הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם המשקל

• פותח/ת השרשור misha
  • פורסם בתאריך

misha

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

יש לי בעיה עם משקלי.
אני 1.80 ושוקל 68.
אין לי יותר מדי שומן על הזרועות ויש לי שומן על הבטן וטיפה כרס.
אני הצטרפתי לחדר כושר לפני פחות מחודש כדי להגדיל את עצמי (ידיים, חזה, גב וכו') ולבנות גם שרירי בטן.. אך הבעיה היא שיש לי שומן על הבטן ואני צריך לשרוף את זה. וכדי לשרוף את זה אני צריך לרוץ (ואני רץ מדי פעם). אבל אני חושש שהריצה תגרום לכך ששאר השרירים לא יגדלו (למרות שזה ישרוף את השומן בבטן).
אני אוכל מעט פחמימות לפני האימון.
שותה גיינר אחרי האימון (65 גרם חלבונים, 60 גרם פחמימות) ושותה שוב לפני השינה (ביום של האימון) מפני שהמאמן המליץ על כך.
אני גם אוכל פחמימות + חלבונים (נגיד שניצל בבגט) בערך שעתיים-שלוש אחרי האימון.
זה סדר היום שלי.. יום אימון, יום ריצה.

מה אני צריך לעשות כדי להגדיל את המסה שלי (בשרירים) ובו זמנית להוריד את הכרס ואת השומן שיש לי על הבטן?

תחליט מה אתה רוצה לעשות, להוריד אחוזי שומן או לעלות במאסת שריר. אתה לא יכול גם וגם.
לפי הנתונים שלך אין עליך הרבה מסה וזה יוצר אשליה שאתה שמן..
אתה צריך מסה, לא חיטוב

• פותח/ת השרשור
הקטע זה ש-יום ריצה אחד משפיע לטובה על הבטן. זה מכניס אותו + מוריד את השומן שיש לי (די מהר).
ובנוסף, יום אימון רגיל בחדר כושר מגדיל את הידיים שלי ומעלה את המסה......

אם אני צריך לבחור, אני בוחר במסה....
אבל אי אפשר לעשות משהו שיגרום לשומן בבטן להיעלם?
בכל שאר הגוף אני נראה סבבה.. אני לא נראה שחיף ואני לא נראה עם אחוז שומן גבוה..

מה שישפיע על הבטן או יגדיל את הידיים זה לא יום ריצה יום כוח.
זה האוכל שאתה אוכל ואם אתה נמצא במאזן קלורי חיובי או שלילי

• פותח/ת השרשור
אני נמצא במאזן קלורי שלילי נראה לי.
אני לא אוכל הרבה בכלל. לדוגמא, היום אכלתי פחות מ-1000 קלוריות (בסביבות ה-700-800).
זה יגרום להפחתת השומן? (כמובן שיחד עם זה אני מתאמן וכל זה....)

יכול גם לגרום לירידה במסת השריר.
תנסה לשלב את הכמות קלוריות שאתה צריך ביום עם הכמות הנכונה של החלבון ובמקביל תעשה אירובי מה שיכול לאזן את הירידה במשקל ובנוסף לשמור כמה שיותר על מסת שריר.

אם הגוף היה מכונה שכשנמצאים על מאזן שלילי כל הזמן אז יורדים במשקל אז כולם היו רזים...
כשאתה נמצא על מאזן כזה נמוך לתקופה ארוכה אז הגוף מסתגל לזה והוא לא נותן לך להוריד את הבטן הקטנה המעצבנת לכן יש את ההעמסות וכו'
בכל מקרה, לפי המשקל שלך והגובה שלך אתה באמת שחיף וכמו שאמרו לך, אין לך מסת שריר וזה יוצר את ההשליה שאתה שמן\ שמנמן וכו'.
תתאמן ותאכל כמו שצריך ותשתדל מאוד לא להיפצע כי זה באסה...
אחרי שתצבור קצת מסת שריר אז תעשה חיטוב ואז כבר אתה תהיה בסדר.
עכשיו זה התקופה שלנו, השמנים! - חורף~!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית