הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים Carbohydrate- vs Fat-Controlled Diet Effect on Weight Loss and Coronary Artery Diseas

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
Nutr Clin Pract. 2010 Oct;25(5):542-7.
Carbohydrate- vs Fat-Controlled Diet Effect on Weight Loss and Coronary Artery Disease Risk: A Pilot Feeding Study.

Mueller C, Masri B, Hogg J, Mastrogiacomo M, Chiu YL.

Charles Mueller, CDN, Clinical and Translational Science Center, Weill Cornell Medical College, Box 149, 1300 York Ave, New York, NY 10065; [email protected].
Abstract

This pilot study compared weight loss and serum indicators of coronary artery disease (CAD) risk between 2 weight loss (energy-deficit) diets, one controlled for carbohydrate as a percentage of total calories and the other controlled for fat as percentage of total calories. Participants were randomized to 1 of 2 diets and fed on an outpatient basis for 70 days, after which they followed their diets using their own resources for an additional 70 days. Energy deficit for the diets was determined by indirect calorimetry with a 500- to 750-calorie per day adjustment. Weight and CAD risk indicators and serum lipid and C-reactive protein levels were measured at baseline, day 70, and day 140. The study was completed by 16 of 20 participants who were able to comply with the feeding portion of the study as well as with follow-up appointments during the second (self-management) period of the study. Participants lost weight in both diet groups (24.4 lbs, carbohydrate controlled; 18.5 lbs, fat controlled), and serum CAD risk factors decreased in both groups. There were no significant differences in CAD risk factors between diet groups, although there was a trend toward lighter low-density lipoprotein (LDL) size in the carbohydrate-controlled group. During the self-management portion of the study, weight loss stalled or regained from loss during the previous feeding period. The results, although underpowered, are consistent with recent studies in which macronutrient ratio of total calories in diet did not affect degree of weight loss and in which carbohydrate-controlled diets produced a predominance of lighter LDLs.

PMID: 20962315 [PubMed - in process]​
🚬🤪🚬🚬🤪🚬

סבלנות. זה רק יקח עוד כמה שנים עד שהנזק של שונאי השומן וחובבי ה"healthy whole grains" יתפוגג. לוקח זמן להחליף פרדיגמה.

שום דבר נוראי לא יקרה. כשאנשים יצרכו יותר בשר התעשייה תתאים את עצמה. אם כבר אז אפשר להגיד שהיום הבשר יקר משמעותית ממה שהוא בתכלס יכול להיות. (למרות שאין דבר כזה יקר או זול מבחינה כלכלית של ביקוש והיצע.)
באותו ההקשר אפשר להגיד שאותי מדאיג מה יקרה בחד"כ שלי אם אנשים יתחילו לעשות סקוואטים. 😆😆😆
יש רק כלוב אחד וגם לו קשה לקרוא "כלוב" - אז להפסיק לייעץ לכולם לעשות סקוואטים? 😛 חד"כ יתאימו את עצמם.

נערך לאחרונה:
שום דבר נוראי לא יקרה. כשאנשים יצרכו יותר בשר התעשייה תתאים את עצמה. אם כבר אז אפשר להגיד שהיום הבשר יקר משמעותית ממה שהוא בתכלס יכול להיות. (למרות שאין דבר כזה יקר או זול מבחינה כלכלית של ביקוש והיצע.)
.
לגבי תעשיה - זה לא רק עניין של ביקוש והיצע אלא גם עניין של משאבים, פוליטיקה ומדיניות של ייבוא במדינה (ועוד כל מיני גורמים כיפיים כמו מחלות של חיות המשק שראינו בזמן האחרון שגם משפיעות על מחירי הבשר). אז אל תחשוב שאם הביקוש יגדל ההיצע יגדל אוטומטית והמחיר לא ישתנה כי זה לא נכון.
נקווה שבקרוב יתחילו לגדל בשר בכמויות מסחריות בתנאי מעבדה והתעשייה תעבור לזה 👏(משאלה אישית שאין לה קשר לכלכלה)

נערך לאחרונה:
לגבי תעשיה - זה לא רק עניין של ביקוש והיצע אלא גם עניין של משאבים, פוליטיקה ומדיניות של ייבוא במדינה (ועוד כל מיני גורמים כיפיים כמו מחלות של חיות המשק שראינו בזמן האחרון שגם משפיעות על מחירי הבשר). אז אל תחשוב שאם הביקוש יגדל ההיצע יגדל אוטומטית והמחיר לא ישתנה כי זה לא נכון.
נקווה שבקרוב יתחילו לגדל בשר בכמויות מסחריות בתנאי מעבדה והתעשייה תעבור לזה 👏(משאלה אישית שאין לה קשר לכלכלה)

מסכים איתך ב 100%! לא אמרתי שהמחיר לא ישתנה או שההיצע יגדל אוטומטית פשוט התכוונתי שאני לא דואג כמו שאמר פה antipop_killaa שהמחירים יעלו דרסטית- כי אני חושב שהשוק (והכוונה פה לכל הגורמים מדיניים, כלכליים, תעשייתיים, טכנולוגיים) יגיב לכל תנועה של consumer demands כך או אחרת. ההפך, אני חושב שאם יותר אנשים יאכלו בשר זה רק יעשה טוב יותר לכולנו - נפסיק לגדל כמויות ענקיות של תירס וסויה ונתחיל לגדל פרות.
אולי אפילו אני יעז לחלום שהבשר יהפוך להיות מסובסד יותר מלחם.. אחחח....🙄
על אותו עיקרון אני רוצה שיותר אנשים יתחילו לעשות סקוואטים וPC כדי שאני לא יהיה "המוזר ההוא שעושה תרגילי רגליים ומנסה לשבור פה את הרצפה". כל מכון יהיה עם כלובים ומשטחי הרמות (הלואי) 👏👏

מסכים איתך ב 100%! לא אמרתי שהמחיר לא ישתנה או שההיצע יגדל אוטומטית פשוט התכוונתי שאני לא דואג כמו שאמר פה antipop_killaa שהמחירים יעלו דרסטית- כי אני חושב שהשוק (והכוונה פה לכל הגורמים מדיניים, כלכליים, תעשייתיים, טכנולוגיים) יגיב לכל תנועה של consumer demands כך או אחרת. ההפך, אני חושב שאם יותר אנשים יאכלו בשר זה רק יעשה טוב יותר לכולנו - נפסיק לגדל כמויות ענקיות של תירס וסויה ונתחיל לגדל פרות.
👏👏
כן אפשר יהיה להרוג הרבה יותר פרות yeeeeeey!
🤪🤪 👏

אולי אפילו אני יעז לחלום שהבשר יהפוך להיות מסובסד יותר מלחם.. אחחח....🙄
על אותו עיקרון אני רוצה שיותר אנשים יתחילו לעשות סקוואטים וPC כדי שאני לא יהיה "המוזר ההוא שעושה תרגילי רגליים ומנסה לשבור פה את הרצפה". כל מכון יהיה עם כלובים ומשטחי הרמות (הלואי) 👏👏

את כל הפרות האלה מאכילים תירס וסויה ככה שיגדלו יותר מהם דווקא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית