הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Donnie Thompson סקוואט 591 ק"ג

הוספת לו כמעט 2 קילו 😃 1300lb=589.670...kg

עריכה: אני לא מצליח להעלות תמונה.. עשיתי print screen מתוכנת המרה של מידות, אנסה להעלות אותה יותר מאוחר

נערך לאחרונה:
שיהיה לו לבריאות. הברנש נראה יותר כמו טרול מאשר כל דבר אחר
(ואולי זה זוית הצילום המוזרה)

כן.. PL זה יפה ומעניין אבל ניראה לי קצת מבאס להראות כמו פאוורליפטר... אני מתכוון ברמות כאילו, שלא נדבר על השיער המזעזע

אממ.. חבל אם לא

---------- התגובה התווספה ב 10:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:47 ----------

האמת שיכול להיות שכן אכפת לו וככה הוא חושב שזה יפה...
כמו שיש הרבה שחיפים שאומרים לי "עד לאיפה אתה רוצה להגיע זה יותר מידי בלה בלה בלה" ואני חושב שזה יפה..

החיצוניות שלו מעניינת ת'תחת.

המשקל מדהים. נחמד לראות אנשים שמגיעים לארבע ספרות משקל (בליברות)

• פותח/ת השרשור
הוספת לו כמעט 2 קילו 😃 1300lb=589.670...kg

עריכה: אני לא מצליח להעלות תמונה.. עשיתי print screen מתוכנת המרה של מידות, אנסה להעלות אותה יותר מאוחר
לקחתי את הכותרת של הסירטון (1300 פאונד) חילקתי ב 2.2, קיבלתי 590.9090909090...
אז עיגלתי ל 591.

כי כל הסקוואטים האלה נהיו ליצנות אחת גדולה (ככה אני מרגיש).
זה לא שהוא חצי סקוואט או רבע סקוואט, הסקוואט שלו נראה שם מלא לפחות מהזווית שאנחנו רואים זה שהוא לא מוציא את המוט לבד לדעתי יכול למנוע הרבה פציעות מיותרות ,אבל אני גם חושב שטוב לשלב ולתרגל את ההוצאה של המוט מהראק

זה לא שהוא חצי סקוואט או רבע סקוואט, הסקוואט שלו נראה שם מלא לפחות מהזווית שאנחנו רואים זה שהוא לא מוציא את המוט לבד לדעתי יכול למנוע הרבה פציעות מיותרות ,אבל אני גם חושב שטוב לשלב ולתרגל את ההוצאה של המוט מהראק

בוא נתעלם לרגע מהסקוואט(מלא או לא)כי לא רואים.

"זה שהוא לא מוציא את המוט לבד לדעתי יכול למנוע הרבה פציעות מיותרות " - זה הניסוח שלך.

זה שהוא לא מוציא את המוט לבד כי הוא לא יכול. - זה הניסוח שלי.

כל העסק הזה בכלל מתחיל להיראות מסורבל ומלאכותי, כל הרצועות והציוד, הם בקושי מסוגלים לזוז.
הסקוואט הזה מאבד את כל התחושה של איך סקוואט צריך להיראות: להוציא את המוט, לעשות שני צעדים אחורה, לרדת, לשבור מקביל ולעלות.

במקום זה אתה מקבל תצוגת "כמה הציוד יכול לעזור לי להרים יותר".
אתה שם power pants, מעל זה אתה שם חליפה, מעל זה עוד חליפה 3 שכבות, מעל זה אתה שם רצועות מטורפות לברכיים, רצועות למפרקי כף היד רק חסר לך לשים רצועות לביצים וזהו.
זה כבר מגיע לרמה שאם אתה מוריד להם את כל הציוד הזה אתה עלול להוריד להם מאות פאונדים מהמוט.

אז כן המשקל באמת מטורף אבל התחושה שאני מקבל היא שזה לא סקוואט.

יצאה לי קצת הודעה עילגת כי פשוט זרקתי מה שיש לי בראש בלי להתנסח, תסלחו לי:suicide:

נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה הבעיה שלכם. אתם לא אוהבים את הארגון, אל תתחרו בו. הם לא מנסים להוכיח כלום, הם מנסים לנצח לפי תנאי המשחק. זה יהיה מטופש מצידו להגיד "אני רוצה להוציא את הסקוואטים שלי מראק כי אני גבר גבר" ולהפסיד בתחרות.

אני לא מבין מה כל שחקני הפוטבול שמים מגנים. זה ממש גיי, שישחקו RAW כמו גברים אמיתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית