הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל 1 התייעצות

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום יש לי שאלה קראתי את המדריכים באתר ובקשר לסייקל 1.
אני מתכוון לעשות סייקל של טסט' 8 שבועות ודיבול 5 שבועות.
PCT של נולבה וכלומיד - 40/40/20/20 וכמובן חודש לפני סיום הסייקל HCG 500iu שני זריקות מפוצלות בשבוע.

ורציתי לדעת האם כדי לשלב גם Proviron כ- אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל ?
אני אשמח לשמוע דעה לגבי הסייקל והמלצות במידה וצריך.

נתונים
מתאמן 5 שנים
גובה מטר 74 משקל 90 10 אחוז שומן בערך.
בן 25

תודה רבה.

ארימידקס זה AI, נולבדקס זה SERM, ארימידקס מונע את הכניסה של האסטרוגן לקולטנים בלבלב וככה אין התפתחות של אסטרוגן בגוף, הנולבדקס מונע את המעבר של האסטרוגן הקיים לדם, איך אינו מונע את האסטרוגן הקיים בדם.
שניהם רעילים בכל מקרה, המינון של ארימידקס הוא כדור כל 3 ימים, לעומת נולבדקס שזה כל כיום.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התושבות שאלה אחרונה..
מרגע לקיחת הזריקה ה-1 של הטסט, יש לקחת מיד אחרי זריקה של HCG 250UI ?

וכל כמה ימים יש להזריק HCG ?...
*
עריכה.
האם ניתן להשיג בסופר פראם מים בקטראוסטטים ל-HCG ?..
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
- אפשר להתחיל לקיחה מהזריקה הראשונה של הטסט' למרות שניתן גם להתחיל כשבועיים לאחר מכן ולא יהיה שום הבדל, אופן הלקיחה באותם ימים של הטסט', כלומר כל 3.5 ימים.

- לא ניתן להשיג מים בקטריאוסטטים בבתי מרקחת.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי, תודה רבה.

אז מאיפה אני משיג את המים להכנת ה-HCG ?.. או שיש חלופה למים ?

אגב כדי לשלב קריאטין במשך הסייקל, או מיותר?..

נערך לאחרונה:
אתה צריך לקנות BACTERIOSTATIC WATER, תריץ חיפוש בגוגל, לא חסרים אתרים שמוכרים, בנוסף תנסה לחפש ב EBAY.
קריאטין? מזיק זה לא, אבל יעיל? לא בטוח, אני הייתי מוותר.

קצת הסבר בכללי על כלומיד, כלומיד אומנם הוא SERM, אבל הייעוד שלו הוא בדומה ל HCG, הוא בעצם גונדוטרופין שאמור לגרום לייצור הטסט הטבעי בגוף והוא שונה בפעולתו מול הנולבדקס (שזה אנטי אסטרוגן).
ברגע שלוקחים HCG במהלך הסייקל, אז הצורך בכלומיד קטן - אם בכלל. בעבר הדעה הרווחת היא לעשות סייקלים ללא HCG (סייקלים מתונים לא חזקים) וב-PCT להשתמש בנולבדקס וכלומיד.
כלומיד אינו מסוגל לבצע מה ש HCG כן מסוגל לעשות, הכלומיד הרבה יותר חלש וגם אם לוקחים אותו לאורך זמן הוא יכול לפגוע בראיה.

אני אישית חושב שכלומיד מיותר כאשר 2 תנאים מתקיימים:
1. HCG במהלך הסייקל.
2. שום חומר 19-נור לא נלקח בסייקל (ננדרולון וטרנבולון).

לא מדוייק

HCG פועל בגוף כמו LH (מה שמגרה את האשכים ומונע אטרופיה) אך אין לו שום יכולת בגירוי בלוטת היותרת להפרשת LH ככה ששימוש של כלומיד בסוף הסייקל יחד עם טמוקסיפן לאחר סיום לקיחת ה HCG יגרה את הגוף להפריף LH ובכך למנוע קראש זה שהפעילות שלהם דומה זה נכון אבל בפעילות שלהם מתבטאת בדרכים שונות.

קריאטין במהלך הסייקל זה כמו לשלב בארוחה כנפיים עם סטייק אנטריקוט 400 גרם, או לחילופין כמו לזרוק טיפת מים לתוך אגם ולצפות שמפלס המים יעלה..

במילים אחרות, ההשפעה של הסייקל על הגוף שלך היא כלכך הרבה יותר משמעותית והגוף שלך באופן טבעי יעבור לייצר קריאטין בכמות גדולה יותר ככה שאם כבר את הקריאטין ושאר הפורמולות תשמור לPCT, אז באמת תצתרך את זה..

חברים ניראה לי שנפלתי על דילר או שהוא לא מבין כלום או שהוא מנסה לדחוף לי דברים.
זה נכון שאין נולבדקס היום בארץ ? ויש משהו אחר שעושה אותה פעולה רק בשם אחר? לא כוריגון.

לא מדוייק

HCG פועל בגוף כמו LH (מה שמגרה את האשכים ומונע אטרופיה) אך אין לו שום יכולת בגירוי בלוטת היותרת להפרשת LH ככה ששימוש של כלומיד בסוף הסייקל יחד עם טמוקסיפן לאחר סיום לקיחת ה HCG יגרה את הגוף להפריף LH ובכך למנוע קראש זה שהפעילות שלהם דומה זה נכון אבל בפעילות שלהם מתבטאת בדרכים שונות.

זאת הכוונה שלי, ש HCG מתנהג כמו LH ומגרה את ייצור הטסט הטבעי, רשמתי את זה בקצרה שהוא בעקיפין כן גורם לייצור הטסט הטבעי, בשביל זה קיים המאמר של ה HCG במהלך הסייקל, שמה מוסבר בבירור (לא צריך להסביר שוב פעם כאן).

זאת הכוונה שלי, ש HCG מתנהג כמו LH ומגרה את ייצור הטסט הטבעי, רשמתי את זה בקצרה שהוא בעקיפין כן גורם לייצור הטסט הטבעי, בשביל זה קיים המאמר של ה HCG במהלך הסייקל, שמה מוסבר בבירור (לא צריך להסביר שוב פעם כאן).

סבבה אין בעיה. אבל הוא לא גורם לייצור LH כלומיד כן. בגלל זה לדעתי כן חשוב לשלב כלומיד וטמוקסיפן לאחר הסייקל. דוגמא:

נניח הרצת סייקל למשך 10 שבועות. ובמהלך הסייקל הרצת HCG וסיימת לקחת HCG נניח בזריקה האחרונה של הטסט. אז סבבה במהלך הסייקל גירית את האשכים ומנעת התכווצות אבל במשך 10 שבועות לא הייתה הפרשה של LH בכלל ע"י בלוטת היותרת עכשיו שאתה לאחר הסייקל אתה רוצה לחזור למצב שבוא כן תהיה הפרשת LH כדי שהאשכים ייצרו טסט בעצמם. ופה נכנס כלומיד לעניין.
אתה מבין אחי גם כלומיד וגם HCG בסופו של דבר ישיגו את המטרה. אבל שניהם עושים זאת בדרכים שונות לגמרי. ובלי קשר עם כבר משווים בין משהו אז כלומיד הרבה יותר דומה לטמוקסיפן מאשר ל HCG הם מאותה משפחה

חברים ניראה לי שנפלתי על דילר או שהוא לא מבין כלום או שהוא מנסה לדחוף לי דברים.
זה נכון שאין נולבדקס היום בארץ ? ויש משהו אחר שעושה אותה פעולה רק בשם אחר? לא כוריגון.

נולבדקס זה שם של תרופה. החומר הפעיל זה טמוקסיפן ציטרט ויש מלא תרופות שמכילות את זה.
HCG זה משהו אחר

• פותח/ת השרשור
דיבול, כל כמה זמן לצרוך כדור ?.. ועוד מספר שאלות.

שלום.
שבוע הבא אני מתחיל את הסייקל עליו שאלתי באשכול הוקדם טסט+דיבול...
יש לי מספר שאלות קטנות.

רציתי לדעת כל כך זמן יש לצרוך 10 מ"ג דיבול , כשאני מגיע ל30 מ"ג בהפרש שעות?
ומרגע לקיחת הסייקל באיזה קצב יש לעלות את עצימות האימון?
כמה סטים מומלץ לעשות לשריר קטן/גדול בזמן הסייקל.

איזה תוספים מומלץ לשלב בזמן הסייקל מעבר לאבקת חלבון?..

כל תשובה שתתקבל תעזור תודה רבה לכולם.

זמן מחצית החיים של דיבול הוא בין 4-6 שעות אז תעשה את החשבון אני לא הייתי מתעסק עם זה כל כך.
לגבי עצימות האימון אתה תמיד צריך להתאמן עצים לגבי הווליום אתה יכול להעלות טיפה כי ההתאוששות יותר טובה על סייקל (למרות שאני נגד תכניות עם הרבה ווליום בגלל העומס על מערכת ה CNS) לגבי תוספים אין משהו צפציפי

זמן מחצית החיים של דיבול הוא בין 4-6 שעות אז תעשה את החשבון אני לא הייתי מתעסק עם זה כל כך.
לגבי עצימות האימון אתה תמיד צריך להתאמן עצים לגבי הווליום אתה יכול להעלות טיפה כי ההתאוששות יותר טובה על סייקל (למרות שאני נגד תכניות עם הרבה ווליום בגלל העומס על מערכת ה CNS) לגבי תוספים אין משהו צפציפי

על PNS התכוונת ;)

התוכנית הכי יעילה בסייקל ראשון לדעתי היא תוכנית כוח לינארית כמו 5X5 רק שכדאי לבצע מס' שינויים/תוספות, כבר דובר על כך הפוסט קודם, הרעיון בסייקל הוא שההתקדמות שלך הרבה יותר מהירה ולכן באיזו עוד תוכנית תוכל להתקדם יותר מהר מתוכנית כוח טובה..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית