרום לעצמך נזק לגב?" \ "בקצב הזה תיהיה לך דלקת בכתפיים?" גרררררררררררררררררררררר
אני נכנסת באנשים שפונים אלי באמצע הסט. אין דבר שמרתיח אותי יותר. התלוננתי על מאמנים שעשו את זה. בזמן אימון אישי ליד המתאמן שלו צעקתי עליו שהוא לא מקצועי ומסכן את בריאות המתאמנים, שלא מוציאים מריכוז בן אדם שיש לו על הגב יותר משקולות ממה שהאינטילגנציה שלו מאפשרת לו לסכום. אני גם הולכת ומתלוננת למנהל משמרת. ומוודא שהוא רושם את התלונה שלי. היתה מאמנת ששבוע אחר כך נעלמה. למיטב הבנתי לא הייתי היחידה שהתלוננה עליה. אני מבהירה טוב מאוד שלא יפנו אליי. ובאמת כבר לא עושים את זה. אין ברירה, אבל להסתובב עם פרצוף של "נראה אותך פונה לדבר איתי" בחדר כושר זה הדבר היחיד שעוזר.

ממש ממש לא... אני תמיד נותן כבוד לאנשים מבוגרים, אבל יש אנשים שמחפשים את הטאקלים האלה, והוא אחד מהם, יש לי חבר שמתאמן איתי שהוא מה"צועקים", אז הוא גם כמה פעמים התבכיין למדריך עליו, והוא שמעתי אותו מדבר מאחורי הגב "למה הם עושים את זה זה יפגע בהם" ובולשיט בסגנון הזה, בנוסף הבנאדם הכלל לא משתמש במוט אף פעם וזה הרגיז אותי כי הוא נטו חיפש לריב... אז במקרים כאלה אין יותר מדי ברירות...

אני חופשי מעיר לצועקים והגונחים, או מחקה אותם כדי שיבינו עד כמה מגוכחים הם נשמעים, ו/או מלכלך עליהם אצל מנהל המשמרת/בעל הבית...ויש מי שיעיד.
במקרים כאלה אין ברירה

• פותח/ת השרשור
למה זה מגוחך לתת צעקה כשתה נותן סקוואט\דדליפט\בנצ' בסט כבד.... זה משחרר עצבים וגם נותן מוטיבציה

האמת היא שבמכון שאליו אני מגיע עוד לא כל כך יצא לי לשמוע גניחות סקוואט, אבל גונחי בנצ' יש לא מעט וצריך להיות שם ולסבול בשביל להבין

אם אני קולט מישהו מתקרב להעיר לי (וזה בדרך כלל מישהו חדש יחסית כי הgym rats כבר מכירים אותי בתור "ההוא שעושה רק תרגילי רגליים") אני מתעלם נכנס לעוד סט (אם נחתי מספיק) וצועק יותר חזק ככה שיבין לעשות אחורה פנה.

ומאמנים חדשים זה הכי קל:
"אתה שובר לעצמך את הגב"
"בוא תראה לי איך אתה עושה סקוואט מלא"
"לא עושה סקוואט מלא"
"אז אל תתערב"

המצב שלכם טוב...
אצלי בדרך כושר אני היחידי שעושה דדליפט וכל פעם אבל כל פעם כשאני מתחיל לעשות אז באים אלי אנשים "תגיד אתה לא חושב לפעמים על הגב שלך?"
ואני כולה עושה 125 דדליפט... שלא נדבר על זה שאני עושה סקוואט אז אני רואה את האנשים נעצרים על המכשירים ומסתכלים דרך המראות וכל אחד בקומבינה אחרת.. חח
כשהתחלתי PC זה היה השיא... סבבה דדליפט התרגלו אבל PC?! כל אחד שואל אותי אם אני הולך לאולימפיאדה וכאלה חחח
אבל הכי טוב לזרום... למה שתגדל לי איזה שערה לבנה על הראש? בגלל שמישהו מאמין למיתוסים ואמר שזה רע לגב?
פשוט תזרמו ותעשו כן עם הראש או משהו.. או שזה ששאל אותי אם אני לא חושב על הגב לפעמים אז אמרתי לו שלא חח
אגב אותו בן אדם שאל אותי אם אני על אבקות ניפוח אז אמרתי לו שזה סתם וזה כמו לאכול טונה אז הוא אמר לי שזה לא אותו דבר ושזה כימי וזה מנפח בלה בלה בלה... פשוט אמרתי לו "וואלה יכול להיות אני לא יודע" אז הוא הבין שהוא טעה ואין לי כח להתווכח

באחד הימים היה מאמן חדש שניגש אלי כשעשיתי פרס ואמר לי לישר את האמות, אמרתי לו שאני עושה ככה בכוונה וזאת צורה של טכניקה, למרות זאת אני מודה לו על ההערה
והוא אחלה בנאדם, עוזר לי כל הזמן כשאני מבקש ממנו לשמור עלי בבנץ ואנחנו מדברים,
לא צריך תמיד להיות בי'צים, חלק מהמדריכים הם גם אנשים אתם יודעים :X

באחד הימים היה מאמן חדש שניגש אלי כשעשיתי פרס ואמר לי לישר את האמות, אמרתי לו שאני עושה ככה בכוונה וזאת צורה של טכניקה, למרות זאת אני מודה לו על ההערה
והוא אחלה בנאדם, עוזר לי כל הזמן כשאני מבקש ממנו לשמור עלי בבנץ ואנחנו מדברים,
לא צריך תמיד להיות בי'צים, חלק מהמדריכים הם גם אנשים אתם יודעים :X

מסכים איתך - אצלי המצב כבר נהיה ממש פשוט.

מדריכים שמכירים אותי מעירים לי רק כשהם באמת חושבים שמשהו לא בסדר ולהם אני דווקא עונה ומסביר אם הם מחפשים להשכיל קצת (או אם הם חושבים שאני טועה אני נוטה לשתף פעולה ולהקשיב).

אלו שלא מכירים אותי אני פשוט אומר להם שהכל בסדר.

לסתם כאלה שטוענים שאני מפריע להם - "צודק, טעות שלי".

ולטמבלים שמתלוננים על אלמנטים בטיחותיים ("שים סוגרים למוט !! זה יכול לפגוע במישהוא" בזמן בנץ' או דדליפט) התשובה הקבועה היא "לא, זה לא - אבל אם אתה חושב אחרת תפנה למדריך".

המצב שלכם טוב...
אצלי בדרך כושר אני היחידי שעושה דדליפט וכל פעם אבל כל פעם כשאני מתחיל לעשות אז באים אלי אנשים "תגיד אתה לא חושב לפעמים על הגב שלך?"
ואני כולה עושה 125 דדליפט... שלא נדבר על זה שאני עושה סקוואט אז אני רואה את האנשים נעצרים על המכשירים ומסתכלים דרך המראות וכל אחד בקומבינה אחרת.. חח
כשהתחלתי PC זה היה השיא... סבבה דדליפט התרגלו אבל PC?! כל אחד שואל אותי אם אני הולך לאולימפיאדה וכאלה חחח
אבל הכי טוב לזרום... למה שתגדל לי איזה שערה לבנה על הראש? בגלל שמישהו מאמין למיתוסים ואמר שזה רע לגב?
פשוט תזרמו ותעשו כן עם הראש או משהו.. או שזה ששאל אותי אם אני לא חושב על הגב לפעמים אז אמרתי לו שלא חח
אגב אותו בן אדם שאל אותי אם אני על אבקות ניפוח אז אמרתי לו שזה סתם וזה כמו לאכול טונה אז הוא אמר לי שזה לא אותו דבר ושזה כימי וזה מנפח בלה בלה בלה... פשוט אמרתי לו "וואלה יכול להיות אני לא יודע" אז הוא הבין שהוא טעה ואין לי כח להתווכח

אחד לאחד מה שהיה לי בחודשיים הראשונים במכון.
אבל היום כבר הקבועים מכירים אותי ולא אומרים לי כלום. אני עדין קולט מבטים מכל כיוון אבל לפחות אף אחד לא מפריע. ועם המדריכים יש לי הסכם: אני שם סוגרים והם עוזבים אותי בשקט.

נ.ב היה לי מקרה מצחיק שלשום על מדריך ששמר לי בבנץ' ובין הסטים הוא אומר לי
"אתה יודע שמה שאתה עושה זה צ'יט נכון?" לקח לי איזה חמש דקות לעכל על מה בכלל הוא מדבר עד שהבנתי - כל הטמבלים על הבנץ' אצלנו במכון עושים את זה עם הרגליים באויר או על המעקה הזה ממול או רגל משולבת על רגל על ספסל משהו ליצני חבל על הזמן!!!
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

אני הכי אוהב את המדריכים שאומרים לך לשים רגל קדימה רגל אחורה בפרס. גאונות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשבע חחחחחחחחחחחחחחחח מי זה?! XD
אני מת מה קרה היום לחדכ
היום אריאלה אמרה לנווה שהיא לא "מרשה" לו לעשות יותר סקוואט

אצלי דווקא המדריכים סבבה, חלק אפילו מנסים ללמוד. חוץ מאחד שטוען שסקוואט מלא יותר קל מחצי סקוואט בגלל שבחצי סקוואט מעורבים פחות שרירים ברגליים ורוחב הרגליים יותר קטן :S

ולא הבנתי למה אתם לא שמים סוגרים? מה ההגיון?

יש לי הרבה סיפורים על שחיפים מעצבנים.

--- עשיתי דדליפט 140 ומישהו הלך למדריך ואמר לו (מאחורי הגב, אני לא ראיתי\שמעתי) משהו בסגנון "תראה מה הוא עושה, איך אתה נותן לו לעשות כזה דבר ככה, בלי השגחה???"
המאמן בא אליי אחרי זה סיפר לי, התחלנו להסתלבט על ההוא חחח, אחלה מאמן

--- עכשיו, אני הכי שונא את האנשים האלה שיעירו לך משהו אבל הם לא יקשיבו להסבר שלך כי הם בטוחים שהם צודקים ולא מעניין אותם מה יש לך להגיד.
פעמיים קרה שאנשים מטוטמים, פשוט מפגרים, שעושים סקוואט HB (יותר נכון רבע-סקוואט HB) באים ומתחילים להטיף לי על כמה אני לא עושה סקוואט נכון. אני שואל אותם "מה לא בסדר?", והם מתחילים להגיד לי "הרגליים צריכות להיות ישרות, ובלהלבלהלה" ומאפיינים של HB (רבע-HB).
וכשמנסים להסביר להם שיש HB ויש LB ואלו שני דברים שונים הם לא ממש מקשיבים ומנפנפים אותך במשפטים כמו (אמיתי)
"לא יודע, זה לא נראה לי בריא מה שאתה עושה." :🙁

--- עשיתי כפיפות בטן בשיפוע עם 20 קילו, המאמנת באה ואומרת לי כאילו אני דפוק "אתה רציני שאתה עושה כפיפות בטן עם משקולת של 20 קילו?!?!?!?!" ואז שאלתי אותה "כן, מה לא בסדר?" (ככה אני תמיד שואל, בשביל לשמוע מפניני חוכמתם של הטמבלים במכון ורק אז לצחוק). ואז היא התחילה לדבר על זה ששרירי בטן זה לא כמו שרירים אחרים שמתנפחים וצריך בלי משקל למליון חזרות בשביל ר*ב1ע*ם

--- אני עושה סקוואט ומאמן בא ומתעקש שאני אסתכל למעלה. והוא נודניק. אני עושה את עצמי מסתכל למעלה שיעזוב אותי והוא חוזר אימון אחרי ועוד פעם מציק.

--- בבנצ'. המנהל של החדר כושר שחושב שהוא מבין בא ואומר לי לא להקשית גב ומתחיל להציק עם רוחב האחיזה ("יותר צר קצת. כן ככה. לא, קצת יותר רחב". טפו עליך!) 😵‍💫🥊

אצלי במכון יש תמאמנים הכי טובים, לא אומרים כלום ונותנים לעשות מה שבא, המקסימום זה אם יש מאמן חדש אז הוא שואל בשביל מה אנחנו עושים או מה אנחנו עושים, אז מסבירים לו ואז או שהוא סבבה אתנו או עוזב אותנו בשקט...

המקום מפוצץ בשחיפים וזקנים, אבל יש קבוצה יחסית גדולה של אנשים שמתאמנים רציני וזה מה שטוב, ואף אחד לא מתקרב אלינו בזמן אימון, רק בפעמים ממש נדירות(בדרך כלל אם הבן אדם חדש), ולפי איך שהוא מדבר או שאנחנו מסבירים לו או שאנחנו עונים לו ככה שהוא לא יפנה אלינו יותר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית