שלום,
יש לי בעיה עם משקלי.
אני 1.80 ושוקל 68.
אין לי יותר מדי שומן על הזרועות ויש לי שומן על הבטן וטיפה כרס.
אני הצטרפתי לחדר כושר לפני פחות מחודש כדי להגדיל את עצמי (ידיים, חזה, גב וכו') ולבנות גם שרירי בטן.. אך הבעיה היא שיש לי שומן על הבטן ואני צריך לשרוף את זה. וכדי לשרוף את זה אני צריך לרוץ (ואני רץ מדי פעם). אבל אני חושש שהריצה תגרום לכך ששאר השרירים לא יגדלו (למרות שזה ישרוף את השומן בבטן).
אני אוכל מעט פחמימות לפני האימון.
שותה גיינר אחרי האימון (65 גרם חלבונים, 60 גרם פחמימות) ושותה שוב לפני השינה (ביום של האימון) מפני שהמאמן המליץ על כך.
אני גם אוכל פחמימות + חלבונים (נגיד שניצל בבגט) בערך שעתיים-שלוש אחרי האימון.
זה סדר היום שלי.. יום אימון, יום ריצה.
מה אני צריך לעשות כדי להגדיל את המסה שלי (בשרירים) ובו זמנית להוריד את הכרס ואת השומן שיש לי על הבטן?
יש לי בעיה עם משקלי.
אני 1.80 ושוקל 68.
אין לי יותר מדי שומן על הזרועות ויש לי שומן על הבטן וטיפה כרס.
אני הצטרפתי לחדר כושר לפני פחות מחודש כדי להגדיל את עצמי (ידיים, חזה, גב וכו') ולבנות גם שרירי בטן.. אך הבעיה היא שיש לי שומן על הבטן ואני צריך לשרוף את זה. וכדי לשרוף את זה אני צריך לרוץ (ואני רץ מדי פעם). אבל אני חושש שהריצה תגרום לכך ששאר השרירים לא יגדלו (למרות שזה ישרוף את השומן בבטן).
אני אוכל מעט פחמימות לפני האימון.
שותה גיינר אחרי האימון (65 גרם חלבונים, 60 גרם פחמימות) ושותה שוב לפני השינה (ביום של האימון) מפני שהמאמן המליץ על כך.
אני גם אוכל פחמימות + חלבונים (נגיד שניצל בבגט) בערך שעתיים-שלוש אחרי האימון.
זה סדר היום שלי.. יום אימון, יום ריצה.
מה אני צריך לעשות כדי להגדיל את המסה שלי (בשרירים) ובו זמנית להוריד את הכרס ואת השומן שיש לי על הבטן?