ייעוץ סייקל 1 התייעצות

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום יש לי שאלה קראתי את המדריכים באתר ובקשר לסייקל 1.
אני מתכוון לעשות סייקל של טסט' 8 שבועות ודיבול 5 שבועות.
PCT של נולבה וכלומיד - 40/40/20/20 וכמובן חודש לפני סיום הסייקל HCG 500iu שני זריקות מפוצלות בשבוע.

ורציתי לדעת האם כדי לשלב גם Proviron כ- אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל ?
אני אשמח לשמוע דעה לגבי הסייקל והמלצות במידה וצריך.

נתונים
מתאמן 5 שנים
גובה מטר 74 משקל 90 10 אחוז שומן בערך.
בן 25

תודה רבה.

לדעתי תשנה כמה דברים
א' - אני מניח שאתה תריץ טסט בעל אסטר ארוך מה שאומר שאתה צריך למשוך את הסייקל לפחות ל 10 שבועות
ב - דיאנבול תוריד ל 4 שבועות במינון של 30 מג, זה כולה סייקל ראשון אין לך מה להשתגע
ג - לגבי פרוירון הדעות מחולקות, אני יכול להגיד לך אישית שאני אוהב אותו ולקחתי אותו במהלך הסייקל הוא החזיר לי את היצר המיני והוריד לי את צבירת הנוזלים בגוף עקב היותו בעצם אנטי אסטרוגן.
בוא נגיד שרע זה לא יעשה לך אבל הוא לא בגדר חובה, שיקול שלך

PCT נראה בסדר גמור

אם אפשר שתרשום את החומרים שאתה תיקח חברות מינונים וכו'.
שיהיה בהצלחה אחי ויום טוב

בנוגע לסייקל הוא צריך להראות כך:

טסט' 10 שבועות
דיבול 30 מ"ג 4 שבועות ראשונים

HCG תקח במשך כל הסייקל 250iu x 2 לשבוע עד הזריקה האחרונה של הטסט', זה הפרוטוקול המעודכן יותר מהמדריך שקראת..
שבועיים לאחר מכן נולבה 40/40/20/20

אתה לא צריך שום דבר במשך הסייקל ובטח שלא פרובירון שהוא סטרואיד לכל דבר ועניין, אם אתה מתחיל להרגיש נפיחות/עקצוצים/נוקשות באיזור הפטמות תתחיל לקחת נולבה 20 מ"ג במשך הסייקל ועד ה PCT

סה"כ לפי הנתונים שלך נראה שאתה באמת מוכן לסייקל ראשון, בניגוד ל99% מהאנשים.
שיהיה בהצלחה ויהיה נחמד אם תעדכן בהתקדמות.

שלום יש לי שאלה קראתי את המדריכים באתר ובקשר לסייקל 1.
אני מתכוון לעשות סייקל של טסט' 8 שבועות ודיבול 5 שבועות.
PCT של נולבה וכלומיד - 40/40/20/20 וכמובן חודש לפני סיום הסייקל HCG 500iu שני זריקות מפוצלות בשבוע.

ורציתי לדעת האם כדי לשלב גם Proviron כ- אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל ?
אני אשמח לשמוע דעה לגבי הסייקל והמלצות במידה וצריך.

נתונים
מתאמן 5 שנים
גובה מטר 74 משקל 90 10 אחוז שומן בערך.
בן 25

תודה רבה.

בדקתי במדריך למתחילים ומצוין שמה ש HCG לוקחים כל מהלך הסייקל ולא חודש לפני סיום ב 2 זריקות מפוצלות.
מציע לך להקשיב לעצות של BACK-MAN, אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, דובר לא מעט על כאלו שחשבו שהם הכי חכמים, בסופו של דבר הם הודו שטעו וזה היה כבר מאוחר מדי. (רמות טסט נמוכות והשתקמות איטית יותר לאחר הסייקל).

שיהיה בהצלחה.

לגבי פרוירון הדעות מחולקות, אני יכול להגיד לך אישית שאני אוהב אותו ולקחתי אותו במהלך הסייקל הוא החזיר לי את היצר המיני והוריד לי את צבירת הנוזלים בגוף עקב היותו בעצם אנטי אסטרוגן.
בוא נגיד שרע זה לא יעשה לך אבל הוא לא בגדר חובה, שיקול שלך

פרווירון זה אנדרוגן, לוקחים פרווירון במידה ולא לוקחים טסטוסטרון, מיועד בעיקר לאלו שנמצאים בשלב לפני תחרות ורוצים להתייבש לגמרי.
אין צורך ואפילו מיותר לקחת פרווירון במידה והסייקל שלך מכיל טסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לסייקל הוא צריך להראות כך:

טסט' 10 שבועות
דיבול 30 מ"ג 4 שבועות ראשונים

HCG תקח במשך כל הסייקל 250iu x 2 לשבוע עד הזריקה האחרונה של הטסט', זה הפרוטוקול המעודכן יותר מהמדריך שקראת..
שבועיים לאחר מכן נולבה 40/40/20/20

אתה לא צריך שום דבר במשך הסייקל ובטח שלא פרובירון שהוא סטרואיד לכל דבר ועניין, אם אתה מתחיל להרגיש נפיחות/עקצוצים/נוקשות באיזור הפטמות תתחיל לקחת נולבה 20 מ"ג במשך הסייקל ועד ה PCT

סה"כ לפי הנתונים שלך נראה שאתה באמת מוכן לסייקל ראשון, בניגוד ל99% מהאנשים.
שיהיה בהצלחה ויהיה נחמד אם תעדכן בהתקדמות.
קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב.

אז בעצם אתה אומר למשוך את הסייקל ל-10 שבועות, שבמהלכם מהזריקה ה-1 של הטסט, אני לוקח HCG 250IU 2 זריקות במהלך השבוע, עד סיום הסייקל ?...=500 IU HCG לשבוע?..

ושבועיים לפני סיום הסייקל נולבה ?...

עוד משהו אני די פוחד מג'ינו בעיקר, לכן חשבתי לשלב פרו, אז יוריד את זה מהסייקל, במידה ואני מרגיש עקיצות ונפיחות בפיטמה לקחת נולבה ?

עד כאן הבנתי נכון ?.. אני פשוט לא רוצה להיות בספק.
משאין הד, אני בהחלט אקשיב ואקח את זה לצומת ליבי, אם ההורמונים לא משחקים, אני רוצה ללכת על בטוח.

יש לי עוד שאלה קטנה!
אני יודע שזה משתנה מאדם לאדם, כמה קילו שריר בערך אפשר לעלות עם סייקל כזה?..
אני שקלתי לפני 3 חודשים בערך 97 קילו על 16 אחוז, וחיטבתי ל-90 כלומר הפסדתי גם מסת שריר אז יש הגיון שבמהלך הסייקל היא תחזור אפילו רק מהשימוש בדיבול, ושאר המשקל מהטסט' יגיע זה הגיוני?..

תודה רבה לכם חברים.

אי אפשר לחזות!
אחד יעלה X השני יעלה Y תלוי בהרבה פרמטרים כגון תזונה אימונים מנוחה וגנטיקה כמובן
אל תתעסק בקטנות פשוט תתאמן חזק תאכל הרבה תקפיד על מנוחה מספקת של 8 שעות ואתה מסודר

כדי למנוע ג'ינו במהלך הסייקל העדיפות לקחת ארימידקס, במידה ואין בהישג יד אז נולבדקס, פרווירון אינו מונע ג'ינו.
לגבי ה HCG - הבנת נכון, ממליץ לך לקרוא את המאמר של ה HCG, אתה מפסיק עם ה HCG ביחד עם הזריקה האחרונה של הטסטוסטרון.
נולבדקס אתה לוקח שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסטוסטרון בצורה של ה 40/40/20/20 למשך חודש.

חבר שלי עכשיו בשבוע 8 והוא העלה 14 קילו סייקל ראשון! רק אננתת. העיקר אוכל מנוחה ומשקלים כבדים!

אין לך מה לפחד מג'ינו, בעיקר כי אתה על אחוז שומן נמוך וגם המינון של סייקל ראשון נמוך כך שהסיכוי לג'ינו ממש נמוך, בקיצור הבנת לאן אני חותר..

בסייקל ראשון אפשרי שתעלה במשקל הגוף 5-20 ק"ג הנקודה המכרעת היא לתזונה, השנייה היא לאיך החומר משפיע עליך, כל אחד מגיב אחרת.. וכמובן אימונים מתאימים, שינה ומנוחה..

קראתי פה הכל אבל אני רוצה רק להבין משהו כדי שיהיה ברור לחלוטין, תגידו לי אם אני צודק בסדר?
הסייקל בעצם יהיה בנוי בצורה כזאת שכל יום שלישי ב8 בבוקר ושישי (סתם זרקתי ימים בהפרש של חצי שבוע) בשעה 8 בבוקר יש להזריק 250 מ"ג טסט אנטט וישר לאחר מכן להזריק 250UI של HCG באותם ימים ואותן שעות. (ז"א 2 זריקות כל פעם)
והזריקה האחרונה של הHCG צריכה להיות לאחר הזריקה האחרונה של הטסט'.
דיבול כבר ידוע, 30 מ"ג כל יום למשך 4 שבועות ראשונים.

אני צודק?

אתה לא חייב לקחת את ה HCG והטסט באותו רגע, אתה יכול לקחת לדוגמא טסט בבוקר ו HCG בערב, אבל כדי לחסוך זמן, אתה יכול לקחת את שניהם באותו זמן, רק באזורי זריקה אחרים.

HCG חומר אסור ולכן לא ניתן לענות לך על השאלה, אם הצלחת להשיג טסט' ודיבול עם עוד טיפה מאמץ תשיג גם HCG..

• פותח/ת השרשור
Back-Man
שמתי לב שלא הזכרת את הכלומיד בכלל ?... רק נולבדקס ?
כלומר לא צריך כלומיד, או שהבנתי לא נכון ?

תודה רבה.

משאיין קראתי, ואני הולך על בטוח ועושה תודה.

אין צורך בכלומיד (לא חובה) אבל לנולבה וכלומיד יש השפעה סינרגטית על רמות LH כך שלדעתי אפשר לקחת אבל לא חובה

HCG חומר אסור ולכן לא ניתן לענות לך על השאלה, אם הצלחת להשיג טסט' ודיבול עם עוד טיפה מאמץ תשיג גם HCG..

בגלל זה לא שאלתי מאיפה.. שאלתי אם ניתן להשיג בבית מרקחת או שלא.. 😃
והבנתי שלא...

תודה!

קצת הסבר בכללי על כלומיד, כלומיד אומנם הוא SERM, אבל הייעוד שלו הוא בדומה ל HCG, הוא בעצם גונדוטרופין שאמור לגרום לייצור הטסט הטבעי בגוף והוא שונה בפעולתו מול הנולבדקס (שזה אנטי אסטרוגן).
ברגע שלוקחים HCG במהלך הסייקל, אז הצורך בכלומיד קטן - אם בכלל. בעבר הדעה הרווחת היא לעשות סייקלים ללא HCG (סייקלים מתונים לא חזקים) וב-PCT להשתמש בנולבדקס וכלומיד.
כלומיד אינו מסוגל לבצע מה ש HCG כן מסוגל לעשות, הכלומיד הרבה יותר חלש וגם אם לוקחים אותו לאורך זמן הוא יכול לפגוע בראיה.

אני אישית חושב שכלומיד מיותר כאשר 2 תנאים מתקיימים:
1. HCG במהלך הסייקל.
2. שום חומר 19-נור לא נלקח בסייקל (ננדרולון וטרנבולון).

מה ההבדל בין ארימידקס לנולבדקס מבחינת אנטי אסטרוגן מה בעיקרון עדיף מבחינת רעילות ( קראתי שנולבדקס מאוד רעיל לגוף) ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית