הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל 1 התייעצות

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום יש לי שאלה קראתי את המדריכים באתר ובקשר לסייקל 1.
אני מתכוון לעשות סייקל של טסט' 8 שבועות ודיבול 5 שבועות.
PCT של נולבה וכלומיד - 40/40/20/20 וכמובן חודש לפני סיום הסייקל HCG 500iu שני זריקות מפוצלות בשבוע.

ורציתי לדעת האם כדי לשלב גם Proviron כ- אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל ?
אני אשמח לשמוע דעה לגבי הסייקל והמלצות במידה וצריך.

נתונים
מתאמן 5 שנים
גובה מטר 74 משקל 90 10 אחוז שומן בערך.
בן 25

תודה רבה.

זה די תלוי ברמה של המתאמן אני חושב ש5x5 אין בה מספיק ווליום אם אתה על חומרים בטח אם אתה משלב 2-חומרים או שלושה
אגב איך אתם מעלים ווליום באימונים? מוסיפים סטים? עוד אימון בשבוע? עוד תרגילים לאותו קבוצת שריר?

נערך לאחרונה:
אני דווקא חושב אחרת. אני חושב ש HIT בסייקל זה אידיאלי. הרבה ווליום בין אם אתה על סייקל ובין אם לא יכול להביא לפציעות והתאוששות איטית (תלוי כמובן בווליום) אני חושב שתכנית HIT טובה ששמה דגש על אינטסיביות והתאוששות תביא לתוצאות טובות יותר מאשר תכנית עם ווליום גבוהה. אבל זה דורש שיני התייחסות וגישה לכל מה שנחשב "מקובל" בתחום ולא כל אחד יכול להסתגל אני יודע שלי זה לקח הרבה זמן אבל זה משתלם התוצאות הם מעולות.

• פותח/ת השרשור
מולטי וויטמין זה בגדר חובה או שלא ?..
ובמידה וכן של איזה חברה מומלץ?..

תודה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
לא נראה לי שאתה יכול לאכול מספיק ירקות כדי לקבל את כל מה שאתה צריך ובנוסף להגיע לערכים של חלבון פחמימות ושומן. אז לדעתי זה בגדר חובה. אבל זה אני

• פותח/ת השרשור
סבבה, הבנתי. ואיך המולטי וויטמין של סולגאר לדעתך?..
האופטימום יקר מאוד, אני מחפש תחליף אחר..

לא ניסיתי אבל בגדול זה אותו דבר. המולטי שמיועדים לספורטאים בדרך כלל מכילים מינון גבוה יותר יחד עם חומצות אמינו כאלה ואחרות אנזימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית